Седмичката 10.10-16.10

• 15 303
  • 424
  •   1
Отговори
# 225
Черпя ви с торти, за да ви се оправи настроението!!!
Ами аз не знам от коя торта по-напред да си хапна Heart Eyes

И по повод разместването на овуто - по принцип овуто ми е към 16-18 ден. Този месец беше към 10-11 ден. Значи ли че цикъла ми ще е по-къс от обикновенно? newsm78

По принцип лутеалната фаза е относително постоянна, така че би трябвало и цикъла да се скъси, ако овуто е било по-рано. Ти знаеш ли колко ти е дълга втората фаза?

Светли, ти имаш ли някакъв принос за решението на мъжа ти да спре цигарите? Аз опитвам всякакви статегии, но не помагат. Ясно ми е че това е лично решение, но ми се иска поне малко да мога да повлияя. Единствения ми успех е че вече много рядко пуши в къщи.

# 226
Irinii, като чета такива неща и ми се свива стомаха на топка.
Моят мъж не пуши, всъщност пушил е само в казармата за 1 година, но за сметка на това аз пуша и то редовно Confused
Всеки път като видя такава статия се каня да ги спирам. Спирам ги всеки понеделник, всяко първо число от месеца, на нова година... сега от понеделник пак ще ги спирам  newsm53

Мур, при мен обаче разликата е мноого голяма... ще видим, може пък тоя месец чудото да стане. Довечера в атата.. дано не сме изпуснали момента  luvbed

# 227
Здравейте,
надявам се, 4е приемате нови 4ленове...Ето я и моята история..на 2.08.05 направих спонтанен аборт в 10г.с. zа утеха няма6е усложнения и на 30.08.05 след контролен преглед моята гинеколожка ни обяви най тържествено, 4е можем да въстановим опитите в бебеправенето. На 2.09.05 ми дойде отново, но не се полу4и от първия път Cry. 6те се радвам да мога да споделям страховете, тревогите и радостите си (дано да има такива) с вас

Поzдрав, Марлийс

# 228
  • Някъде там...
Добре дошла, Марлийс и дано не се задържиш дълго тук!

# 229
  • София-Лозен
Я, да видите вие какъв прекрасен художник сме имали тук и не сме го осъзнавали. Дея, браво на теб! Ама ти си голяма работа, бе Душко. Е, то с това палаво вдъхновение в коремчето, как да не се развихриш с четката/молива,
if, честит ви празник. Желая ви здраве и любов. Пък току виж си подарила на половинката си най-невероятния подарък.
Жабче, споко. То тия ремонти край нямат. Аз вчера дадох 65 лв. за свещи на нашата кола и вечерта се оказа, че не били точно тези, които трябва.
Дари, какво е това тортено нашествие? Аз вече си избрах три, а вие ????.................
irinii, тенк ю за статията. Ние от както сме заедно не пушим. Взехме решението двамата единодушно и стана тъй: Рече и отсече!

Здравей мила Marliece! Добре дошла при нас! Не се притеснявай имаш доста съмишленици тук. На мен вече два пъти ми се случиха такива неща. Продължаваме напред с вяра и това е!  Hug

# 230
  • Варна
Светли, ти имаш ли някакъв принос за решението на мъжа ти да спре цигарите? Аз опитвам всякакви статегии, но не помагат. Ясно ми е че това е лично решение, но ми се иска поне малко да мога да повлияя. Единствения ми успех е че вече много рядко пуши в къщи.

Сори, сам го реши и даже ме изненада. Когато се запознахме беше голям пушач. Ама заради мен започна да се старае да не пуши в стаята, да си мие зъбите начесто и т.н. Една вечер ме пита пушила ли съм някога и аз му казах не. Той: ама никога ли не си опитвала дори? Ми не съм, не съм слагала цигара в устата.
Той мнооого се впечатли. Това беше един декемврийски ден. Като дойде Нова година заяви официално, че спира да пуши. Сега пали 1-2 цигари месечно, когато има някой край него да пуши нпр.
Така че не мога много да ти помогна - нито съм го карала, нито съм помагала.  Rolling Eyes

