Седмичката 10.10-16.10

• 15 298
  • 424
  •   1
Отговори
# 255
   Привет на всички и от мен!
   Ами нека празнуват мацките! И нека имат много поводи да празнуват! А аз цяла вечер се мотая в Клю-клю и броя дните до моето евентуално похвалване с чертички..
   Няма да успея да прегледам всичко изписано тази седмичка, но поздравявам всички сладуранки с добрите новини...

P.S. Абе чудя се защо всички тестове са със чертички? Биха могли производителите да ги правят с картинки например? Нямам претенции към тестовата ивичка, но ми се иска вместо втора ивичка да видя картинка на бебче например? Абе да са някакви сладурски изобщо, а защо не и да са шарени - и без това ги ползват само жени?

# 256

P.S. Абе чудя се защо всички тестове са със чертички? Биха могли производителите да ги правят с картинки например?

Да ти кажа честно, ако ще и тазманийски дяволи да ми се плезят от теста, важното е да са два Simple Smile  smile3532

# 257
Оффф...приключих с преводите току що Rolling Eyes Не ща да чувам гръцка думичка скоро smile3511
Утре как ще ставам за лекции не знам...
Направих интересно откритие Flutter Леличката, дето е венчала младоженците на сватбата на Ео и Гея , (ако си я спомняте, тя всеки момент трябва да роди, ура  Grinning ) е една и съща Crazy
Не че е кой знае какво де, ама ми стана странно.. Embarassed

# 258
  cook Добро утро момичета.Черпя ви по едно пърченце.Станала съм рано,че имам страшно много работа.Само,че имам една весела новина.Едни познати ми казаха,че мъжо бил бързал да тръгне от Германия за да бъде тук за РД.Макар,че на мен не ми се иска да бърза много,много по тези пътища.Как крие от мен говедото.Все пак ще се надявам да си дойде тази вечер,обаче само той си знае дали ще успеят.

# 259
Здравейте сладуранки  bouquet
Желая Ви един чудесен ден с много усмивки newsm47
МИШЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bigdance2  ura newsm59 newsm59  bigdance2
nbirthdayБъди жива здрава и скоро мама nbirthday[/i]

Момичета да ви кажа, сутринта правих тест и беше EFN newsm45 Weary newsm45 newsm45 newsm45
Много ми е гадно и странно, защото нямам симптоми че ще ми идва.
Някак си не ми се вярва в този резултат, продто тази сутрин въобще не ми се пие кафе, даже мисълта за него ме дразнилЩе изчакам още няколко дни и ще повторя, дано тогава е с една повече EFP
Прегръщам Ви всички, благадаря ви за подкрепата , просто сте едни незаменими дружки.
Целувки  love001

# 260
  • Някъде там...
Добро утро и от мен!
Мишка,
Честит рожден ден!Бъди здрава, щастлива и обичана! И дано скоро се похвалиш с 2 чертички на теста.

Диме, не се отчайвай мила, както казва Стеф, докато няма лелка - има надежда. Ха дано да я няма още 9 месеца!

# 261
Мишенце, честит рожден ден! Да си щастлива и усмихната, свободна и обичана... И скоро любимите същества да станат поне с 1 повече smile3504
 happy bd

Диме, кой ден ти е днес, има ли закъснение? Не се отчайвай, както знаеш отрицателните тестове не винаги са верни. Виж, положителните, обикновено не лъжат Laughing

# 262
Оффф...приключих с преводите току що Rolling Eyes Не ща да чувам гръцка думичка скоро smile3511
Утре как ще ставам за лекции не знам...
Направих интересно откритие Flutter Леличката, дето е венчала младоженците на сватбата на Ео и Гея , (ако си я спомняте, тя всеки момент трябва да роди, ура  Grinning ) е една и съща Crazy
Не че е кой знае какво де, ама ми стана странно.. Embarassed
Ох, аз като си помисля за моите 350 страници на френски и как пак ще ни прецакат ...просто....грррр...Иначе тая леличка е омъжила половината форум.Трябваше да видиш в моята тема колко момичета казаха,че и тях ги е бракувала:)
А аз вчера имах първа среща (самостоятелна) със свекървата от както знае,че е свекърва. Не ме изяде, то не бяха прегръдки, то не бяха целувки, заведе ме на обедо-вечеря, нахрани ме за световно Laughing Че и два десерта ядох,нали съм си лакомийка.Даде ми няколко съвета за мъжете от техния род и каза,че само да съм кажела на нашите и веднага хуквали към Пловдив... Crazy А...и ме попита дали сме "заредили бебето"...Ау, как се изчервих, как може да пита такива работи newsm78 #Crazy Ама то како се оженихме тайно, току-виж и успея да родя тайно и накрая и с тва да ги изненадаме Mr. Green Аз казах "не, ама имената сме измислили"  Joy Бе общо взето накрая каза "ми то лошо няма, спестихте поне по два бона на двата рода Money" .Изпратих я после и пак целувки, прегръдки и ни чакала другата седмица да се приберем с шампанско да почерпим  Grinning
Иначе аз днес съм на работа и ще почивам в събота, за да се мотая насам-натам.Утре пак съм на зъболекар,ама претръпнах вече, тоя път може и да не стискате палци Mr. Green

# 263
Ех, Ео, пак ни удари с вълна от романтика Laughing Браво на свекито, много се радвам, че така е приела снахичката, че и бъдещото внуче. А за зъболечението, което провеждаш, най-искрено те поздравявам. Сега известно време ще се помъчиш, ама после с години няма да се налага да ходиш при гадните чичковци с бормашините. На мен моята зъболекарка ми е казвала, че зъбните проблеми обикновено се проявяват в определени възрасти и ако се лекуват своевременно, после с години просто няма какво да се развали.

# 264
  • София
Мишенце, Честит рожден ден! Желая ти да си много щастлива и обичана, да изкараш страхотна, незабравима романтична вечер и скоро да гушкаш най-сладкото бебче!

Ео, радвам се, че така гладко е минала срещата със свекито Grinning А ти се притесняваше, че ще те намрази, помниш ли Wink Айде все така гладко да вървят отношенията ви и скоро да ги изненадате и с бебче!

# 265
Мише, и от мен честит рожден ден (малко ми е странно да поздравя друго момиче с моето име Mr. Green ), много радости, много здраве и късметът да ти се усмихва във всичко, което започнеш!
Жабче, мдаааа, френска филология съм Laughing Яяяям, сега ще взема да ти напиша някое лично да раздуеш завършва ли се Laughing

# 266

Честит рожден ден Мише! Много радостни мигове, любов и .... подъръци!
Ео, браво на теб! Оставай я да те глези. Радвам се, че добре е преминала първата ти среща със свекървата като такава  Laughing
Dime,  щом лелка няма - надежда има!
Аз вчера ходих на зъболекар и много ме измъчи. Поне свърши работа и сега се надявам да се не виждаме скоро.
Приятен ден на всички и не забравяйте - днес е денят преди ПЕТЪК !

# 267
  • Варна
  ura честит рожден ден,Мише !!!

Ео, свекито ти е  newsm74

Диме, да знаеш само как ми посиняват палците от стискане  newsm53

# 268
Ей Мишеееееее  nbirthday
Пожелавам ти МноооооооГооооо Здраве и догодина по това време на гушкаш едно сладко мъниче  newsm51

# 269
  • Sofia
Мише , честито !
Бъди здрава , щастлива ,
обичана и влюбена !

Общи условия

Активация на акаунт