Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как може да се определи овулацията и колко надеждни са овулационните календари и таблици в интернет?
Кога трябва да се направи тест за бременност, ако очакваната менструация е на 15-ти, но тестът на 10-ти е отрицателен?
Каква е базалната температура и как се измерва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как може да се определи овулацията и колко надеждни са овулационните календари и таблици в интернет?
Овулацията може да се определи чрез измерване на базалната температура или фоликулярната морфология. Като начало е препоръчително да се запознаете с информацията в библиотеката на форума. Овулационните календари и таблици в интернет са до известна степен надеждни, подобно на метода с измерване на базалната температура. Препоръчително е да използвате няколко източника за потвърждение на информацията.
-
Кога трябва да се направи тест за бременност, ако очакваната менструация е на 15-ти, но тестът на 10-ти е отрицателен?
-
Каква е базалната температура и как се измерва?
-
Кои са най-надеждните марки тестове за овулация?
-
Кога е препоръчително да се направи тест за бременност след полов акт?

Нека всичко което желаеш да се сбъдне

Не съм човек!!!! Не знам как ще се справя до края на деня. Колегите ми препоръчаха да си взема някаква тонизираща напитка и сега пия с отвръщение някакъв Шарк. Някой ако има идея как да се справя с това състояние, плийз да ми окаже помощ. 

, цикъла ми винаги е бил точен като по часовник, а пък и тестовете отрицателни, направо не знам ще се побъркам вече....Ако отида на видеозон дали ще може да се види , ако има нещо и то толкова рано..........Пожелавам на всички ви много положителни емоции и само положителни тестчета
Благодаря ви сладурани.Знаете ли какво си пожелах днес- със всяка една от вас скоро да си пишем в отчетници.Много ви благодаря за пожеланията.Бързам,че идват един след друг.Не съм се и надявала на такова внимание.А,мъжо преди малко се обади от митницата да ми честити към 17:00 се прибира.Чух от други хора,че не е мигвал,за да си дойде.Много го ОБИЧАМ.ОБиЧам и ВАС
.