90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 33 393
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
   Сисе, така като гледам и теб неделята май няма да ми е втори плодов, а белтъчна.. Hug Ще помисля още..нека мине утре

Албенче, пропуснах те..страхотен резултат!  bouquet

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 20:11 от Кашарел

# 46
Момичета, и аз взех да се чудя за този воден, особено като четох и последните постове newsm78
Албена  smile3501 smile3501 smile3501 страхотни резултати, особено на см
Аз , за да пия поне по 2 литра вода си я сипвам в шишенца от по 0,500 и ми седят на барплота и малката като мине-замине покрай там, все ми носи да си пия  Joy помага ми детето, да не би да забравя

# 47
За днес:
З. две малки ябълки
О. два печени картофа
В. малка ябълка, три печени картофа  Blush

# 48
Напълно режимна  Hug  Hug  Hug
Казах ли ви че ще съм сериозна днес Simple Smile

# 49
AlbenaLV, супер резултати имаш!!! Peace Поздравления!  bouquet
За пешеходенето - аз правя всеки ден интензивно ходене на пътека, но в къщи...ако ми се случи да ходя пеша по улиците се чуствам супер-глураво Confused...все едно съм тръгнала гола и всичко живо мене гледа Shocked...От 18-годишна съм все зад волана и нямам навик да ходя пеша, няма как да го придобия тепърва, а и не искам честно казано Sunglasses. Затова пък за спорта и движението съм съгласна напълно! Peace Дефакто аз мъкна 10кг. след бременността и последвалото заболяване на щитовидната (което премина, слава Богу) и още поне 10кг. от заседнал живот Blush...та сега съм на диета заради мързела си ooooh!...

# 50
За днес:
З. две малки ябълки
О. два печени картофа
В. малка ябълка, три печени картофа  Blush

за какво молиш за зов??  Mr. Green

# 51
Мерси, момичета, за поздравленията и да ви се връща!
Сиси 8227, какъв е бил тоя плодов? Че и полят с 2 бири  WinkСтягай се, ти още малко и свършваш!
Ели, макар че повечето кг са ми от хормоните, враг #1 ми е заседналия живот ама наистина без всякакви движения! Аз пък много обичам да ходя пеша, ама де тоя късмет тук! С тая кола май само в тоалетната не влизам! Laughing

# 52
  • Варна
Привет!!!!!
Отчет-закуска-2 ябълки ,обяд бутерки,вечеря бутерки с лютеница и 2 парчета черен шоколад ooooh!
Утре няма да се кача на кантараааа Laughing
Момичета,покрай Дюкан бях забравила тези вкусове и днес едвам преглътвах:))))чувствах се виновнааааа..смях

# 53
Привет!!!!!
Отчет-закуска-2 ябълки ,обяд бутерки,вечеря бутерки с лютеница и 2 парчета черен шоколад ooooh!
Утре няма да се кача на кантараааа Laughing
Момичета,покрай Дюкан бях забравила тези вкусове и днес едвам преглътвах:))))чувствах се виновнааааа..смях
На Дюкан непосредствено ли си била преди започването на тази диета?

# 54
Момичета, говорите за обездвижването и ползването на кола за всичко - ами и аз съм така.  Embarassed  Но сега съм се стегнала и се старая да ходя минимум 3 пъти седмично на спорт - пилатес и водна аеробика (за тае бо съм още прекалено тежка). И ми се отразява много добре.  Peace  Според мен само с диета не става, трябва и физическо натоварване, за да се отслабне качествено и най-вече, да не се отпуснат кожата и телесата.

# 55
Аз днес направих две обиколки на пистата на стадина..бягане и малко вървене и три обиколки бързо ходене..Simple Smile)
забравих да отчета.
Днес не бях пила вода и сега наваксах. От началото на вечерта литър и половина..Simple Smile)

# 56
Аз днес направих две обиколки на пистата на стадина..бягане и малко вървене и три обиколки бързо ходене..Simple Smile)
забравих да отчета.
Toва всичко за един ден ли е ? Wink

# 57
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Браво на Pety и аз искам,но няма кой да гледа малката,а ако хукна с количката малко ще се поозоря

Вие много пак сте изписали не мога да ви насмогна да изчета всичко.
Мисля,че днес съм изцяло режимна за вечеря хапнах яйца със лучец и зелена салатка и днес съм все много жадна,може би вече подкарах четвъртя литър,докато си легна колко ли още ще изпия незнам.
С коментарите за тоя воден взех да се замислям,добре,че имам много време дотогава,че да си помисля
Лека вечер на всички и утре с много минуси да се похвалите Hug Hug Hug

# 58
и аз да се похваля днес  спортувах
сутринта бягах на плажа  вървях бързо  после малко коремни и накрая  несебър -равда пеша
но  се чувствам подута  явно много съм хапнала не почуствах никакъв глад  но тъпках де
сутрин-2 мандаринки
обяд -баница с  праз и салата зеле
вечеря-баницата и малко баклава и 1 парченце шоколад
утре съм 1ви плодов пожелайте ми успех
 и след плодовия твърдо ще намалям  количествата че ми се срува че ще надам100%

# 59
И аз се замислих за водния... по- скоро ще го пропусна и ще започна нова 4-ка. Сутрин и без това съм отпаднала, а сутринта след водния не съм сигурна дали ще запазя равновесие при ставане.

Общи условия

Активация на акаунт