90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Тибетска печурка Joy Joy

# 721
  • България
 newsm78накрая ще ме пратят в тибет!   смеи се ти Hug Hug Hug Hug
даже си преписвам рецепти от там-суров карфиол с сирене........
има интересни неща...  chef
 ooooh!как е на Босфора Laughing

# 722
Докарвам го отвсякъде. Laughing Само баклавата липсва.  Wink Оспамих хубаво темата.Момичета, ще ме прощавате. Sad

Хайде, лека нощ от мен!Утре ще се намерим в новата тема. Hug  bouquet

# 723
  • България
 Hugи мен и мен  bouquet
баклава-въглехидратен ден.кашуто кога беше......?
/пооправихме спама/ Outta Joint
тъкмо крис да пусне нова тема-обещани крисиииииииии Hug

# 724
  • Варна
Добро утро момичета!!Втора сутрин се опитвам да поднеса кафе,но  не успявам,затова ще го оставя на следващата фиданка:)))
Кога минаха 16 дни,резултата е точно -2 кг.
Вчера се поглезих на въг ден,хапнах си печена тиква и бекроуз за обяд,а за вечеря спагети със сос-вкуснотия.Днес ми е любимия плодов ден.Вие какво количество плодове хапвате???Аз понякога около 2 кг ябълки или друг плод,но не ям ядки и сушени плодове.
Успешен ден и много минусчета !!!!

# 725
Добро утро момичета!!Втора сутрин се опитвам да поднеса кафе,но  не успявам,затова ще го оставя на следващата фиданка:)))
Хайде заповядайте  кафето и закуската ,а аз си лягам. Simple Smile

# 726
  • O.A.E./ Пазарджик
ох... Embarassedмъжа ми ако разбере с  какво се занимавам всяка вечер ще ме изгони накрая!
споко....няма пикантериии Joy
уж отидох в разделното да чета,а се метнах в -магията на суровата храна.ще правя лунуване,тибетска гъба вземам.....маи нацяло ще се смахнаааааааа #2gunfire Joy Joy Joy
Добро утро! Благодаря за закуската!
Тибетската гъба си заслужава. Аз си я отглеждам от доста години. Даже си я нося във БГ като се прибирам. Близо 1 година почивах, но това лято пак ще почна.
Аз вчера ядох една филия пълнозърнест за вечеря, иначе обяда и вечерята бяха фасул и зелева салата с много моркови и магданоз. Вече няма да правя подобно съчетание- много му идва на стомаха ми  Simple Smile
До сега един банан. Мисля да ям нудели и спагети днес. Може и сладолед. Но определено ще си спестя други тестени. Малката щерка е голям кривак от два дни и ме изнервя допълнително, но определено се убедих, че с тая диета няма да се тормозя много. Яд ме е , че досега я подминавах.
Лек ден и успех  bouquet

# 727
  • София
Хайде дойде и моят първи ден.Четох доста,питах доста Laughing една съфорумка,на която благородно/ и не дотам благородно Blush/ завиждам за свалените килца,та мисля ,че съм готова.
За закуска хапнах ябълка,ца обяд ще имам яйца сварени и объркани със сиренце.За вечеря също.
Да попитам-между обяда и вечерята ако хапва плод не е фатално нали?И задължително ли трябва да е плода от закуската ми?
Започнах да си пиша в една тетрадка колко кила съм,всеки ден ще пиша.Тук направо ме е срам да сложа лента с килограмите.

# 728
     Hug Hug Hug Pety , разкошна закуска! Кога успя толкова чашки да приготвиш, пък и ароматно кафенце ...!   Hug Hug Hug
Във връзка с коментарите за лунуването. Пълнолунието започва на 28.ІІ  в 18.40 ч. и продължава 24 ч., т.е. до 18.40 на 1.ІІІ. Някои пазят само 24 ч. на вода и фреш, други 1 ден преди и един ден след - вода, фреш и плодове.
Най-много се отслабва, когато има отлив или това е от Пълнолуние до последна четвърт. Тогава организма изхвърля повече замърсявания.
Понеже аз имам проблем с пиенето на по-вече вода, реших да използвам дните при пълнолуние и посл.четвърт - водни, а ще пропусна 29 воден  ден.
Няколко дни бях зациклила на 65.5 кг. / +-0,300 кг./  - и на 22.ІІ лунувах - и вчера 64.3 кг., а днес 64.6 кг. Което е добре, защото кантара се размърда надолу, а вчера и тази сутрин все пия вода.
Дано съм била полезна .
Прияте и слънчев ден, изпълнен само с хубави емоции !

# 729
  • на малък остров в океана
Честно казано, ич не вярвам във влиянието на луната, ама щом е да отслабване, а и така и така съм на плодов и воден тогава. Laughing Laughing Laughing

Пети, чудесна закуска, мерси!

# 730
   Добро утро!При мен луната действа когато има пълнолуние.В другите фази не! Peace

Пети, мерси за закуската!Очаквах да ви заваря на 55стр тази сутрин, а вие хич не сте писали.Връщам се да ви чета. Hug

# 731
  • София
Добро утро и от мен!  Hug

Пети, мерси за кафенцето и закуската.   bouquet Засега ще се възползвам само от кафето

Вчера уж бях режимна, ама май попрекалих с количествата, но няма да се самонаказвам, че има обратен ефект. Днес смятам да обядвам спагети със зеленчуци, а за вечеря - сладолед. Ще гледам и да наваксвам с водата.

Аз от лунната диета съм доволна, но по-скоро за пречисване на организма.  Simple Smile

Лек и режимен ден желая на всички!  Hug

# 732
  Лиличка и аз попрекалих вчера с количествата...пустите му картофи.Днес и аз съм въглехидратна.

# 733
Добро утро момичета Hug Hug Hug,радвам се,че ме просветлихте относно пълнолунието,надявам се и на мен да подейства благотворно,защото на 01.03 съм плодов, а на 02.03. воден заедно с Nelly 11,Gelika,Ujasia и..... Simple Smile.
Пети благодаря за кафенцето и закуската smile3525 smile3525 smile3525,това ми е любимата част от деня Simple Smile
Желая много,много усмивки днес и минусчета, разбира се Hug

# 734
Добро утро!
Пети благодаря за кафето и закуската.  bouquet
Днес май сме доста на въглехидрати
Аз мисля за обяд да е геврек , а  за вечеря режимна пица или спагети с гъби и доматен сос . Wink
И аз съм от тия дето не са по сладкото - много рядко ме напада треската за сладко , за което съм много доволна  Laughing
Тоя път си измерих и мерките , нещо за което предния път съжалявах ,че не направих. И сега съм много по стриктна от предния път . Peace
Лек и минусов ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт