Отговори
# 60
  • у нас - на брега на морето

Цитат
Та да започвам с фукането... Mr. Green
1.Бях на мамограф в Токуда-всичко е перфектно... Даже и оная прословута киста я няма... newsm44
2.Излязоха ми резултатите от изследването на рецепторите... НЕГАТИВНИ!!! newsm44 newsm44
3.Купиха ми нова кола! travel travel car003 newsm01 newsm01 newsm01

Ето на това му викам аз хубава седмица!
Пожелавам на всички ви само хубави неща! bouquet
Сис, Браво на отличничката! За такива резултати съвсем естествено е да те  се възнаградят с кола!
Дано на всички седмицата да е толкова продуктивна на хубави неща!
Да си я караш със здраве и късмет!  bouquet

# 61
Сис, ха честито! Със здраве да си я караш и без инциденти, разбра,  нали! Дай Боже всекиму такива добри резултати! Hug
Йовче, я по-позитивно! То като ни е писано да живеем, може да стане и без лекарства... Hug Hug Hug

# 62
  • Пловдив
Привет, мили дами.

Сис, браво за резултатите. Честита нова кола и безаварийно шофиране.
Йовче, какви са тези приказки. Присъединявам се към мислите на Веси да не цитирам. Честит рожденик на патерица, много здраве и късмет му желая, а на теб дълги години да му се радваш.
Миленка, моя Илиан е вдигал над 40 гр. Свалям най-бързо с хладък душ ( малко по хладка вода от тази която се къпе). Как е детенце? Hug Hug Hug

# 63
Йовче, на това му се вика Великата Пролетна Депресия. Ще мине, нали знаеш, всяко чудо  за 3 дни. newsm53

Тази вечер да знаете какво ми се случи ...
Влизам в банята. Изкъпвам се. После намазвам всичко с доместос.
Излизам и чакам 5 мин. да действа.
Влизам да плакна, няма вода.
И сега фууунтииииии ... smile3514 smile3514 smile3514

И гости ще  идват  hahaha hahaha hahaha

# 64
  • В царството на игрите:)
Здравейте, надявам се малкия да е по - добре, но снощи бая ме притесни. Дано отмине по - бързо , че в събота е рожденник и съвсем е истерясал с тоя РД и само за това говори и вече ни побърка Mr. Green
Сисе, честити придобивки. И кога ако мога да попитам дойде до Токуда и не се обади newsm78 Ще ти се сърдя #2gunfire
Йовче, всеки ден ни приближава към края и ние наистина не можем да го спрем, нооооооооо
до нашият има още доста време. Толкова лесно, скъпа не се умира Peace Има още тормози да изживеем Joy
Искам да попитам дали някой знае и друга фирма освен Амоена, която предлага сутиени за гръдни протези.
Лека ви нощ и ви обичам!

# 65
Боранке, а ако водата беше спряла докато се сапунисваше? Малииииии!

Сис, все се чудех кой ли ще черпи при следващата среща, а то ти си признаваш доброволно!Айде само на хубави места да ходиш с колето! Peace

Миленко, фирмата в която ме пратиха от Онкологията е MEBOSS на ул.Подуево 11. Сутиените са един тип, три цвята,български, 35 лв.

# 66
Искам да ви кажа добро утро,но пак няма да го направя... Няма да го направя,защото още от рано ми заседна буца в гърлото...
Гледам сутрешния блок на БТВ.Участник в разговор е Долорес Арсенова-бившата министърка на околната среда... Нали тия дни започнаха да говорят активно пак за това,как фирмата на съпругът и е внасял и продавал лекарства за онкоболни с близо 300% надценка...
Гледам я,слушам я тази жена и ми идва да  Sick Sick Sick
Как успяват тия хора да са толкова нагли,отвратителни и ....  smile3511 newsm61
Казвам ви момичета,тая точно ,ако ми я дадат собственоръчно ще я обезкостя и ще я... Няма да я ям,но ще я дам на котките ми да я изядат... Но сигурно и те няма да искат,защото те не ядат отровни неща...
Потресена съм... Как може човек да се гаври с болките на хората и вечер да си легне и да спи спокойно...
Ядосах се здраво! Чак ми секна мисълта от яд... Но вие ме разбирате,какво искам да ви кажа...
Може би и някоя от вас е гледала предаването...

# 67
Хе-хе, Сис  newsm48

Какво искаш от хора дето са ги нарекли Арсенов, Арсенова - арсен.

Добро утро на всички  kaffeetrmker_2
 Hug Hug Hug

# 68
Хе-хе, Сис  newsm48

Какво искаш от хора дето са ги нарекли Арсенов, Арсенова - арсен.

Добро утро на всички  kaffeetrmker_2
 Hug Hug Hug

Да бе! Напълно си права!
Аз арсена го свързвам със зъболекарите-пак неприятно нещо... Mr. Green

# 69
Участник в разговор е Долорес Арсенова-бившата министърка на околната среда... Нали тия дни започнаха да говорят активно пак за това,как фирмата на съпругът и е внасял и продавал лекарства за онкоболни с близо 300% надценка...

Оххх, Сис, това е грозната истина. Гаврите винаги са за сметка и на гърба на обикновения човек. Такива като теб и мен...

Че с тия лекарства не се ли занимава държавата? В смисъл не е ли тя клиентът, който поръчва и плаща....

# 70
Весе, мила моя,не забравяй ,че тук е България все пак...
И винаги нещата стават по трудния начин... Има фирми,които се явяват уж на конкурси за да им се даде правото да внасят лекарства... Но тези конкурси винаги са обект на корупция естествено... Как така ,все се получава,че спечелилият такъв конкурс е или съпруг на министърка,или съпруга на министър председател... Въобще какво да ти обяснявам...
Тежко и горко на народа... Кой от където свари,все гледа да го натовари...

# 71
Весе, мила моя,не забравяй ,че тук е България все пак...

Бе, кажи си го направо Балканите. Шуробаджанавщина с размах.... ooooh!

Ей го и тук. Има спекулации с парите от здравните каси, игра ли ги на борсата. И загубили милиони евро. Едвам намират пари да платят пенсиите.... Да не мислиш, че е имало разследване, дело, осъдени....
Не, разбира се. Ама сега ние ще им берем гайлето, ще ни орежат сума ти надбавки. На мъжът ми ще му намалят заплата с около 300 евро....Но ... ние сме масата - тия дето винаги плащат....
Колкото и стачки да има, все тая. Мерките ще се приложат.
В момента се очаква и покачването на ДДС от 19 % да стане 21, даже някои говорят за 22.... Красота....

# 72
  • В царството на игрите:)
Здравейте, днес пак ходих н Онкологията, но нищо не свърших освен, че разбарх към кого трябва да се обърна в понеделник - доц. Куртева. Надявам се най - после този проблем с Херцептина да се реши. Praynig
Малкият вече е по - добре и даже успя на обед да изяде пердах smile3511 Нервите ми не издържат.Възможно ли е да съм толкова нервна от илачите дето ги пия. Направо страх ме хваща smile3518
Сис, проблема е, че на само живеем в тази д-ва, а и че ни се налага да боледуваме в нея #2gunfireОцеляването и на здравите и на болните тук си е висш пилотаж #Crazy
Варненки, с нетърпение очаквам да се срещнем Hug
Хубав ден!

# 73
ЗДРАВЕйте на всички!нямах интернет 2-3 дена и ето ме тук,изчетох всичко.Хули,тази статия за Ставринол...както винаги,ако се появи надеждата,оказва се поредната измама.Благодаря,че си я поместила тук да я прочетеме.На мен от началото нещо ми се видя гнило,дано да го накажат,както заслужава!!! #2gunfire
Сис!  bouquetтова е за теб!поздравления и пожелания за все такива новини! Peace
yov64 !абсолютно си права,само забравяш,че човекът се ражда за да умре!това го чака всеки от нас,само че е Божа работа,кой кога е и не мисли за това,нищо не решаваме.Живей си спокойно и мисли само за хубави неща!налагай си положителните мисли!лошото идва и си отива,сега след зимата ще дойде пролетта и на всички ще се вдигне настроението.ПОЖЕЛАВАМ го от все сърце!
Жалко,че не можах да видя интервюто с Долорес Арсенова,само като чух какво е правила,  откачих,сигурно щях да я застрелям спокойно #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Дано всичките дечица са здравички,а с тях и близките им!!! Hug
milmich !на теб късмет в понеделник!пий валериана за нервичките.

# 74

Искам да попитам дали някой знае и друга фирма освен Амоена, която предлага сутиени за гръдни протези.
Лека ви нощ и ви обичам!

При нас идват представители на Фирма "Парагон".Ето и адреса за София-кв. Лозенец, ул."Симеоново" 1,тел. 02/489 47 46.

Искам да ви кажа добро утро,но пак няма да го направя... Няма да го направя,защото още от рано ми заседна буца в гърлото...
Гледам сутрешния блок на БТВ.Участник в разговор е Долорес Арсенова-бившата министърка на околната среда... Нали тия дни започнаха да говорят активно пак за това,как фирмата на съпругът и е внасял и продавал лекарства за онкоболни с близо 300% надценка...
Гледам я,слушам я тази жена и ми идва да  Sick Sick Sick
Как успяват тия хора да са толкова нагли,отвратителни и ....  smile3511 newsm61
Казвам ви момичета,тая точно ,ако ми я дадат собственоръчно ще я обезкостя и ще я... Няма да я ям,но ще я дам на котките ми да я изядат... Но сигурно и те няма да искат,защото те не ядат отровни неща...
Потресена съм... Как може човек да се гаври с болките на хората и вечер да си легне и да спи спокойно...
Ядосах се здраво! Чак ми секна мисълта от яд... Но вие ме разбирате,какво искам да ви кажа...
Може би и някоя от вас е гледала предаването...

МОЖЕ,Мила,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ- МОЖЕ!Какви още безобразия се правят..... не е за приказване!

Общи условия

Активация на акаунт