90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 973
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Принцесса Много ти благодаря миличкаа Hug

# 526
sisi, щом ме виждаш, значи още не ти е премаляло от глад. hahaha

geri, моите съболезнования! Sad

# 527
  • O.A.E./ Пазарджик
Добър вечер бърборани  bouquet Признавам , не мога да ви изчета Embarassed
Гери, моите съболезнования. Мир на душата му!
sisi_8227 и други , които имат мигрени. Аз не пропускам всеки месечен на 3-я ден. Стигала съм до повръщане. Единствено разтворим аспирин с витамин Ц ме оправя.
Честити празници на празнуващите   bouquet
Аз горе-долу издържах днес. Яйца със сирене и салата за обяд и пиле със салата за вечеря.
Като не се броят опитвания при готвене  Simple Smile Не мога да не опитам  EmbarassedНо не повече от лъжица- две. Имам и друг проблем- вечеря до 8. Режимът ми е ...- не лягам по-рано от 1, ставам в 6, минавам по 80 км на ден с колата за да закарам и забера децата от детските, спя след обяд с тях...луда работа общо взето. Ще пробвам да залъжа с плод, но пусто после много огладнявам. Намрънках се.  Laughing
Лека и успех на всички   bouquet

# 528
Мили мами един въпрос:Смятате ли,че след моето излагане първия ден,утре трябва да почна отначало?
Благодаря предварително! Hug

# 529
ох и аз да се отчета днес
6 ден от диетата съм  свалила съм някакви си  600 грама това много ме разочарова не ми се вярва  как сваляте по 6-8 ки само за 1 етап.но съм решила да държа
закуска  чай с мед 1 банан
обяд картофи на фурна с розмарин салата зеле и аз се унесох с хляба 2 филии с лютеница(поне беше бонус) и филииките са малки
вечеря  леща салата зеле
днес без спорт утре ще наваксвам
и вода не пих много  bouquet
лека вечер
даваите идеи на начинаещите за по бърз резултат

# 530
  • България
като ви чета кои колко сваля,то аз съм си маи за оплакване, а и ми останаха само 6дни до края.само -5кг.
не съм била стрикна.още първия месец разместих дните заради празниците,но изкарах мн двоини плодове.мн малки прегрешения в смесването на храните.това което сепояви като кг през 4ка се сваля  след въглехидратен.остана ми 1кг плаващ,ту го има ту не.в сантиметри е повече,не че съм се мерила,по дрехите съдя.
доволна съм че метаболизма наисетне ми се раздвижи.доволна съм че се научих да се храня разделно и здравословно.доволна съм че се научих да ям постно,което е табу в семеиството ни.доволна съм че и децата харесват вече постните яденета.доволна съм че се научих да правя прочистащ ден с плодове.за напред ще имам 1 такъв в седмицата,може и два ако усетя че качвам.доволна съм че пия вече мн вода 2-3л.преди наимниго чаша-две.
не напоследно място съм доволна че тук се запознах с вас-фиданките-подкрепя ме се и така е мн лесно.
по план след 3месеца пак трябва да съм на режима,но ще бъда в чужбина и мисля че там ще ми е трудно да го спазвам заради работата ми.преминавам на 1.03 на разделното хранене,както писах и преди на 15.09 наи късно живот и здраве ще съм тук в форума.сигурна съм че с много от вас пак ще се засечем,дори и само за подкрепа.
мн се унесох маи....
утре любимия ми ден-въглехидратен
пърленки с маслинки и шарена сол,квадрати за вечеря.мн вода  bouquet

# 531
Днес бях плодова и равносметката е 2,5 л вода, 3 ябълки, 1 грейпфрут, 1 банан и 2 кивита + малко ядки. Доволна съм от себе си.  Mr. Green Сега ми е бая гладничко и само мечтая как утре ще си хапна месце и няма да гладувам.

Ужасия, имаш прекрасна дъщеря!  Heart Eyes  И като ти гледам подписа, не само са адаши, ами са и наборчета с моя син. Wink

Принцесса, на една моя приятелка (по съвпадение и тя прави нашата диета в момента  Wink) й излекуваха ужасяваща мигрена с хомеопатия. Защо не пробваш? Все е по-добре от химиите.

