Седмичката 10.10-16.10

• 15 272
  • 424
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Аа, Хера, никакви близнаци Naughty То и аз си мечтаех за близнаци миналия месец, ама тоз месец вече знам истината: Рачета искам Laughing

П.П. Офертата важи само тоз месец Laughing
Близнаци бебета бе Гриз Mr. Green Аз като представител на зодия близнаци неща други такива творения в нашта къща Crazy

# 331
  • София
Добро утро и от мен, днес нямам голямо настроение! Sad Нещо съм се смачкала...нищо не ми се прави, чакам 19 октомври с нетърпение, може след тази дата да ми стане по-весело Wink.Пожелавам на всички успешен ден и да се похвалите с хубави новини Hug

# 332
айде и аз да се разпиша.......

Тедунски, вярно че днес е петък и ми е едно веселоооооооо Joy Joy Joy. Пък и мъжО утре се връща и сега ще му поръчам да ми донесе и кремче за лице и щастнието ще е двойно Crazy

Днес пак ще съм на тръстиката, кат` Хера, ама ко да се прай...

# 333
 newsm03 Добро утро smile3507.Как сте мадами.Аз въпреки,че вчера си пийнах доста ракийца  cheersднес съм свежарка,но все още не съм си правила кафе kaffeetrmker_2.
И аз с нетърпение чакам Събота и Неделя,че и свекито си ходи на село и аз се излежавам до късно smile3524.
Само да ви кажа,че снощи си искарах lalalala много добре,но мъжо беше много уморен smile3507,защото не е спал три дни, та като се прибрах ме направо за серкунди захърка.А,сега ще пия кафе,че ще припадна.

# 334
  • Варна
Девойки, добрютро и моля за помощ към заспалите  Embarassed Какъв празник е днес? Сутринта от автобуса видях навалица пред църквата, ама не знам за какво  Embarassed

# 335
Близнаци бебета бе Гриз Mr. Green Аз като представител на зодия близнаци неща други такива творения в нашта къща Crazy

Уф, ама и аз колко трудно зацепвам ooooh! То и аз съм лъвица и малко се плаша от мисълта за други подобни в къщата ми, ама като се налага - готова съм и на тази жертва Laughing На мен пък близнетата ми изглеждат много готини... Ма то щото не съм им видяла кирливите ризи, пък моите си ги знам Twisted Evil

# 336
  • Стара Загора
Ма то щото не съм им видяла кирливите ризи, пък моите си ги знам Twisted Evil
Искаш ли да ти ги покажа Mr. Green
Светли днес е Петковден или Петров...забравих и аз Embarassed

# 337
  • София
Петковден. Wink

# 338
  • Стара Загора
Мерси Blush Ами все забравя...кво да направя...тва ЕГН вече не ме пита искам ли да остарявам Crazy

# 339
Ма то щото не съм им видяла кирливите ризи, пък моите си ги знам Twisted Evil
Искаш ли да ти ги покажа Mr. Green
Да, не би било зле, такваз информация сигурно ще е доста полезна Twisted Evil

# 340
  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap ПЕТЪК Е!
Мнооого съм доволна, че утре ще се гушкаме с мойто слънчице до късно сутринта. Мъжо ще почива  Whistling и се надявам да изкараме един прекрасен почивен ден. /А и тези дни ни се падат бебетворни, та се приготвям за веселба/ Embarassed
На всички, дето ще ходят на балкана, начело с Хера пожелавам страхотно изкарване и много щур купон!

# 341
  • Стара Загора
На всички, дето ще ходят на балкана, начело с Хера пожелавам страхотно изкарване и много щур купон!
Благодарско. Ние ще сме само с Лея...което не значи разбира се, че няма да е хубаво.  Mr. Green
Гризке душко когато и където кажеш...показвам кирливите без да се замисля Crazy

# 342
  • Някъде там...
А мойто мъж ме изостави за няколко дни и офейка на гости при родителите си на цели 250 км оттук.  Confused И вече ми липсва.

# 343
Здравейте мацки и от мен!   bouquet
Честит петък да кажа и аз  Crazy
И да питам, има ли тук някой сладур от Плевен за малка консултацийка?
В нашия малък град гинеколозите не са от най-кадърните , а Плевен е най-близкото място с добри специалисти.

# 344
  • Стара Загора
Аз на среща в София няма как да дойда Crossing Arms Пак ще сте без мен...аз ще си стоя тука в Стара Загора и ще бърша лиги жално Crazy Но ние ще ходим на Люляците...просто докато чакахме този и онзи да кажат дали ще идват и нямаше вече места там.....само една стая беше останала Tired Но може и да е за хубаво Тъй че утре пак в Габровският балкана ама на друго място. Вече начертахме проекто разходките с Лея и я пратих да си върши работата във Варна Party  Пък аз от утре тръгвам. Снимки после ще показвам. Заръката на Лея е да не забравям фотото...тя незнае милата, че то винаги стои в чантата...само батериите зареждам bowuu
Уф ама как ви се работи бе хорааааа newsm78 Мен пак ме мързи Crazy

Общи условия

Активация на акаунт