Отговори
# 15
Здравейте мили момичета...

Пуснах темата и срам не успях да прочета нищо.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Малката пак е болна с нейната стряскаща кашлица. Предната вечер не сме спали... И естествено, за разнообразие, вчера след обед  ми направи спазъм. Аз леко изтрещях... Грабнах я и в болницата.
Щяха да я приемат, но ни "спаси" това, че имам лекарствата в къщи, както и апарат за инхалации. Лекарката, като я чу как кашля й стана зле.  Взеха и кръв и от вената, за биохимично изследване. Завишени бели кръвни телца....
А, да естествено вдигна и Т. Снимка на бял дроб - всичко ОК.
И всико това от ларингита й.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Та сега сме на инхалации сутрин и вечер с кортизонов препарат, а през останалото време на инхалации с физ. разтвор.
Красота...
Тази нощ беше по-спокойна. Но пак в 3 ч. посред нощите правийме онхалации с адреналин, за да се успокои малко...

Трябва да я изправя на крака, щото утре е на детска. Няма кой да я гледа, Направо ми е мъка....  ooooh! ooooh! ooooh!

отивам да правя чайче с мед и супичка...

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 16
  • София
Привет на всички момичета! Hug
Хубаво сме започнали нова темичка, но защо милички е такова настроението! Явно, че е настанало време да си направим срещичка за да си избиете лошите мисли!  Миленка не за първи път се сблъскваш с проблемите на нашето мило родно здравеопазване! Sick И на всяка една от нас непрекъснато се случва! Аз пък си мисля, че завеждането на съдебни дела просто е необходимо да се прави! дори само за морално удовлетворение и в името на нашите деца и тяхното бъдеще! Все нещо трябва да се промени в тая скапана държава!

# 17
  • В царството на игрите:)
Ох, Марги какво морално удовлетворение в тази държава? newsm78 Правораздаването ни е по - зле и от здравеопазването #2gunfire И да ти кажа, по принцип си права, но в нормална държава. не искам годините ми живот да преминат в дела с неясен завършек. Само скъсани нерни, а както пише Йовчето /Недай Боже/ болесттта си се развива Shocked
А, че е време за срещичка - време е...Наближават празници - 8 март - първа пролет и тн...
И на Сиско на гости можем да идем току виж hahaha
Веси, дано ти се оправи бързо детето. Ние сме същите и даже наскоро се наложи да бият на малката метилпреднизолон #Crazy
Обичам ви!

# 18
  Здравейте,Момичета!
Искам да ви припомня една молитва,която  да ви даде малко кураж и сила!
"Господи,дай ми сили да променя нещата,които мога;
дай ми търпение да приема нещата,които не мога да променя и ми дай мъдрост - винаги да виждам разликата между двете.Амин "
Здравейте,днес разбрах за една позната,че са и открили рак на гърдата в напреднал стадии,не знам подробности.Как да реагирам в създалата се ситуация,да и се обадя?Или не? Не знам в този момент дали и е до обаждания от приятели.Какво бихте ме посъветвали
Обади й се !Тя има голяма нужда сега от добри приятели около себе си!Може да реагира по всякакъв начин, не й се сърди!Достатъчно е да знае ,че има някой до нея, а не да усеща че близките й я отбягват и я съжаляват,защото обикновено така се случва.
  Успех на всички!    bouquet  bouquet  bouquet

# 19
Мама Лорън
 Еееееееех,момичета лесно ви е на вас пак говорите за срещичка.Какво да кажем ние с гайдите хем далеко,хем в криза.Ще си помечтаем за по-хубави времена.
 Веси за детенце лек. е само курорта МОМИН ПРОХОД зная от личен опит.
 Къде сте момичета много липсвате? Опитвам се да бъда активна,ама нещо не ме отразявате Heart Eyes smile3534
 СИС да не въртиш някаква плетка,че нямаш време за писане.ЛИПСВАШ ми lovekiss
  БОГ ДА БЪДЕ СЪС ВСИЧКИ ВАС

# 20
Здравейтеееееееее!  bouquet
Нещо в последно време съм станала една шматка,не е за разказване... Blush
Опитвам се да тъка на три стана и май вече съвсем оплетох конците... ooooh!
Кое да е по напред -да гледаш три деца,да подържаш домакинство или да си по цял ден на работа ... Уж оправна,оправна,ама нещо взех да изпускам нещата от контрол... Crazy
Ама стига съм се оплаквала-както винаги ще успея да намеря правилното решение...  bowuu

Миленка, относно срещичката знаеш ,че винаги съм ЗА!
А за гостито не се чудете изобщо... Не са нужни специални покани... Решавате и идвате...  bouquet

Мамо Лорън, мечтай на воля, мила,те мечтите са безплатни и не ги облагат с данъци/все още! Mr. Green/. Пък знае ли човек-може и да се сбъднат някой ден... Peace

Веси, как е детенце-оправяте ли се? Дано всичко да е наред! Praynig

На всички ви изпращам безброй цунки и гунки!  love001  love001  love001......