Галина74, тази тема "Опитайте, вкусно е!" направо ми засили слюноотделянето.  Crazy  Много добри неща има вътре, повечето нережимни, разбира се. Но покрай вас (най-вече със сайта на Петя  Hug) събрах тонове материал, с който да си разнообразя готвенето, за което много благодаря!  Hug

Сорая, според мен си е твоя вътрешна преценка дали да започваш отначало или просто утре да ти е втори ден. Както го почувстваш, все ще е ОК. Ако повече ти се яде месо, брой днес за нулев и давай утре отначало. Ако си се навила за варива, продължи си утре. В крайна сметка и в самата диета пише, че ако се прегреши, после трябва да се продължава напред по графика, а да не се повтарят дни.

Гери, моите съболезнования! Не мисли за това колко и дали ще съгрешиш, в живота има и по-важни неща от хубавата фигура и диетите.  Hug

Някой може ли да каже дали и кога може да се ползва соев сос?  newsm78
Редакция
Харизанова ми писа на лични, че може в белтъчен ден и с варива. Т.е. за ценителите, оризът със соев сос не е мираж.  Mr. Green

# 532
Hexina Благодаря ти много  Hug
Лека вечер на всички.Целунете ангелчетата си от мен!

# 533
  • България
днес плодовите и наивече водните фиданки ще имат мн добри резултати!
http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2010/
смятам да ги спазвам тия дни в разделното,а и 28 съвпада с последния плодов тук.  bouquet

# 534
днес плодовите и наивече водните фиданки ще имат мн добри резултати!
http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2010/
смятам да ги спазвам тия дни в разделното,а и 28 съвпада с последния плодов тук.  bouquet
Коя колонга с дати се гледа, благоприятна за сваляне?

# 535
  • България
плодче до колкото разбрах през всичките дни се прави лунуването.само на вода,чаи и фреш.има момичета които хапват и плод.аз ще съм от тях-3плода за деня като основно хранене Hug

# 536
плодче до колкото разбрах през всичките дни се прави лунуването.само на вода,чаи и фреш.има момичета които хапват и плод.аз ще съм от тях-3плода за деня като основно хранене Hug
Мерси!

# 537
Здравейте, момичета! Никога не съм се включвала по това време!

Гери, съболезнования.................! Мир на праха му!
Днес  белтъчния мина нормално!
З- 1 ябълка , О- 2 варени яйца и салатка, В- малко пилешко + салатка!
Ирина ща отмине! от токсините е. Чувството от глад е някак друго.
Лале, аз съм вече 20 дни и не мога да се похваля кой знае колко, но се надявам, че после по лесно ще задържим кг.
Лека и спокойна нощ милички! Hug Hug Hug

# 538
Нели, наясно съм, че е пълен глад, мисля че ще издържа, захранването ме притеснява повече...

Твоята приятелка сама ли си правеше коктейла с кленов сироп или ползваше готовия Мадал бал?
Eй, момичета, няма изчитане! Аз дето мислех, че имам свобдно време...
ПОЛЯ ОТ СЛЪНЧОГЛЕДИ,  тя си правеше сама коктейла. Добавяш джинджифил на прах, лимонов сок  и вода - голям глад. Номерът е, че този сироп ти доставя всичко необходимо за организма - и ако можеш да издържиш, издържай, отслабваш полезно... Захранването - лекичко, отвори на кленова диета - ще видиш.
 Аз не бих могла, този режим тук е моят режим /но аз искам да сваля 6-7 кг/.
ГЕРИ, много съжалявам! Бог да го прости и да ви е по-леко на всички!
ДИКСИ, поздравления! Кажи резултат утре сутрин!
Rositoo, благодаря за точната дефиниция! Дори да не свалим повече от 3-4 кила за три месеца, всичко което ни се случва тук е много полезно, интересно и добро! Успех във всичко ти желаем!

# 539
Кой пак неможе да спи от глад ,може би ?  Rolling Eyes

Гери  приеми  имоите съболезнования  Hug Hug Hug.

Ужасия куклата ти е  прекрасна.

Браво Роска за инфота аз бях плодова днес.

Ще рипна сутринта на кантара , но съм сигурна,че няма - ,дори напротив при тези омазани дни напоследък, ще се опитам поне до края да съм стриктна,че малко остана.

Общи условия

Активация на акаунт