Седмичката 10.10-16.10

• 15 322
  • 424
  •   1
Отговори
# 210
Иф,честит Рожденник и от мен!Да е жив и здрав и много да те радва! Tada newsm18

Последна редакция: ср, 12 окт 2005, 12:41 от danidan

# 211
 newsm51 А,кой има РД.Ами аз искам   party023.Айде всичко най хубаво и от мен.
Жабче много е готино това.Много ме развесели.

# 212
  • Някъде там...
Честит празник на рожденника и от мен!    bouquet

# 213
Здравейте момичета, 3 дена бях на легло, но сега вече съм по-добре! Много да се пазите, че е страшно с тия болести! Моренка мерси много за рецептите - мисля, че ми помогна, защото нямаше да се оправя толкова скоро си мисля! Успех на всички!   bouquet Диме - ще чакаме заедно добри новини стискам палци на всяка една тук!  bouquet

# 214
Таласъмчетааааа, май вървите по стъпките на Дея, а нали знаете те до къде водят.....до отчетните  Laughing Laughing Laughing

# 215
Имам едно въпросче, не намерих отговор на друго място...
Случвало ли ви се е един цикъл овулацията ви да е на 16-17 ден, а в следващия да е на 9-10 ден, при средна продължителност на цъкъла 29 дни?

# 216
Дея я следя аз изкъсо...чета...шпионирам..абе ужас Blush Иначе се разревах като и разглеждах снимките....вече хормоните якооооо ме блъскат Tired И скивах една малка снимчица на бебо виси на картата у тях Mr. Green Искам и аз вече такива снимкиииии #Cussing out Айде отивам да пуша обещаната цигара Blush

Мммм да това ни е първата снимка в 9-та седмица ето я малко е размазана,че е от хатия на цифровият ,а това което си видяла не е карта а една рисунка която рисувах за стаята на бебока  ето я и неяИ няма да плачкаш и ти след мен аз съм доказат. .че чудеса стават обичкам те  Heart Eyes
Благодаря на всички за вниманието много сте мили и дано както пише Мур скоро сте при мен в отчетните  Hug

# 217
 newsm17 Дано.И аз искам в ОТЧЕТНИЦИ.

# 218
Мерси момичета ,само да уточня че рожденика е моя приятел Grinning
Аз съм малко извън час щото нещо ми става,в смисъл че по принцип ми идва извънредно преди М,а сега няма такова нещо,от 2-3 дена ми е гадно на стомаха,без значение какво съм яла,но и друг път ми се е случвало.Този месец само еди път сме го правили без презерватив,щтото уж съм в почивка,абе в понеделника ще се разбере кво е станало Rolling Eyes

# 219
  • Някъде там...
А на мене вече ми идва да викам  #Cussing out . Отвратителен ден ми е днес. Сега пък се обади половинката за да се "похвали" че колата се счупила и ще му вземат поне 100 лв за ремонт.

# 220
Имам едно въпросче, не намерих отговор на друго място...
Случвало ли ви се е един цикъл овулацията ви да е на 16-17 ден, а в следващия да е на 9-10 ден, при средна продължителност на цъкъла 29 дни?

На мен ми се случи този месец нещо подобно. Обикновенно овуто ми е на 15-16 ден, а този месец на 13 ден фолукула вече се беше спукал. И цикъла ми съответно се скъси с 3 дни. И друг път ми се е случвало да имам по-къс цикъл и вероятно пак ми е била по-рано овулацията (става въпрос за времето, кагато не съм я следяла). При мен се получава така, когато съм под силно напрежение.

# 221

Черпя ви с торти, за да ви се оправи настроението!!!

И по повод разместването на овуто - по принцип овуто ми е към 16-18 ден. Този месец беше към 10-11 ден. Значи ли че цикъла ми ще е по-къс от обикновенно? newsm78

# 222
Момичета пускам тук откъс от едно интересно материалче. Ако морена и съни преценят могат да го "отцепят"!
Цигарите водят до безплодие
в-к Стандарт 12 октомври 2005
"...Голям брой научни изследвания доказват недвусмислено, че тютюнопушенето играе съществена роля като екзогенен фактор с рушително действие на никотина върху половата система и води до безплодие. Никотинът действа върху тестиса. Най-чувствителни са семенните каналчета, които произвеждат сперматозоидите.В началото тези увреждания са възвратими, но ако интоксикацията с никотин продължава дълго промените стават невъзвратими.Може да се постави въпросът:Защо пр ивсички мъже, които пушат не страда оплодителната им способност?Когато тютюнопушенето и по-точно никотинът започне да действа неблагоприятно върху зрялата и оформена тестикуларна тъкан, то измененията ще бъдат в зависимост от индивидуалната възприемчивост на тъканта.
Какъв е еефектът на никотина и неговите метаболити върху сперматозоидите и оттам - на потомството?Котининът, освоният метаболит на никотина, е изключително активно химично съединение с пагубно необратимо въздействие върху репродуктивната система. При диагностика на ембриони от родители активни пушачи са установени наличия на подобни комплекси. Това ясно демонстрира, че мутационните изменения в ембрионите най-често се предават чрез сперматозоида от баща пушач. Като допълнение в подкрепа на това твърдение е фактът, че сперматозоидите имат минимален капацитет за репарация на ДНК уврежданията..."

# 223
  • Варна
Да се похваля мъжът ми не пуши от година и половина  Sunglasses

# 224
с такива статии вестниците периодично си пълнят празните карета.
При толкова много пушачи в света населението би трябвало да се намали наполовина през миналия век - а не да стигне 6 милиарда.

Общи условия

Активация на акаунт