# 21
Весе, как е малката?
Миленка, свърза ли се с някоя от фондациите? Само това ми хрумна...
Целувам ви!

# 22

Вече много по-добре. Кортинозът си свърши работата. И сега  е вътре в стаята и прави маска...
Утре свекърва ми си взе един ден отпуска, та няма да я пращам на детска... Peace

И си хапна супичката...

Целувам ви и отивам да видя каква е хавата в спалнята... Спи при мен, когато е болна... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 23
  • София
Веси , за какъв кортизон, скъпа говориш!
Или остарявам, или изтрещявам, ама май вече не ви разбирам .
Май склерозата ме хваща  Cry
Или мети в мозъка  newsm78
Ще взема да ида да си направя необходимите изследвания.

# 24
Веси , за какъв кортизон, скъпа говориш!

Хули, за малката. Направи ми спазми със задушаване от ларингса. Имаше зверска кашлица. Та, единствено кортизонът разреши нещата. Лекарството е в ампулки и се използва само с зпарат за инхалации...
 Hug Hug Hug Hug

# 25
Весе,не се притеснявай,тези боледувания децата ги израстват след 5 год.възраст.
Казвам ти го ,като препатила.Моята голяма дъщеря все я вадихме от калта /както се казва/.Помогна и климатът в Сандански.Водехме я пролет и есен три години подред.Сега е голяма кака на 12 години и помен няма от предишните и изпълнения./да не чуе дявола/.Бързо оздравяване на малката.
Забравих да те поздравя за новата ни тема. newsm51

# 26
Весе,не се притеснявай,тези боледувания децата ги израстват след 5 год.възраст.

Аде де. И аз това чакам. Вече е на 5 и половина...
Но пък от друга страна, живеем в град, известен с печалната "слава" на един от най-замърсените в ЕС... ooooh! ooooh! ooooh!

Сега е добре. Вилнее в къщи и баба й й изпълнява желанията и капризите... Whistling Whistling Whistling

Ако правите среща в Сандански (Сисе, ама как само се самопоканваме... bowuu bowuu hahaha) аз също съм за...
Един уикенд с подобна разходка и прекарване хич няма да ми е зле...

Даже ако има малки сем хотелчета, може да си резервираме едно...
Купон ще да е вервайте ми .....

Остава само една сериозна организация да спретнем....
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 27
Вече започва да ми трепери сърчицето от вълнение... Хайде елате в Сандански на среща...
Ще си прекараме приказно,бъдете сигурни!
И да ви кажа,че мога да приема поне осем/а може и 10!/ човека за спане в къщи...
Само го отбелязвам като опция...
ВИЕ САМО ЕЛАТЕ!!!!!!!! Hug Hug Hug

# 28
мили мои момичета!чета за всички вас и така ме боли сърцето,като за много близки и обичани хора!аз направих извод,че тази болест,която ни обедени тук не е Божие наказание,а дяволска напаст,защото от тази болест боледуват само ДОБРИ И ПРЕКРАСНИ ХОРА!!!някоя от вас да познава някаква мръсница или гадняр да са болни от това?аз лично НЕ познавам!Затова ще се молим Господ да ни помогне и всички да се оправят по-бързо!
Бъдете здрави и все така прекрасни!  bouquet Hug Peace

# 29
Здравейте,мили момичета.Не съм се вклювала от много време.Та да ви кажа как сме:мина ни третата вливка и преди нея направихме пълни иследвания, и скенер на главата и всички органи,абе всичко което трябва,нямаме разсейки и нещата вървят към леко подобрение.
Въпросът ми към вас е за нашумялото напоследък лекарство Ставринол.Имаме отговор от Москва,че сме одобрени и да се свържем с тях за начина на получаване.Но изчетох всичко написано за тези нанодиаманти и съм в поредната неразбираема каша.
Вие как приемате този случай,върнах няколко страници в предишната тема,но не видях да има коментари?
Аз също четох много за това лекарство.Може би си чела,че една рускиня е писала,че са й пращали този ампули от Бг,ту пишат,че ги произвеждат само в Москва,ту само в България.Не забравяй,че това ИЗОБЩО не е изследвано,то ест не се знае,какво може да стане с болния след година-две или по-рано,да не стане нещо още по-страшно...мисля,че това лекарство за сега  е само за безнадежно болни,от които се отказват традиционни лекари.Това е мое мнение,а вие си решавайте сами.Дръж ни в течение на нещата.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт