ЕПИЛЕПСИЯ - ТЕМА 11

• 40 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
...
Мили мами - вие сте много, много силни и добри хора...не знам дали доброто се връща, според мен не, но това, което правите и това, с което се борите в момента - само мога да коленича пред вас, да се моля за вашите малки ангелчета и да пожелавам за всяко едно от тях по света да се намери добър човек като вас!!! (защото много са в домове и т.н..)...пожелавам ви и следвашите дечица да са здрави, много здрави!!!

А вашите малки съкровища се борят, възстановяват и стават все по-добре и все по-добре!!! Моля се за всички вас, мили мами!

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 22:42 от helenblondy

# 361
 liduna , здравей .
Докато беше на синактен, на Ели също й излизаха гъбички в устата. Ползвах фунгостатин - от няколко мазания и гъбичките изчезваха, но имаше временен ефект и пак се появяваха /повече от два месеца слагахме синактен/. Срока на годност на Фунгостатина, след като се приготви е кратък /мисля, 10 дни/, и аз накрая започнах да я мажа с Дактарин - и от него имаше добър ефект.
Колкото до лекарствата - и Ели много трудно ги приема - давене, плюене, рев... по половин час ги давам.

dineva@mimi , Ети, бързо оздравяване на децата  Hug

# 362
добро утро                       за първи пьт влизам тук               аз сам от пловдив и ако някой има нужда от трилептал 300 мг имам в излишак

# 363
Мдааа,снощи ни поставиха диагнозата.Пипнали сме МОРБИЛИ!Ужасно!Ще си седим в къщи и училище вече след ваканцията.Така става като нямаме ваксини.Но нищо,само по-скоро да ни се размине.

# 364
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 365
Мдааа,снощи ни поставиха диагнозата.Пипнали сме МОРБИЛИ!Ужасно!Ще си седим в къщи и училище вече след ваканцията.Така става като нямаме ваксини.Но нищо,само по-скоро да ни се размине.
Ох , колко си силна.Така оптимистично звучиш.А аз настръхнах, толкова ме е страх от Морбили.

# 366
има ли преведени пари по чл 43 някаде в пловдив неееееееее

# 367
здравейте и от мен. До сега не съм писала в тази тема, всъщност не зная дали мястото, на което трябва да задам въпроса си е тук, но ще се пробвам. Имам брат - близнах, на 25г , епилептик. Няма защо да обяснявам през какво минава семейството на епилептик. С болестта сме вече  22години. Сега имаме нов проблем обаче - агресивно поведение. Това е отското и е нещо ново за нас. Има моменти, в който брат ми налита на бои и то сериозно - два - три пъти вече. Работата е там, че не знаем как се реагира в такива моменти. Въпросът ми към вас е дали знаете психотерапевти, към които да се обърнем. Също така и дали това е изхора?терапии?с брат ми и отделно с нас за да ни се обясни как да се справяме с подобна ситуация. Майка ми вече не знае какво да прави, тя сега живее сама с брат ми. Пиша след съвсем прясна случка, в която майка ми просто е оставила брат ми да я удря. Дори ми е странно да пиша всичко това, направо не е за вярване, той е страшно мило и чувствително момче, и винаги е бил, но понякога направо не му издържат нервите - дали от лекарства или...то нервната система явно си знае работата...ще ви помоля, ако темата ми не е за този форум да ме насочите.
извинете ме, ако пиша разпиляно. толкова много неща ми се иска да кажа, а няма как....

# 368
Здравейте момичета, ще трябва да направим магнитен резонанс, дъщеря ми е на 8 години, може ли да ми кажете нещо повече за това изследване.

# 369
  • Варна
Здравей elenaSS на каква медикаментозна терапия е брат ти. Може тази агресия да е от лекарствата може и да е от друго, смятам че не сте за психо терапевти ами сте си направо за невролог, даже ако има такъв наблюдаващ направо с него да се консултирате.

yannita ами какво по точно те интересува, много общо си задала въпроса.

# 370
bebo4e,сравнение с варицелата която карахме непосредствено след 1-вия курс на синактена,беше нещо още по-страшно.Тая си е направо приказка в сравнение с оная.Пък и сме на антибиотик и взе да ни поотминава.И обрива не ни е толкова силен.Само ме е яд,че изпускаме уроци и изоставаме.                                                                                                                                                                 еленаSS,мисле,че болеста ги прави така раздразнителни.Може би защото не се чувстват пълноценни хора.Знам за едно момче също с ЕПИ.което откача и то така от време на време.Но потърсете лекарско мнение задължително.

# 371
  • гр.Гоце Делчев
Диневата пожелавам бързо оздравяване на детенцето,а пък уроците ще ги наваксате.Елена самата болест и хапчетата ги правят по раздразнителни,но все пак се консултирайте с лекар щом става толкова агресивен.

# 372
здравейте,
наистина не мисля, че агресията е заради лекарствата. зная, че те до голяма степен имат влияние, но той никога не си е позволявал да посяга. Затова си мисля, че ние бъркаме в нещо в подхода си към него. затова ми се иска някой  ако може да ни насочи какво се прави в такива ситуации?консултация с психотерапевт?сеанси с него, но и с членовете на семейството за да знаем как да се държим?майка ми вече си мисли, че е бъркала във възпитанието ни в детската ни възраст. И тримата /мен, сестра ми и брат ми/ са ни възпитавали по еднакъв начин, сега сме добри и разумни хора, но дали не е трябвало подхода към дете с епилепсия да е по - различен, а като добавим и инатлив характер....дали не е трябвало психолога да се намеси в ранна възраст?Вероятно са допуснати много грешло. Молбата ми към вас е, ако имате препоръки или се сещате за добри психолози да споделите. В нета намерих доста частни клиники, които се занимават само с психотерапии,но ми се иска преди да си дадем парите да знаем, че действително има за какво...ако мовете да дадете и просто съвети тук също ще ви бъда благодарна!

# 373
  • Варна
elenaSS в предния си пост вече писах, не смятам че сте за психо терапевт, мисля че е хубаво първо да посетите невролог, а след това каквито и да е други специалисти.

# 374
Здравейте момичета,виждам че има доста новодошли в тази тема.Има и доста разболели се дечица от този гаден вирус,мога да им пожелая бързо да оздравяват.Ние също го лепнахме и бяхме в болница-инжекции,антибиотици,абе ужас,цял ден слугувах на лекарства.Минахме ТЕЛК,дадоха ни 50%,може ли да ми кажете какво ни се полага,ще стигнат ли за едно ходене до София/за преглед/или ще трябва да донаждам Rolling Eyes,някой някъде го беше писал но не можах да го намеря къде е.Благодаря ви и ако много повтарям темата,може да ми отговорите на лични.Целувки на всички малки слънца.

Общи условия

Активация на акаунт