Седмичката 10.10-16.10

• 15 236
  • 424
  •   1
Отговори
# 45
Искам да ви попитам нещо и знам,че ще ми помогнете.Значи трябва да ми дойде на 15,а днес на 10 си направих тест и той е  EFN искам да знам дали все пак има вероятност да съм бременна или да се откажа този месец да се надявам още.Предварително благодаря.. newsm20

# 46
Кристина, поне си си махнала лентичката, както те посъветвах Wink
Първо, прочети всичко в Библиотеката, тогава ако има нещо неясно питай тук.
Въпросът,който задаваш, показва че съвсем не си наясно с бебеправенето, не е достатъчна само спермата във влагалището, за да стане бебе Confused Така че, има доста за четене.
На въпроса: имаш 5 дни до менструация. Имаш отрицателен тест. Нормално е. защо?- като прочетеш в Библиотеката ще разбереш. Умишлено не ти отговарям, за да не те домързи Wink   bouquet

# 47
Stefanie виждам,че на едно място си посочила,че Sure Check показва седмица преди закъснението и аз си правих точно такъв.Значи не съм бременна разбрах.Извинете.

# 48
Крис, това не е вярно Rolling Eyes Шуър Чек не показва седмица преди закъснението. Като всеки друг тест, е добре да се направи или в деня на очакваната менструация, или на първия ден от закъснението. Това не значи че не си бременна, просто изчакай датата, след 5 дни, тогава, ако няма М. направи тест отново. Успех и не се отчайвай, няма за какво Wink

# 49
  • Sofia
...... дали все пак има вероятност да съм бременна или да се откажа този месец да се надявам още....
Как ще се отказваш , нали не ти е дошъл М  Shocked !?
Това е ...., никакви тестове и никакви симптоми до идването на лелята Фло нямат значение и е препоръчително да се изчака закъснение !  Sunglasses

Освен "Библиотеката" и  "Важно ! Прочети преди да попиташ ! "  в случая препъръчвам и темата за първите признаци .

# 50
  • Стара Загора
Та zа6о в4ера?Аz теzи теми съм ги 4ела отдавна и много добре zнам zа какво пи6е там.Акло вси4ко ми бе6е ясно,тогава няма6е да питам,бъди сигурна.. Close
Визирах темите които вчера пусна ти...все още са на първа страница и може да си ги припониш поне. И ако пеше чела в библиотеката дали щеше да питаш за календар за ову-то Rolling Eyes
Айде със здраве.

# 51
  • Стара Загора
Искам да ви попитам нещо и знам,че ще ми помогнете.Значи трябва да ми дойде на 15,а днес на 10 си направих тест и той е  EFN искам да знам дали все пак има вероятност да съм бременна или да се откажа този месец да се надявам още.
А след като правиш тест знаеш ли колко дена е минало от ову-то ти. Rolling Eyes Дали си бремена само времето ще покаже.

# 52
Моля ви, бъдете по- мили с новите момичета. Не са длъжни всички като нас да имат опит в бебеправенето и да познават до тънкости този сложен процес. Все пак това е форум "Искам бебе", а не "Чакам бебе от 1 година".   Thinking

И мен ме дразнят мненията от рода:"Вчера правих секс, днес дали съм бременна" и просто не им отговарям. Но се радвам, че има жени които забременяват и без да са прочели купища информация.
Нищо лично.  Peace

# 53
  • Стара Загора
Моля ви, бъдете по- мили с новите момичета. Не са длъжни всички като нас да имат опит в бебеправенето и да познават до тънкости този сложен процес. Все пак това е форум "Искам бебе", а не "Чакам бебе от 1 година".   Thinking
Извинявай но това не са нови момичета. Питат по няколко пъти едно и също нещо. И всеки път им се казва да четат където трябва ама нцъ Crossing Arms те си знаят тяхното. Айде със здраве, че започнах да се нервя вече.

# 54
Ей,не се ядосвайте за нищо!Аз започнах да пиша след като прочетох в Библиотеката и Важно,всичко за бебеправенето,защото разбирате,че е глупаво да се повтарят едни и същи неща.Момичетата са прави,първо четете! newsm03

# 55
  • Стара Загора
Аз пък като влезнах за първи път във форума нямаше блиблиотека и беше някак си по-неубодно. Но сега Слънчева и Морена Heart Eyes Златни..чудни Crazy
Айде отивам да гледам след малко ББ пък вие слушайте Peace

# 56
Да,аз научих всичко от там,и сега съм доста информирана и съответно по-спокойна,че знам.Браво на тях! newsm10

# 57
 newsm03 Момичета защо се нервите толкова,нали затова сме се събрали да си говориме не само да четем.А, и понякога повечето от нас просто искат кураж,някой да им каже"Не се притеснявай ще стане",а не "Вземи чети в Библиотеката,ма".И Хера не ми казвай,че не е имало моменти в които ти се е искало да те утешат хората във форума.А ти с някой и други хора сте приели едва ли не,че форума е ваш,но то е може би защото отдавна сте тук,а другите си идват и си отиват.Значи стой си тук и се прави на шеф колкото искаш,а аз имам намерение скоро да напускам.

# 58
Да не пита после някой защо бременните спират да пишат тук? Simple Smile
между другото никой никога по никакъв повод не е употребил частицата "ма".

# 59
Хайде за да налея масло в огъна (с най-добри чувства) да попитам за фолиевата киселина. Да... знам(библиотеката четох вече), но днес в аптеките намерих само разфасофка по 500микрограма, а навсякъде се споменаваше за 400мкг. Също четох,че не са забелязани странични ефекти от предозиране, ама аз да питам за да съм спокойна и да я почвам ли или по-упорито да търся таблетки от 400мик.грама.
Благодаря предварително и моля не ме биите много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт