Отговори
# 630
Много благодаря на всички, трогната съм колко сте отзивчиви и с какво желание помагате  bouquet. Много съжалявам, че ми спряха Херцептина, подсъзнателно усещам, че по-добрата комбинация за мен е Херцептин + Лапатиниб, но доц.Цекова прецени, че е по-подходящо лечение с Лапатиниб + Кселода, ще видя какви ще са резултатите и пак ще се консултирам с нея.
Благодаря на всички, бъдете здрави и нека късмета да е с вас!  bouquet

# 631
  • София
Здравейте момичета. От известно време чета темата, но до сега не исках да се включвам, защото още не знаех какво е положението при нас. Съпругът ми го оперираха - дебело черво и черен дроб. Слава на Бога, операцията вече е факт, сега се възстановява -3-ти ден. Така или иначе ни предстоят тепърва много неща.
Бих искала да ви попитам към  кой онкодиспансер да се насочим за предстоящите процедури ХТ. За първи път се сблъсквам с тези неща и наистина ще ми трябва време да се ориентирам.

# 632
  • София
Римар, здравей и тук !
Явно, аз ще съм първата, която ще те посрещне в тази тема.
Според мен най-добре ще е да се насочите към Онкодиспансера в Младост.
Отлични специалисти.
Не искам да кажа, че тези в Дървеница са лоши, но моя избор е този.
Лекувала съм се и на двете места.
Ако мога с нещо да помогна, никога няма да откажа.

# 633
  • София
Римар, здравей и тук !
Явно, аз ще съм първата, която ще те посрещне в тази тема.
Според мен най-добре ще е да се насочите към Онкодиспансера в Младост.
Отлични специалисти.
Не искам да кажа, че тези в Дървеница са лоши, но моя избор е този.
Лекувала съм се и на двете места.
Ако мога с нещо да помогна, никога няма да откажа.
Hug  Hug  Hug ще ти пиша на лични . И азчетох добри отзиви за там. За сега нещата като следоперативно са добри, да не кажа много добри. Казвам си-всичко - едно по едно. Ще се справим.

# 634
  • В царството на игрите:)
Здравейте дами, голяма тишина цари тук newsm78 Нали всичко при вас е наред и затова така сте зачезнали?
Аз съм ок. Чакам ди вливката с Херцептин тези дни. дано стане. то закъснения, че ще има това е ясно ама вече гледам на тези неизбежности в бг здравеопазването по друг начин Peace
Римар, а з също съм за онкодиспансера в Младост, въпреки, че не съм му пациентка или може би точно за това Mr. Green
Дано всичко със съпруга ти е наред Praynig
Наде, доц. Цекова къде работи и какъв специалист е?

# 635
Едно забързано здравейте и от мен...
Нещо много служебни задачки са ме налегнали, та времето кът...
В сряда съм на мамография...И трябва да си правя пак пълна кръвна картина + биохимичен скриининг...
Тук вали и адски гадно...
Сутринта в рейса едвам се удържах да не задрямам... Tired Tired Tired Tired

