Седмичката 10.10-16.10

• 15 298
  • 424
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Снощи за срамотите заспах в 20,30 часа ей така като уж щях да гледам ББ Blush
ДНес съм като мензухарче Mr. Green
Мишке ЧРД   bouquet Нека всичко което желаеш да се сбъдне  bouquet

# 271
МИШЕ  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!! newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2 newsm18  Party Time  4uu  costumed034  costumed034

Амъжо успя ли да се върне?

# 272
Добро утро дами и от ме!  Hug

Мишке, ЧРД! Пожелавам ти испанска страст, еврейски пари, циганско безделие и всичко онова, което хората наричат ЩАСТИЕ! И (поне) едно пухкаво бебоче!  newsm51
ДНес съм като мензухарче Mr. Green
  201uu
МЕНЗУхарче - това ми оправи настроението за деня  Joy

# 273
  • Стара Загора
  201uu
не е правописна грешка да знаете Blush дойде ми от думата предмензисно състояние..в което се намирам сега Mr. Green

# 274
Момичета, сори за ОФФ топика, ама не можах да се стърпя:

Борислава, едва сега за първи път ти разгледах снимчиците... Пу пу пу пу да не ви е уроки, много сте сладки с мъжа си. Да сте живи и здрави!  bouquet Леле, ако някоя от мамите в Клюкарника чете тука, ще ме направи на жълти стотинки.

Хера, добре го измисли това с МЕНЗУрата, хареса ми Laughing Laughing Laughing

# 275
  201uu
не е правописна грешка да знаете Blush
Именно!  Joy

# 276
  • София-Лозен
Мили мои душички съмишленички!
Искам да ви кажа, че снощи празнувахме рожден ден на наш
приятел и се прибрахме в 4.30  #Crazy #Crazy #Crazy
Просто не искам да ви описвам в какво състояние съм в момента  smile3507 Не съм човек!!!! Не знам как ще се справя до края на деня. Колегите ми препоръчаха да си взема някаква тонизираща напитка и сега пия с отвръщение някакъв Шарк. Някой ако има идея как да се справя с това състояние, плийз да ми окаже помощ.

Мишенцееееееееее, да си жива и здрава миличка.
Това е за теб Сладурче!

# 277
  • Sofia
Абе Тедич за състоянието да помагат по - младите , на мен скоро не ми се е случвало да осъмвам кат' теб .... ама с тия цвекета ме убиваш просто  Joy !

# 278
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИШКА!
Пожелавам ти да си много щастлива и този месец да има приятна изненада!  smile3525  ura  newsm59

# 279
Честит рожден ден Мише!  bouquet  bouquet  bouquet Аз днес вече се чувствам напълно здрава и ми е кеф! Момичета, стискайте палци, днес Фло още не ме е навестила, а трябваше по график, още не съм правила тест, но мисля да трая още малко! Много  Hug на всички! Диме щом я няма - има надежда   bouquet

# 280
Диме и Етина стискам ви палци  newsm10
Хайде дано има приятни изненади през следващата седмица  EFP

# 281
  • На един клон
Честит рожден ден ,Мише ,и само с хубави новини да ни се обаждаш!  bouquet
..Някой ако има идея как да се справя с това състояние, плийз да ми окаже помощ.
Теди,
Иди хапни едно смрадливо шкембе с мнооого чесън,или ако няма удари 1-2 бири за изтрезняване и готово - утре по това време ще си по-добре!

А,да не забравя да кажа Добриутро,дами!

Последна редакция: чт, 13 окт 2005, 14:04 от Morena

# 282
Здравейте момичета!!!!! От началото на седмицата си мисля да се разпиша в седмичната тема с добри новини, но вече ще се побъркам от чакане....Та при мен положението е следното.....закъснява ми лелката вече 13 дни, снощи за пореден път правих тест, но беше отрицателен Cry Cry....Вече започвам да се чудя какво става с мен newsm78, цикъла ми винаги е бил точен като по часовник, а пък и тестовете отрицателни, направо не знам ще се побъркам вече....Ако отида на видеозон дали ще може да се види , ако има нещо и то толкова рано..........Пожелавам на всички ви много положителни емоции и само положителни тестчета Hug Hug

# 283
  • На един клон
Иди на ултразвук,плодния сак се вижда с вагинален и при 1 седмица закъснение само.  bouquet  bouquet  bouquet

# 284
 newsm44 Благодаря ви сладурани.Знаете ли какво си пожелах днес- със всяка една от вас скоро да си пишем в отчетници.Много ви благодаря за пожеланията.Бързам,че идват един след друг.Не съм се и надявала на такова внимание.А,мъжо преди малко се обади от митницата да ми честити към 17:00 се прибира.Чух от други хора,че не е мигвал,за да си дойде.Много го ОБИЧАМ.ОБиЧам и ВАС txtloves.

Общи условия

Активация на акаунт