Седмичката 10.10-16.10

• 15 285
  • 424
  •   1
Отговори
# 285
Мишка, честит празник. Пожелавам ти пухкаво и здраво бебе след 9 месеца!
donikagg, естествено, че ако си бременна ще се види на видеозон /дори на невагинален!!/Аз ако бях на твое място още на 7-ми ден закъснение щях да съм при доктора си.
Стискам палци да ни зарадваш. При всички положения - не се притеснявай...
Друг път закъснявал ли ти е толкова много?

# 286
Здравейте, мили мои,
много ви благодаря zа топлото посреЩане, zа съжаление нямам много време да се появявам тук редовно (правя дипломна работа, работя, грижа се zа мъж... е и той се грижи zа мен), но Ще се постарая да прекарвам колкото мога повече време с вас.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИШЕ  bouquet  
да zнаеШ, че каквото си пожелаеШ днес се сбъдва, така че внимавай какво си пожелаваШ Wink от мен весело прекарване и много поводи zа радост smile3525

Диме, стискам ти палци, оЩе няма повод zа паника Wink

....Та при мен положението е следното.....закъснява ми лелката вече 13 дни, снощи за пореден път правих тест, но беше отрицателен Cry Cry....

Направи си теста сутрин, мисля, че това окаzва влияние, макр че на повечето тестове пиШе `по всяко време`, стискам ти палци, но ме ако питаШ си бая берменна   Grinning

# 287
последното беШе zа donikagg
неЩо не се справих с цитата Embarassed

# 288
Мише, Честит празник и от мен, желая ти много много положителни емоции, крепко здраве и много уважение и любов от хората около теб. Весел празник мила!!!  bouquet

irinii   , като се замисля никога не ми е закъснявало чак толкова много. Благодаря ви много момичета за бързите отговори, мисля си да имам още малко търпение и до понеделник , ако не ми е дошло ще бягам при доктора( вече му се обадих , но преглежда само понеделник и вторник в частния си кабинет). Благодаря ви още веднъж за всичко,  Hug Hug Hug

# 289
Момичета, стискайте палци, днес Фло още не ме е навестила, а трябваше по график, още не съм правила тест, но мисля да трая още малко! Много Hug на всички! Диме щом я няма - има надежда bouquet
Ети стискам палци миличка, и при мен още я няма, а дано да не дойде изобщо и при мен и при теб 9 месеца Praynig
Мише как е настроението?
Марлийс успех с дипломната и скоро да ни се похвалиш че си я защитила успешно Peace Wink Laughing
Здравейте момичета!!!!! От началото на седмицата си мисля да се разпиша в седмичната тема с добри новини, но вече ще се побъркам от чакане....Та при мен положението е следното.....закъснява ми лелката вече 13 дни, снощи за пореден път правих тест, но беше отрицателен Cry Cry....Вече започвам да се чудя какво става с мен newsm78, цикъла ми винаги е бил точен като по часовник, а пък и тестовете отрицателни, направо не знам ще се побъркам вече....Ако отида на видеозон дали ще може да се види , ако има нещо и то толкова рано..........Пожелавам на всички ви много положителни емоции и само положителни тестчета Hug Hug
Желая ти от цялото си сърце-да отидеш на видеозон и да видиш своето малко бебоче в теб baby_neutral
Спокоен ден момичета изпълнен само с хубави новини  bouquet Hug  bouquet

# 290
Мишка,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти от сърце 1 година здраве,
12 месеца (от които 9 бременна) късмет,52 седмици щастие,
365 дни усмивки,8760 часа любов, 525 600 минути спокойствие и 31 536 000 лева в брой.

# 291
  • Стара Загора
12 месеца (от които 9 бременна) късмет,52 седмици щастие,
365 дни усмивки,8760 часа любов, 525 600 минути спокойствие и 31 536 000 лева в брой.
Може ли това и за мен...макар, че не съм рожденичка днес Mr. Green

# 292
Може, може - първото най-вече  Mr. Green

# 293
 newsm45 Момичета да ви се оплача настроението ми падна.Толкова много работа имам,че си мисля,че моите шефове са бездушни.Неможах да си поговоря с хората нормално.Идват оставят подараци,а аз нямам време да им обърна достатъчно внимание.Този РД ще го проточа до Неделя,за да се видя с всички.И върха беше,че ми дойде.Представяте ли си да ми дойде на 25 ден.Мъжо,защо да се прибира тогава.То като ми каза,че ще се връща толкова рано ми стана ясно,че бебе няма да правим,ама поне за РД малко така да се бяхме наситили,а и го нямаше и ми беше мъчно за него.А сега какво,кажете ми?Тъп РД.Само това се радвам,че много познати се сетиха за мен,дето не съм и се надявала.Ко да се направи живот..

# 294
Мишленце я да не ти пука. Ще ти свърши работния ден и после ще си празнуваш на спокойствие.

# 295
Мишка не се ядосвай все пак имаш Р.Д.  Simple Smile
Момичета днес мисля да си купя едни билкови хапчета казват се Витекс и помагали за хормоналния баланс и спомагали за забременяването и намаляли нивата на пролактина. Незнам дали ги бива но това че са билкови ме успокоява поне няма да навредят. Вие какво мислите? Някой пил ли ги е?

# 296
Мишка, ЧРД!
Не унивай.Всичко ще се нареди.Не стига,че си моята зодия,дошло ти е днес/и на мен/,че и на 25 ден/и на мен/.Няма страшно.Явно този месец е работен за нас везните.И с мен е така.Ние повече обичаме да си мързим,ама...на не било този месец.
Ти си празнувай.До неделя-до неделя.Ние обичаме празници.Само поводи да има.Така,че не се коси.Всичко ще си дойде на място.

# 297
Мишок, не се ядосвай! И аз като една истинска везна се присъединявам с подкрепата си! Аз пък да ви кажа за пръв път от 5 години ще почивам на рожденния си ден, О чУдо! Ще ви черпя другата седмица обаче!  bouquet

# 298
Теди,мила,най-доброто лекарство е здрав сън.Още малко.Той работният ден свърши.

# 299
Здрасти момичета,
минавам само набързо да честитя РД на Мишлето, да и кажа "горе главата!", да стисна едни палци за Етина и за другите дето (не-)чакат тази седмица гости и да поям от онези виртуални торти дето са на 16 страница  (там ли бяха  newsm78). 
 smile3525 newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт