ФЕВРУАРСКА мама дни брои бебче да се появи (47)

• 25 371
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Балеринка, давай да ходим да изкачваме Черни връх?  Tired
К`ъв Черни връх, бе ooooh!, направо ми иде от Мусала надолу с главата да се хвърля  smile3514 newsm45. Вчера изходих сигурно 2км и к`во, освен че днес не си чувствам кръста- нищо друго Cry.

Балеринка,за болничния-за разликата между термин и раждане ти го издава следящият те гинеколог,от раждането натам-от родилния дом.

Мерси!  bouquet

Мяу, честита ви докторска титла! Представям си какво ви е отпаднало от главата ooooh!. Кога ли и аз ще го накарам моя да вземе да завърши започнатото  smile3529. Аз такава зубрачка бях, пък той....

Днес ми е ред на мен за сдуха... Sad

# 616
момичета-кокичета!

набьрзо попрехвьрлих, ма нищо не запомних Wink
писах по-рано днес смс, но явно сьм го запратила другаде.
Днес в 12ч по ракиено време, се роди Деа, естествено умна като мама и красива като тати за радост на бати Wink мерки перфектни 51см и 3300г!

честита радост на обебелите се!

стискам палци на чакащите мами!

p.s. Извинете ме за непригледния пост, но с телефончето ми е трудно писането;)
целувки и прегрьдки на всички
за раждането ще разкажа друг пьт, но всичко мина по план "А"

# 617
  • София
Честито s.newanewsm51 Да ти е жива и здрава Деа! Да расте умна и красива, да е гордостта на мама и тати!

# 618
 Честитооо-Деа умна,красива и щастлива да расте
Мяу честито на Лъвю
светулка стиснати палчета

# 619
Мяуче, честит ти доктор! Вече няма оправдание да не помага за домакинстването и децата  Wink

s.newa, честита ти дъщеричка - да расте здрава и много усмихната за радост на мама, тате и бате!

# 620
Честита малка госпожица Деа, S newa, Да е жива, здрава и много щастлива, а на мама бързо възстановяване!!!
На всички момичета в очакване на бебенцата, стискам палчета и дано да е мнооого скоро вече, че то февруари не остана вече Simple Smile
На мамчетата пожелавам добрички бебенца - да папкат и спинкат душичките  поне през нощта!!!
Приятна вечер!!  

# 621
s.newa , честита дъщеричка   bouquet !

# 622
Имам съобщение, че Силви има син Кристиян - 4300гр., 53 см.

Честити нови бебчета! Да са живи и здрави и много добрички! smile3525

Стар, това от слабите ти години (аватара) ли е? Laughing не че нещо ми да не се комплексирам напразно, за това питам. Laughing

# 623
Честити Кристиян на Силви и Деа на s.newa!  bouquet

Момичета аз съм със "тежест" ниско долу в кръста и отпред, ама не са контракции. Постоянно е. Ама и аз го обясних Crazy. На кой в девети месец не му тежи ooooh!. Просто е по- особено...Като постоянна тъпа болка... Crazy Просто споделям  Tired

# 624
честити нови бебенца,да са здрави и силнички и да радват родителите си.
Светулка,голяма си сладурана  Hug стискам палци за тази вечер да спинка спокойничко беб. baby_neutral
аз ви желая лека нощ,момичета,сядам да ям и после ще видим,наш юнак завдно дълго спи,като се е кротнал от 5 та и продължава...може и аз да намажа някой друг час повече в хоризонтално положение,че вече чак студ ме хваща от недоспиване. smile3507 лека и целувки!

# 625
Ехааааа, честити бебенца на s.newa и Sylvie!
Спокойни, ящни и безколикови дни, много радост и усмивки!

Мяучеееее, честит ДОФТОР!

Балеринка, и аз го имам това тъпото smile3515 от онзи ден, ма тц, развитие нет.

# 626
  • Бургас
Честити бебчета на S.Newa и Силви ! Да носят много щастие на родителите си малките Кристиян и Деа!

# 627
  • София
Честит син на Силви! Да е жив и здрав големия юнак Кристиян! smile3525

# 628
Имам съобщение, че Силви има син Кристиян - 4300гр., 53 см.

Честити нови бебчета! Да са живи и здрави и много добрички! smile3525

Стар, това от слабите ти години (аватара) ли е? Laughing не че нещо ми да не се комплексирам напразно, за това питам. Laughing

Аз писах по - напред, снимката е от преди точно 9 месеца ! Правена е в нощта, в която забременях !
Пък ти, кво да се комплексираш, нали те видях на снимката, манекенка.....Само няма да ми се правиш, ей  Heart Eyes

Честито и на Силви   bouquet !

Балерина, Шоколадче , а дано това тъпото да стане остро  Hug !

Мяу , честитка, да почерпиш  Grinning  !

# 629
 Laughing
Честито на обебилите се мами!Да растат здрави и щастливи деца!

Общи условия

Активация на акаунт