ЕПИЛЕПСИЯ - ТЕМА 11

• 40 935
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Пепииииииииии!Пожелавам ти здраве.
То се подразбира.
Пожелавам ти дълъг живот.
И това е повече от ясно.
Но освен здраве и дълъг живот
ти пожелавам вълнуващи дни,
приключения и безброй вълшебства.
Желаем ти време за щастие,
време за любов,
време за промяна,
време за наслада,
време за мечти,
време да опиташ от
всички сладости на света.

# 556
Това освен че си е гърч ами е имало и статус явно според описанието което даваш .Нали не е имало падане ,удряне което само по себе си също може да предизвика гърч но може от болка на детето също да му прималее и да пребледнее и да забави дишане че и да припадне.Във всички случай за дете това е екстремна ситуация и трябва да се търси причина и дано да има такава и да се отстрани.Желая успех и много самообладание .
детето е на 5 м. и ми беше в ръцете,не е имало удър или др. подомно което да предизвика болка

# 557
дано намерят причината ,но за сега невроложката спомена че може да е проблем при раждането,а то беше много леко и бързо.

# 558
kremeliq,само ЕЕГ може да потвърди или да отхварли диагнозата.Но ти не се шашкай,може пък да не се повтори повече това. Praynig

# 559
Пепи,честит рожден ден!Иаз за съжаление не мога да ти пратя виртуален букет,но този от Сияна е много красив и се присъединявам към него!  bouquet
Много здраве,късмет и семейно щастие!Весел празник! Hug
kremeliq,така както го описваш си прилича на гърч,но това може да го каже само невролог!Има около 200 вида епилепсии и не всички се изразяват в гърчове-някои са с втренчване/абнанси/,други с тикове,заекване и т.н.Гърч освен при болка може да има и при т-както при вас се случило впоследствие,понякога предлазположените деца започват с гърч всяка вирусна инфекция/за съжаление/.Както и еднократен гърч,не означава непременно епилепсия!
Както вече са те посъветвали не се шашкай,но непременнопотърси при лекар отговор на въпросите си,не приемай диагноза епилепсия и тук да четеш,да се шашкаш и да си внушаваш/не че е нещо страшно диагнозата,приема се и лекува и живота пак си продължава,просто всички знаем какъв е шока и ужаса и страха!/ Hug

# 560
благодаря на всички ви за отговорите,скоро ще разберем какво е станало. newsm10

# 561
Както Ванчето казва епилепсията не е присъда!Аз да поясня че при моя син епилепсията се отключи когато беше бебе на 2 месеца и той правеше пристъпи по време на унасяне при заспиване и с течение на времето се видоизменяха.Веднага трябва да се потърси невролог и да се направят необходимите изследвания и еег!Тогава невролога ще си каже думата и ще предприеме какво да прави и дали ще се пият медикаменти!

# 562
Пепи, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Весел празник!

Еленита, радвам се, че при вас всичко е наред  Hug. И аз като теб съм безкрайно благодарна на момичетата в тази тема, просто не знам какво щях да правя без тях , когато ни поставиха диагнозата. Наистина, не пиша често, но се старая да следя темата и съм съпричастна с радостите и тревогите на всички   bouquet.

# 563
  • гр.Гоце Делчев
Момичета благодаря за пожеланията и за хубавите картички повдигнахте ми много самочуствието и настроението. Hug Hug Hug

# 564
kremeliq,пожелавам ви искрено ,да е било нещо моментно и всичко да е наред! fingerscrossed

А Пепита моят подарък ще е да почерпя от твое име всички!

# 565
  • гр.Гоце Делчев
Ванче  благодаря за подаръка много е хубав да заповядат всички на почерпката.Аз също си облизах пръстите накарахте ме да се чуствам наистина много добре.

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 21:51 от pepi1963

# 566
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕПИИИИ и нека всичкото щастие на земята ти се стовари върху главата!!!!!!!!
Ванче с тази почерпка eatси облизах пръстите

# 567
Момичета,ние утре пътуваме за София.Стискайте палци!

# 568
Момичета , предстоят ни изследвания другия месец и понеже за пръв път ще изследваме освен Депакина и Ламиктала да ви питам той към кои се води?Какво трябва да кажа че искам като отида? ooooh!

# 569
zizivoli,кой ви каза да изследвате ламиктала!
До колкото съм запозната тук във Варна не го изследват ,има в София в Александровска ,такова изследване!

Общи условия

Активация на акаунт