90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 900
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
С вас сме, с вас сме Миси на 01.03 - май и аз ще взема още от предния ден от 18ч да карам на вода , пък да видим луната дали ще е благосклонна към нас Joy Този първи цикъл не съм особено стриктна- имам малки прегрешения, но съм решила от втория вече да съм максимално стриктна. Засега съм доволна - около 5 кг съм свалила...Днес съм на бърканата пица...мммммм...разкош!
Лек и минусов на всички
Мариетка 81 уау  newsm20 това са НЕВЕРОЯТНИ резултати  smile3501 smile3501 smile3501

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 14:30 от Алекс 2007

# 616
Marietka_81 и Мона, браво за резултатите! Днес голям апетит извадих - не знам на какво се дължи, но излапах 2 домата и една преголяма порция ориз със зеленчуци за обяд. Ще видим утре какъв ще е резултатът от този бобов ден.

За утре мисля за обяд да си направя пърленките с лук+спанак или домати и маслини.Ако си ги направя довечера и утре ги затопля в микровълновата, вкусни ли ще са или по- добре да ги направя утре сутринта?

# 617
  • България
evita1717 тестото за милинките не е солено сладко.заливат се с олио и брашно,за да се получи онзи спецефичен мек вкус.стават точно като купените,дори мн повкусни. Hug
правила съм ги 2пъти и семеиството остана възхетено и доста учудено от кулинарните ми способности!тук човек се учи да се храни здравословно и ставаме супер кулинарни маисторки!
мона страхотно изглеждаш! Hug
крисси рецептата ти веднага отиде в тетрадката ми с вкусотии!изглежда мн апетитно.непременно ще ги пробвам тия картофки. Hug
мариетка браво!!! Hug
валенцето добре дошла при нас и успех! Hug
до сега-1греифурт,2 пърленки сладка и солена+пастичка севъндеис.наваксвам с водата.
имам още 2пърленки,та да видим кога ще са в историята-на промоцията към 16ч или направо за вечеря към 18ч.   другото положително нещо от диетата е че започнах да вечерям мн рано от 18ч до 20ч,независиму че лягам мн късно 2-3часа.
елионор имам молба към теб-напиши ни едно ГОЛЯМО обеснение как да постигнем твоите резултата,всеки според нуждата си.я вземи изпеши 2-3 страници,а ние ще почерпим после-водичка и плодове! Hug
харизанка къде изчезна?как си? Hug
таня според свободното време.според мен претопленето в микровълнова запазва вкуса.мн я ползвам и съм доволна. Hug

# 618
Страхотно изглежда, ама е всичко друго, но не и огретен. Laughing Картофите сурови ли ги настърга или ги свари предварително?

Ееее, ти пък сега!Все детайлите оглеждаш! Joy Сурови да.Промених малко една рецепта за Родопски пататник и се получи това.Пък и кой е казал че огретена е все с яйца и сирене, моя не е!Хапвам го чистичък  smile3534Чудно стана, но скоро няма да го правя че хапнах доста.Много е вкусно да му се невиди  ooooh!

Мариетка, супер си!Давай все така!  bouquet

Роси, дано ти хареса! Hug

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 14:46 от Кашарел

# 619
Мили мами и аз да се отчета за днес:
Закуска:кафе без захар,1 ябълка,вода
Обяд:ориз,30мин.след ядене вода
Вечеря:също ориз,вода,може и едно чайче без захар

А за утре:Може ли картофи на фурна или картофена салата?

baby_neutral

# 620

baby_neutral

Днес до колкото разбирам си на бобови варива и днес може да ядеш картофи. Утре не може  Peace

# 621

baby_neutral

Soraya, виж на първа страница. Картофите са за деня на бобови, т.е. за теб е днес Simple Smile

# 622

baby_neutral
Aко днес си на варива,не може за утре картофи,те са към варивата/за справка първа страничка/ Wink

# 623
  • Бургас
marietka супер резултат  Hands Clap omm
Цъфс дано бързо отшуми главоболието  Hug В последно време и аз съм така, нещо от затоплянето на времето май ще да е...

# 624
Благодаря ви,но картофите не са ли въглехидратна храна. Peace

# 625
Благодаря ви,но картофите не са ли въглехидратна храна. Peace

За справка виж първият пост в темата.Подробно я обяснено кое кога се яде. Peace

На 21 март само аз и Таня ли сме водни?Други няма ли тоз път? newsm78

# 626
Кашарел, защо махна снимката на малкия сладур? Simple Smile

# 627
Кашарел, защо махна снимката на малкия сладур? Simple Smile

Много пъти се изкушавам, но не ми се ще  да е изтипосан затова.Така е по-добре. Hug

# 628
Разбирам те какво имаш предвид  Hug Голям е сладур Simple Smile Да ти е жив и здрав и много бели да прави Simple Smile

# 629
Да видях,имам я и записана,но доста от менията са малко противоречиви newsm78 Вчера например ядох хляб и някои от фиданките ми казаха,че хляба е за въглехидратния ден,макар че го има във всичките Peace

Общи условия

Активация на акаунт