90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ви,но картофите не са ли въглехидратна храна. Peace
Ако ти е трудно все още да разделяш продуктите по дни,можеш да си направиш списък с дните и срещу тях какви са разрешените продукти за консумиране,слагаш го на видно място в кухнята и така ще се спасиш от грешки Simple Smile
Хляб може да се яде и в белтъчния и в деня на варивата,но само по една филийка на обяд.Но за по -добри резултати е препоръчително да не се яде в тези дни,за това момичетата са казали,че е за въглехидратния ден.

# 631
 Сорая, не са противоречиви мненията, а ти вчера прекали много с хляба.Пише ти в белтъчния ден че можеш да хапваш по филийка, а ти хапна доста повече. Wink

Ще мога едва довечера да пусна нова тема.Надявам се тази да стигне до довечера.Жани е заета.

# 632
Ахааа,благодаря ви.Значи ще се придържам към списъка. Rolling Eyes

# 633
 Сорая, не са противоречиви мненията, а ти вчера прекали много с хляба.Пише ти в белтъчния ден че можеш да хапваш по филийка, а ти хапна доста повече. Wink

Ще мога едва довечера да пусна нова тема.Надявам се тази да стигне до довечера.Жани е заета.

Според мен е най - добре в белтъчният да не се яде хляб , а само във въглехидратният , за да може да се ускори процеса на смъкване в плодово-зеленчуковият !Аз поне така правя!
Естествено всеки сам си преценява !

Мариетка , ти направо се движиш идеално - браво на теб , дано да последваме твоя успех и  след теб да вземем да смъкваме по повечко ...   bouquet

# 634
evita1717 Благодаря и на теб,мненията ви са ми от голяма полза Hug

# 635
Ели не си ме изпуснала, тук съм пък и нали знаеш, адашките са ми слабост голяма.
Soraya0743 да всичките снимки са си лично мои, но през различен етап от живота ми са снимани.
Мона казвам самата истина без да преувеличавам, голям стимул си за новите фиданки, а и разликата не е очебийна, а направо очевадна.
didolinaa казваш очите са си същите, мерси. Това е частта, която най си харесвам. Тайната е в разделното и здравословно хранене, спорт /при мен доста ходене пеш/, воля, упоритост и подкрепа от хората около теб.
evita1717 старта е от 103кг., но както Ujasia каза са свалени с разделното хранене.
vesyy да мила започнах си постите, но не съм се отказала от млечните продукти, т.е. не спазвам строги пости.
T@LI благодаря ти много.
Ujasia няма за какво да ти се сърдя, благодаря и на теб и имаш невероятна малка принцеса.
rositoooo с воля, упоритост, безотказаност и стриктност, правилно и балансирано хранене! Писала съм в предните си постове доста полезни неща за след режима, просто много се интересувам и чета, така че винаги бих го споделила и с вас.
Успех мили фиданки, с вас съм.
Поздрави Ели!

# 636
elinor80 Браво на теб   bouquet Стимул ще си голям  Hug

# 637
                      ЗАПОВЯДАЙТЕ НА КАФЕ МИЛИЧКИ!!!!!   

# 638
Мерсиииии Hug  bouquet

# 639
Джиджи, благодарско за кафенцето. Точно от това се нуждая сега.

# 640
Джижи,благодаря,изглежда невероятно smile3525

# 641
Здравейте милички,
Аз влизам набързо само да се отчета след първи цикъл - минус 9,5 кг. И от ханша - 10 см, от талия - 13 см, от бедро - 18см, от бюста - 11см.Много съм доволна от резултатите.
Лек и усмихнат ден на всички!

newsm10 smile3501 newsm20
браво какви за тези резултати шапка ти свалям  bouquet

# 642
чЕТА ЛИ ЧЕТА ЩЕ КАЖЕШ  НА ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ ЩЕ ХОДЯ!Имам един въпрос тъй като утре сутринта от 08.ч.ще пътувам с автобус, а не с кола ще ходя до НОИ за един стаж да си нанеса като  ЕТ та да питам утре ми са варива и какво ще ям !Ще си дойда чак вечерта то на път .....Освен в града да седна някъде и да хапна нещо от рода на варива!За обяд и аз да се отчета  гювече със сирене и чушка,но си сложих яйце.Довечера риба на скара със салатка зеле.Гледам много снимки и много добри резултати.Сега поотделно няма да коментирам ,но направо се очудих !Така е когато има постояннство и упоритост ,а някои са си много  хубави и без диети.Но това си е ваша работа много ви харесах всички и ви поздравявам!  bouquetТова е стимул и трябва да си вземем поука!

# 643
Джижи едва ли има място за хранене,където да не сервират поне картофена салата,така ,че спокойно...

# 644
Джижи, има и такива заведения като стол - с готвени ястия - има винаги ориз или картофи, в краен случай - порция пържени картофи.
Аз имам един въпрос, пия вода винаги 30 мин след хранене,но съм записала, че и 30 мин преди хранене(дори и при плодовете) не се пие вода - последното вярно ли е,защото не знам къде съм го прочела - изчетох цялата първа страница и линковете към нея-но не го откривам.

Общи условия

Активация на акаунт