# 231
Добре дошла Марлийс. Hug
Айде, пожелавам ти скоро да се прехвърлиш в маминия форум  bouquet

# 232
Добре дошла!  Hug
Дано лошото е вече зад гърба ти и скоро да имаш повод за радост! Praynig

# 233
Здравейте,
надявам се, 4е приемате нови 4ленове...
Добре дошла Марлийс, и скоро да бягаш оттук на другия форум!   bouquet

# 234
  • Стара Загора
Жабче, споко. То тия ремонти край нямат. Аз вчера дадох 65 лв. за свещи на нашата кола и вечерта се оказа, че не били точно тези, които трябва.
Дари, какво е това тортено нашествие? Аз вече си избрах три, а вие ????.................

Не три...всичките торти си избрах аз  Blush лакумгъз съм и тва е  Crazy Оправия нямам значииии #Cussing out
Туй за свещите много гадно Теди...а неможе ли да ги смениш сега newsm78 То и аз точно изнасилих тука майстора дето поддържа нашата кола да и хвърли един поглед...ще пътуваме все пак Party И той хайвана за да има мир я качи вече на канала Mr. Green Та сега чакам и да ми я докара Blush
СТеф  душко...ти кво сега...ходи по нощите из форумите и сега сигурно похърква нейде Crossing Arms Crazy
Добре дошла на Marliece с пожелание да стои колкото си иска тук и после да отиде помъдряла в горните теми Hug Един съвет - хубавите работи стават бавно Blush
По въпроса за цигарите и двамата пушим с мъжа ми. Дали ще ги спра  newsm78 незнам...но когато забременея със сигурност...просто сега това ми е като удоволствие един вид. Макар, че кое му е удоволствието ама  #Crazy
Дея слънце чакам проект за детската на моето бебе Mr. Green /обичам маркаритки и мечета/ Blush

# 235
Честит рожден ден на приятеля на Иф и от мен  cook  party041  party002 Gift

Днес много рожденици навсякъде ooooh! Аз довечера съм канена на съвместния купон на цели 3ма рожденици newsm19 Не знам дали ще има 3 торти Animal Pig Но разбира се, нищо не може да се сравни с картинката на Дарилка, браво Дари smile3501

Дея, както вече казах си една много хубава бремелинка, пу пу... И много готино рисуваш. Таз картинка е супер сладка  redecoration

# 236
  • Някъде там...
Ех поне нещо хубаво да ми се случи днес  Wink Дадоха аванса, доста подраниха, но щом го дават да няма да го връщаме я.

# 237
  • София-Лозен
Херко, чей сия да ти се похваля. Вчера взимайки свещите се проявих като една умна жена, не че често ми се случва  Crazy Crazy Crazy Joy Joy
Човека ме попита дали искам фактура или касова бележка и аз като една НЕтипична жена /дано някой не го приеме лично/ си поисках касовия бон. Тъй че сега съвсем спокойно ще ги сменим
.

Жабче, еми хайде знаеш си. Почвай с почерпките. За мен едно сокче от портокал и две бири  #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy
Нещо ме хвана лигавото настроение, а толкова работа имам. Хайде бек то уърк.  #Crazy

# 238
Дея слънце чакам проект за детската на моето бебе Mr. Green /обичам маркаритки и мечета/ Blush

Мммм готово от сега ако искаш почвам аз и без това обичам да рисувам пък специално за твоят бебок ще нарисувам мнооого картинки  Heart Eyes

Дари благодаря за почерпката  Mr. Green
Благодаря ви момичета още веднъж за вниманието,целувки на всички  Hug

# 239
  • Стара Загора
Мммм готово от сега ако искаш почвам аз и без това обичам да рисувам пък специално за твоят бебок ще нарисувам мнооого картинки  Heart Eyes 
Нали знайш, че няма да откажа Mr. Green Не бързай само..има време..първо на твоето бебече..то мойто е още проекто бебе Blush
Теди бравос...предвидлива жена си ти. Аз рядко между другото вземам касови бележки и понякога ме е яд..ама на такъв ми е навика.

Общи условия

Активация на акаунт