Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как може да се определи овулацията и колко надеждни са овулационните календари и таблици в интернет?
Кога трябва да се направи тест за бременност, ако очакваната менструация е на 15-ти, но тестът на 10-ти е отрицателен?
Каква е базалната температура и как се измерва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как може да се определи овулацията и колко надеждни са овулационните календари и таблици в интернет?
Овулацията може да се определи чрез измерване на базалната температура или фоликулярната морфология. Като начало е препоръчително да се запознаете с информацията в библиотеката на форума. Овулационните календари и таблици в интернет са до известна степен надеждни, подобно на метода с измерване на базалната температура. Препоръчително е да използвате няколко източника за потвърждение на информацията.
-
Кога трябва да се направи тест за бременност, ако очакваната менструация е на 15-ти, но тестът на 10-ти е отрицателен?
-
Каква е базалната температура и как се измерва?
-
Кои са най-надеждните марки тестове за овулация?
-
Кога е препоръчително да се направи тест за бременност след полов акт?

Леличката, дето е венчала младоженците на сватбата на Ео и Гея , (ако си я спомняте, тя всеки момент трябва да роди, ура
) е една и съща 
Добро утро момичета.Черпя ви по едно пърченце.Станала съм рано,че имам страшно много работа.Само,че имам една весела новина.Едни познати ми казаха,че мъжо бил бързал да тръгне от Германия за да бъде тук за РД.Макар,че на мен не ми се иска да бърза много,много по тези пътища.Как крие от мен говедото.Все пак ще се надявам да си дойде тази вечер,обаче само той си знае дали ще успеят. 

Ама то како се оженихме тайно, току-виж и успея да родя тайно и накрая и с тва да ги изненадаме
Бе общо взето накрая каза "ми то лошо няма, спестихте поне по два бона на двата рода
" .Изпратих я после и пак целувки, прегръдки и ни чакала другата седмица да се приберем с шампанско да почерпим
Айде все така гладко да вървят отношенията ви и скоро да ги изненадате и с бебче!