ЕПИЛЕПСИЯ - ТЕМА 11

• 40 955
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
gerche аз ти писах в ДЦП-то, но ще ти пиша и тук. Нашите деца са разположени на гърчова активност по всяко едно време. При повечето деца с дцп епилепсията се отключва по късно за съжаление, много бих бих искала да не е така. Писах ти че Литвиненко може да лежиш фиктивно, като разговаряш с него смятам че няма да има проблем, а и мисля че и при Божинова и Христова също би могло да стане това, все пак Мони е направила само един пристъп не ги прави всеки ден че да искат да я наблюдават. А престоя по принцип е 5 дена максимум 10 в зависимост от изследванията и резултатите. Но в повечето случай е 5 дена.

nonche контролният ви преглед при кого е бил, лекар при когото сте динспансирани ли?

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 11:53 от siqna.muk

# 511
при станчева в педиатриата

# 512
  • Варна
Ама динспансирани ли сте?

# 513
да диспансирани сме

# 514
  • Варна
Тогава на този лист е трябвало да си направиш копие, за ЗК, за ЛЛ и за теб едно. ЛЛ вече веднъж ти е дал напраление за невролог и вие сте динспансирали при него и когато ходите на прегледи и ви даде амбулаторен лист трябва да му занеш и на него. Аз лично си правя 2-3 копия да имам, но оригинала винаги го държа в мен.

# 515
Благодаря ти  Сиянче  досега не съм носила и затова   се учудих защо ми иска е явно пак ще се ходи до София.

# 516
  • Варна
А не може ли да идеш до здравна каса и да вземеш да направиш копия и пак да го върнеш или да се обадиш на Станчева и да го прати по куриер или нещо друго, дето ще биете толкова път до София за един лист.

# 517
А ще се опитам да го съчетая с другото ни ходене по нататък до София трябва да събирам документи да правим зъбките нали пак там ги правим в  юниордент ако ли не  кака му ще я свърши тази работа помежду  занятията. Ще почака малко личната .

Сега разговарях с една позната навън и тя ми каза че е ходила до джипито за да и издаде служебна бележка за ваксините искали я от социалните  имали такова нещо решиха ли го вече в парламента.Боже побъркаха ни  с тези простотии.

# 518
Благодаря ви много!Аз днес се обадих на доц.Божинова.Тя каза,че засега няма да ни приема в болница.Вика ни във вторник с ЕЕг-то което правихме тук и със скенер.Като се върнем ще пиша пак.

# 519
  • Варна
Да прието, моята майка днес звъня да пита дали пак трябва да нося служебна бележка за доходите ми и й казали че трябва само да занеса бележка  от ЛЛ за ваксините, а в нашия случай трябва да занеса копие от протокола за освобождаване от ваксини.

gerche стискам палци всичко да мине добре. Hug Hug Hug

# 520
здравейте на всички,спешно се нуждая от ФЕНОБАРБИТАЛ но незнам как да го открия в БГ.има го в Испания но немогат да ми го пратят по колет а и нямам много време.Можете ли да ми помогнете да намеря това лекарство.

# 521
kremeliq,фенобарбитал го има тука на ампули.Почти всички аптеки,които работят със здравната каса го имат.Отиваш при личната да ти издаде зелена рецепта и после в аптеката.Ако го нямат в наличност,предполагам че до ден-два ще ти го доставят.А от испания могат да ти пратят лекарството,но им трябва рецепта да сложат в колета.Аз така смятам да пратя на брат ми наша от личната..При тях лекарството се казва-Луминал.

# 522
  • Варна
Мисля че личния лекар няма право да издава зелена рецепта за такова лекарство, трябва да е от невролог, ЛЛ лекар може да го изпише на обикновена бяла рецепта

# 523
  • гр.Гоце Делчев
Личния лекар има право да издаде зелена рецепта аз на Ели взимам такава за ривотрила.

# 524
Здравейте.
Миналата година Ели като беше на ривотрил, и на нас само личната лекарка ни издаваше зелената рецепта за него.
А лятото като бяхме на синактен, рецептата за него я пратихме по факса /до Атина/.

Сиянка, макар и с голямо закъснение, но от сърце -  да ви е живо и здраво порасналото момиче. Само радости да ви носи оттук насетне сладката Иренка .

И аз тези дни се занимавах с подаване на декларации за детските добавки. Необходими бяха и служебни бележки за доходите заради детските на Слави.

Редор, и аз съм давала витамин С на ампули на Ели, въобще не ми беше хрумвало, че може да са противопоказни  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт