Седмичката 10.10-16.10

• 15 303
  • 424
  •   1
Отговори
# 240
  • На един клон
Тук е момента да се включа и да кажа:
Добриутро,дами!  bouquet
От няколко дни ми се върти в главата нещо за ползата от натуралния ашколад - има много магнезий,ма за кво беше полезно... newsm78
Сещате ли се?

# 241
магнезият е изключително полезен за нервната система. действа като мощен антидепресант. по време на бременността се предписва против преждевременни силни контракции. /магнезият е осн. съставка на хаповете магнерод/

# 242

Гел, ако наистина сега  ставаш, направо ние ще кажем че сме станали в ранни зори Mr. Green

Теди
, ха така....Само с бележки и фактури. Аз покрай работата винаги взимам фактури, навик ко` да прайш?! ooooh!

Нарочно ви лепнах сумати торти, че да не можете да си изберете и да мислите само за сладки неща Peace

# 243
СТеф  душко...ти кво сега...ходи по нощите из форумите и сега сигурно похърква нейде Crossing Arms

Ами не похърквам за жалост, ами превеждам онези неща дето ви разправях...сега втората част ми пратих и до утре да са готови ooooh! Та съм се впрегнала тука и се заривам с речници и бумаги...минавам да видя как сте Crazy

# 244
  • Стара Загора
...минавам да видя как сте Crazy
Аааа добре...бях се притеснила Mr. Green Ади върви да превеждаш пък аз усещам как днес ще съм с кокошките в леглото Crazy

# 245
Момичета още веднаж благодаря за хубавите пожелания за рожденика,успях да му купя подарък,макар и в последната минута,сега ще ходя да щетам че ще имаме малко гости.
Утре ще пътувам за София но незнам дали ще имам време да се видим с някоя от вас,стига и вие да искате Grinning всъщност там ще съм по работа и незнам колко време ще съм ангажирана.

# 246
Весело изкарване довечера Иф!  bouquet

# 247
А нашето Слънце май още спинка Laughing

# 248
  cook Аз отивам да правя торта.По късно ще дойда да ви видя пак.Утре сигурно ще искате по едно голямо пърче така,че ще съм подготвена.Мале,мале утре с 1-на година по дърта.Затова другата седмица имам час за подстригване и козметик.Чао милички до по късно,че утре ко ме чака с толкова гости....

# 249
Айде, Мише, да  направиш хубава торта и утре чакаме почерпка.
Иф, весело изкарване на рожденния ден-много весели емоции.
Стеф, бързо приключване на премвеждането.
Утре ще ви пиша да ви кажа какво е показал теста.
Приятна вечер на всички Hug Hug Hug

# 250
очите ми кървясаха като на вълколак... 5 часа не съм станала от бюрото!!! Sad
мишле каква торта ще правиш? ако е нещо оригинално да не забравиш да го споделиш /на подходящото място Wink/
диме, тестче ли ще правиш?стискам палци!!!!
нещо ми е много тегаво... е така без причина. Всъщност може да е преработване.
Херка, с това ранно лягане заедно с кокошките, ме съмняваш дали не мътиш и ти едно херино пиле в корема си Grinning ДАНО Praynig Praynig Praynig
Пожелавам ви романтична вечер!

# 251
  • Стара Загора
Херка, с това ранно лягане заедно с кокошките, ме съмняваш дали не мътиш и ти едно херино пиле в корема си Grinning ДАНО Praynig Praynig Praynig
Нцъъъъ  Naughty няма таквоз чудо в нашето семейство Tired само лели Флота посрещам и изпращам...ама взе да ми писва. Crossing Arms Чакам си я смирено сега в края на седмицата ама тая не разбра ли аз съм негостоприемна #Cussing out Инак си лягам Ирини защото съм станала в 04,00 часа и от 05,00 часа до 17,30 бях в офиса като луда крава Crazy И сега май май ще.... Blush нанкам.
Айде лека вечер момичета.

# 252
Хмм, много празно нещо - всички или празнуват, или похъркват..
Само аз ли съм на зор та трябва да работя по нощите вместо бебета да правя  Weary
Айде на всички спящи хубави сънища, а на всички празнуващи - ударете по едно и заради мен  beer3
А пък ако някой се е заблудил по нощите из форума лошо няма, че не ми се седи сама  Mr. Green

# 253
  • BABYLAND
Сладуранки, здравейте и от мен!  bouquet За три дни сте изписали тооолкова много странички, а аз сега нямам сили да ги прочета всичките.  Embarassed Дано в тях да има само и мнооого хубави новини. Целувки и милиони прегръдки!

# 254
Привет Розичке  Flowers Rose
Май всички или спят или празнуват.
  party006

Общи условия

Активация на акаунт