# 636
  • В царството на игрите:)
Едно забързано здравейте и от мен...

Веси, чак аз се задъхах докато го четох hahaha

# 637
  • София
Доцент Цекова работи в ИСУЛ и е химиотерапевт.

# 638
Здравейте!
Понеже ви обещах, минавам само да ви кажа, че при мене всичко е О.К.

# 639
  • у нас - на брега на морето
Здравейте и от мен!
Нямам абсолютно никакво време , защото водя майка на физиотерапия, водя и вземам малкия от у-ще и вкъщи обслужване на майка и домашните. Трябва и да пазарувам за струването на 40 дни на татко за 25 април и съвсем съм се сбъгнала. В сряда съм на Золадекс. Вълните вече ме тресат и картинката е ПЪЛНА! newsm61
Хайде да не ви развалям приятното настроение с моите битовизми, ама на кого да се оплача? newsm45 Иначе, ако не сте вие да усещам подкрепата и съществуването ви там някъде, сигурно нямаше да имам сили да се преборвам с трудностите. Много ви обичам и съм щастлива, че ви имам! Hug  love001  love001  love001
nadia_0606 , здравей! Радвам се, че се включваш! Трябва да вярваш, че това което са ти назначили е именно най-полезното за теб в момента! А може би херцептина не бива да се прилага толкова дълъг период. Успешно лечение и силна вяра! Hug
rimar, добре дошла и много успех в лечението на съпруга ти! Ти трябва много да го подкрепяш и да му показваш и казваш, че го обичаш и, че е много ценен за теб, за да има желание и стимул да се пребори. Казвам ти го с най-добри чувства от собствен опит. Hug
 Весе, какво включва тоя биохимичен скрининг? Извинявай за невежеството, ама нещо специално ли е? Embarassed

# 640
  • София
Йовче, скъпа !
Вземи се сериозно у ръце, както викат шопите.
Битовизмите ни няма да свършат никога и наистина трябва с нас да споделиш, защото сме от един отбор  Peace
И аз се чувствам много зле в последната седмица. Станаха много промени в ежедневието ми,  Вики е в Израел, както знаете... Всеки ден ново очакване.
На всичкото отгоре и в един момент се оказах безработна .
Не съм се сбъгнала, ами не зная на кой свят съм.
Не се оплаквам, не ме разбирайте погрешно.
Такъв е живота  и трябва да се приспособяваме.
А той, живота е прекрасен и трябва да направим всичко, за да го изживеем докрай и то достойно  Peace

# 641
Трикси, днес много си мислех за теб и ти скисках палци - ето че е имало ефект Laughing.
Доц.Цекова е завеждащ Клиниката по химиотерапия в ИСУЛ и национален консултант, както е доц.Тимчева в Онкото, но аз се лекувам още от 2004 г. в ИСУЛ, а и доц.Цекова е лекаря по клиничната програма по която се лекувам в момента  и затова се допитвам до нея  - тя е в час с моите безкрайни одисеи. Днес направих скенер след 2 цикъла по 21 дни от новото ми лечение Лапатиниб и Кселода. Доволна съм от резултата, няма нови мети, а съществуващите  /в меки тъкани, бял дроб и 3 двойки увеличени лимфни възли/ са намалели размера си с различни милиметърчета. Изводът е, че до момента от лечението има ефект. Благодаря на всички ви за подкрепата.
Йовче, много ти е напечено, но ти си много силна и ще се справиш.
Лека и спокойна нощ!

# 642
Наде, благодаря ти, че мислиш за мен, дори когато ти самата имаш проблеми!  Hug Hug Hug
Аз също непрекъснато се моля за тебе! Дано Господ чуе молитвите ни! Praynig Praynig Praynig Страхотен човек си, ти си го знаеш! Heart Eyes

Целувки за всички!  love001

# 643
Добро утро!
Виждам отново увесени носове,вкиснато настроение,черни краски... ooooh!
Аааааааааа,не можИ така... Naughty
Айде да ви кажа пък аз нещо хубаво,та да осветлим малко атмосферата...
Днес моето голямо малко момиченце става на шест...
Приготвила съм огромна торта и изненада-ще си направим ден по женски! Демек фризьор,маникюр,разходка,кафенце и сокче и такива ми ти работи!
Това детенце спаси живота ми,след моята трагедия,и сега,не само на рождения и ден де,аз искам да направя нейния живот приказен! Надявам се да успявам!
На всички ви по-усмихнат и по-успешен ден!  bouquet

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 08:58 от Сис

# 644
  • Пловдив
Сис, Честит Рожден Ден на порасналата госпожица! Много здраве и късмет и желая. Дълги години да ви радва. Приятно прекарване на празника.newsm59
Йовче, не се давай битовизмите да те надвият.
Надя, много се радвам. Все така хубави новини.

Лек ден момичета.   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт