Седмичката 10.10-16.10

• 15 285
  • 424
  •   1
Отговори
# 300
8760 часа любов, 525 600 минути спокойствие и 31 536 000 лева в брой.
а това за мен Mr. Green

# 301
Eo,чак сега видях подписа ти!хи-хи"Искам бебе,но чакаме да порасна!"Много се смях newsm10 а после може да напишеш"Вече съм голяма,време е за бебе"или ще ни изненадаш,както често го правиш!Целувки!

# 302
 Grinning Tова беше неговата реплика, след като аз приказвах и намилах нещо за бебетата - че аз самата съм си била дете и как съм щяла да гледам мое.Трябвало да порасна Laughing  Ама и аз инат - аз като забременея , ще порасна Mr. Green Обаче - ц , предпочитал първо да бъда по-сериозна и по-отговорна. Та чакаме сега да порасна Joy baby_neutral Аз, между другото,мога да бъда ужасно сериозна и отговорна, жалко ,че в момента не се сещам пример, с който да му докажа Laughing

# 303
  • Някъде там...
Мишка мила не унивай, не било писано да е сега. Горе главата, празнувай днес с любимия.    bouquet

# 304
Ео, че ти цяла госпожа стана, пък си била малка... Ей ме на мене, още съм госпожица, и искам бебе, пък ти ли няма да искаш Laughing

# 305
Мда, станах, ама той май е забравил. Вчера ми прати ммс, започващ с "млада госпожице" Shocked Mr. Green Гризка, айде да те омъжим Wink

# 306
Една хубава новина да споделя набързо с вас! Сестра ми ми звънна преди малко да ми каже, че братовчедка ми ще има бебе! В 3 месец е! Те е на 33 г. - та ето още едно потвърждение, че годините не са толкова решаващи! Братовчедка ми се омъжи март месец, така че не са чакали много! Дано тази новинка да плъзне като зараза сред нас и да се заразим и ние!  bouquet

# 307
Grinning Tова беше неговата реплика, след като аз приказвах и намилах нещо за бебетата - че аз самата съм си била дете и как съм щяла да гледам мое.Трябвало да порасна Laughing  Ама и аз инат - аз като забременея , ще порасна Mr. Green Обаче - ц , предпочитал първо да бъда по-сериозна и по-отговорна. Та чакаме сега да порасна Joy baby_neutral Аз, между другото,мога да бъда ужасно сериозна и отговорна, жалко ,че в момента не се сещам пример, с който да му докажа Laughing

Пък аz си мислех, че тъкмо мъжете остават вечно деца newsm78
Хич да не ти пука, тъкмо Ще си играйкате с бебчо  newsm32

# 308

Честит РД Мишка! Да си здравa, щастлива, обичана и усмихната!!!

И не се тревожи за този месец, може следващия да се получи.

Аз най-накрая успях да се отскубна от работа.
Целувки

П.П. Някоs да ползва италиански шампоан или друг стилизиращ продукт и да е доволна от него? МъжО е в Италия и се чудя какво да ми донесе Mr. Green. Моля да кажете марка

# 309
Хич да не ти пука, тъкмо Ще си играйкате с бебчо  newsm32
Мда Simple Smile И ще го разбирам по-добре като стане тийнейджър Crazy еее, като каза,че ще си играем и се сещам едно време, братовчедка ми беше на 4 месеца, аз на 13-14 години и леля ми ме е оставила да си играя с нея...И аз какво правя? Взимам една книжка и и показвам буквичките Laughing Shocked При това и обяснявам мислено, защото си мислех,че ме разбира телепатично  newsm78 #Crazy Колко ми е бил акълът само Joy

# 310
Гризка, айде да те омъжим Wink
Ми като ни мъ искът, нищу ни можи да са напраи Crossing Arms

# 311
Naughty Той ако не те щеше, нямаше да те търпи досега Crazy И мене как още ма търпят нинам Whistling Ама не ма и щат за женене...та малко съмнително става Crossing Arms

Шегички Grinning Дет' се вика, то сме цъфнали и вързали, та само сватбата ни липсва  Mr. Green

# 312
Naughty Той ако не те щеше, нямаше да те търпи досега Crazy И мене как още ма търпят нинам Whistling Ама не ма и щат за женене...та малко съмнително става Crossing Arms

Шегички Grinning Дет' се вика, то сме цъфнали и вързали, та само сватбата ни липсва  Mr. Green

Що така не се сеЩат теz мъже, я им помогнете, малко романтика никога не е иzлиШна 1dating  Wink

# 313
Ее, не съм казала, че не ме щат по принцип, просто не са задърпали боб да се женят за мене  Laughing Нищо, де, това не ми пречи да искам да се обебвам от тях Wink

# 314
Ее, не съм казала, че не ме щат по принцип, просто не са задърпали боб да се женят за мене  Laughing Нищо, де, това не ми пречи да искам да се обебвам от тях Wink
И аз това исках да кажа thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт