Къде в Бургас - 22

• 58 144
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
а аз си търся някакви по евтини сутиени за кърмещи,е не от 5лв,ам 20лв ми идват множко,и то някъде из център,възраждане.
А за детски обувки от ест.кожа взимам от малкото магазинче на КиМ,до парфюмерията,и до Темата на Македония има,ама може малко по-скъпички да идват според мен.

Миналата година си купих два сутиена от магазин Штъркел, бяхя по-евтини от другаде, но не помня колко струваха. Още си ги нося и са много удобни.

# 16
имали в бургас турски ресторант ?

# 17
  • Бургас
в Карфур ми се стори, че работи химическото, ама не съм 100% сигурна.  Tired

# 18
  • Бургас
В Кауфланд не работи  Peace

# 19
  • Бургас
запис

# 20
# 21
  • Бургас
 bowuu

# 22
вече няма турски ресторант в Бс

# 23
  • у нас
Купували ли сте от Ивет,сайта,който сега се рекламира тук?Има интересни неща,но не знам дали са добри материите?

има тема във форума, там ще прецениш дали си заслужава да се поръчва  Peace

# 24
Химическо чистене , което работи и в неделя?    И също да попитам : изпрах любимата си нова пола, но тя е на плисе и от сатен, та се смачка и се развалиха ръбовете, дали ще ми я оправят?  Cry

Евентуално може да работят тези в Пикадили, Мол-а или Кауфланд. (Мисля,че в Кауфланд не работи в неделя, но не съм сигурна)
В МОЛ-а работят до 18:00. Благодаря ти.  Simple Smile

# 25
Привет банда!
запис Mr. Green

# 26
  • София / Виена
Привет и от мен!
Разбрах за една процедура ,,изсушаване на херпес".Знаете ли се прилага? Tired

# 27
Купих сутиени от ибей на Мадъркеър са.2-та ми излязоха 14лв с доставката  Peace

# 28
За да не е само запис се възползвам да ви информирам, че ако се чудите от къде да си закупите мартенички можете да го направите от Благотворителния Първомартенски базар, организиран от Движение на Българските майки .
Мартеничките са ръчно изработени от децата от домовете и от мами доброволки.
Средствата ще бъдат използвани за закупуване на неща от първа необходимост на домовете, включени в инициативата  Peace
На 27, 28 и 1 март може да ни намерите на Тройката /пред Трията/

# 29
Купих сутиени от ибей на Мадъркеър са.2-та ми излязоха 14лв с доставката  Peace
а аз си търся някакви по евтини сутиени за кърмещи,е не от 5лв,ам 20лв ми идват множко,и то някъде из център,възраждане.
А за детски обувки от ест.кожа взимам от малкото магазинче на КиМ,до парфюмерията,и до Темата на Македония има,ама може малко по-скъпички да идват според мен.

Миналата година си купих два сутиена от магазин Штъркел, бяхя по-евтини от другаде, но не помня колко струваха. Още си ги нося и са много удобни.
мерси,не се сетих за Щъркела,а от интернет също не се сетих.

Общи условия

Активация на акаунт