90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Мамчета,да ви се похваля.Преди малко се теглих на уред-който измерва всичко-кг.,ръст,тел.мазнина,абе всичко.Кантара показа 71кг.,а аз си мислех,че съм 75.Много съм щастлива.Но ме чака един дълъг и трънлив път до целта.Успешен ден желая на всички фиданки и кандидатки... Hug Peace

# 601
  • София
За днес

Закуска - 1 ябълка и кафе
Обяд - талятели с манатарки и чесън и 1 парче бисквитена торта
Вечеря - филия с лютеница

# 602
за днес
1 чай с мед
2-крос на плажа
3- 2 кивита
4-булгур с маслини ,сини сливи и бамя(стана уникално)
5-за вечеря смятам пица с маслини гъби и шоколад
ще се назоря с водата че въобще не ми върви за сега съм 700 мл

# 603
Не мога да ви догоня, но да се разпиша без особен резултат, един кг. май мръднах, но съм в ПМС в момента, после ще съм в МЦ, та ще се меря ехеее....след 10-на дни за резултат. Имам ужасно главоболие, вече 4-ти ден...мигрена ме мъчи...Водата не ми върви в такива моменти, догажда ми се чак...
Днес съм на въглехидрати, за обяд мушнах няколко парчета баница (както каза колегата само кори), че поръчах на майка ми да сложи съвсем малко плънка. Тя вЕрно не е сложила, колкото да не са безсолни корите  Laughing После един Марс и една мини-вафличка... #Crazy много ми се услади сладкото...натъпках се и сега доволно ще дочакам вечерята  Blush

# 604
 Здравейте, дами,
 Има ли някой на воден днес? На мен взе да ми стърже коремчето.

Мона , разликата е очевидна Peace
 _Ели_, не се притеснявай, аз ще съм рекордьорката с най- малко свалени килограми през първата фаза. Днес ми е воден и дотук съм само -2 Sad Почти не съм имала прегрешения, като изключим миналите събота и неделя. Сина ми имаше имен ден и трябваше да го почетем Heart Eyes

# 605
значи не съм само аз с толкова нисък резулат. За 23 дни само 1,5 кг.
Имам още 5 дни до водния (на 01.03.) и дано сваля още 1кг поне!

# 606
Елинор, за първи път разгледах снимките ти  Shocked  Сигурна съм, че си го чувала стотици пъти вече, но и аз да си кажа, че се прекланям пред твоята решителност, издръжливост и воля   bouquet  Няма да казвам колко време мозъка ми отказваше да приеме, че на снимките си ти  Laughing  Страхотна си! Прекрасна си!
Това за мен е една истинска пълна промяна!!!
Крисси, коя е картофената рецепта? Изглежда много вкусно.

# 607
  • на малък остров в океана
Мона, ми ти си се стопила  направо, браво на теб. Аз съм срамежлива, та няма да пусна снимки, ама и аз като теб дотук съм свалила 10 кг, и при мен е доста видим резултатът.
И аз днес съм на кисело зеле с ориз. Laughing Никога не бях правила, ама се получи страхотно, даже и детето яде с мен, само дето плюеше лука и зелето. Laughing

Ели, да не би да ядеш солено повечко и да задържаш вода? Или пък водата да е малко? Порциите спазваш ли ги или си хапваш повече?

Дикси, поздравления за резултатите! Браво!

Кашарел, как прави огретен без яйца, мляко и сирене?

darling1981, успешен воден ден ти желая.

Елинор и преди е писала - повечето килограми е свалила с разделно хранене, а последните десетина килограма е свалила с нашия режим. Ели, надявам се нямаш нищо против, че внесох това уточнение.   bouquet Наистина страхотни резултати! Евала на волята ти!

# 608
  • София
Здравейте!
Иска ми се и аз да се запиша във вашите редици. GrinningОт утре ще започвам диетата.
Тежа много килограми,но честно казано искам да отслабна с около 10,това ми се струва постижимо.Пак ще съм много дебела,но това ще е теглото ми отпреди да родя.Стига ми,дано да имам хъса да го направя. Grinning

# 609

Ужасия, ми така Mr. Green Само с картофи , вегета и малко чесно масълце.

Тали, заповядай рецептата за огретена :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.new#new

# 610
Валенцето, добре дошла и успех! Hug
Дарлинг, имаш подкрепата ми за водния.Моят втори воден е на 27.02

# 611
  • на малък остров в океана
Страхотно изглежда, ама е всичко друго, но не и огретен. Laughing Картофите сурови ли ги настърга или ги свари предварително?

# 612
Здарвейте, момичета
Аз малко реядко се включвам (но затова пък ви чета сериозно), защото малката ми беше болна и не ми оставаше много време. Иначе, днес съм плодова и досега съм хапнала 2 банана, 1 ябълка, 1 киви и 2-3 ореха. За пръв път през плодов ям банани, но имам ужасен апетит днес (мисля, че е заради МЦ).
Браво на всички с минусчета smile3501, аз ще споделя утре  Peace
Гале, Бог да му го прости дядо ти  Cry
На новичките кандидат фиданки -  welcome
Лек и минусов ден без прегрешения  Naughty Hug

# 613
  • Бургас
Здравейте милички,
Аз влизам набързо само да се отчета след първи цикъл - минус 9,5 кг. И от ханша - 10 см, от талия - 13 см, от бедро - 18см, от бюста - 11см.Много съм доволна от резултатите.Вчера не правих воден,а направо преминах към следващата четворка.
Лек и усмихнат ден на всички!

# 614
Здравейте милички,
Аз влизам набързо само да се отчета след първи цикъл - минус 9,5 кг. И от ханша - 10 см, от талия - 13 см, от бедро - 18см, от бюста - 11см.Много съм доволна от резултатите.
Лек и усмихнат ден на всички!

newsm10 smile3501 newsm20

Общи условия

Активация на акаунт