Февруари си отива ,но ти недей тъжи,а теста с две чертички бързо покажи!(22.02-2

• 8 682
  • 138
  •   1
Отговори
# 120
  • Оранжевата стая
мхммхмхм - Никииии - ама страшна софра бееее... Как обичам кафенце със сладичко. Добре че одеве бях с приятелки на кафенце с десертчета та се почерпихме порядъчно  Laughing
Да разкажеш за мръсните песни и пийването, пък ние ще точим лиги дотогава .... Mr. Green
Гери - пожелавам ти много много много хубава нощ ........ Party

# 121
Ехххх , и аз да седна на компа на спокойствие тази седмица.
Ники аз такьв глад бера с мойте диети и тренировки - ти с тия вкусотий тука качих едно кило от гледане само ooooh!
Хлорче как си душко - растеш ли полека лека Hug
Геринка почини си мила  тази вечер насдлади се на винцето и дано вече се свьршат твойте мьки, че аман от тая боя бе жена ooooh!
Цецинка дано само тва да са ти болките.И на всички мацки в процедури много силно ви  Hug и стискам палци и на краката.
Слонче елате до Варна, морето, сините вьлни - тькмо ще пием по кафе ще поплажуваме заедно Wink
Искам да ви пожелая приятен уикенд,да си починете че идва нова седмица  и само положителни емоций и  мисли Hug ви всички. Heart Eyes
ПП: Оня пост по горе не може ли да се изтрие - няма кво да се чете и от такива като мене дето влизат 4-5 пьти седмично да ви следят и да ви "видят" как сте - и нейните глупости ли да чета Crossing Arms

# 122
Здравейте мацки Grinning
Днес ставам на 30 години и се надявам да бъде хубав слънчев ден Heart Eyes
Сега е ред да почерпя преди да съм тръгнала на разходка с мъжлето Laughing

Желая хубав ден на всички Hug

# 123
Добро ви утро сладуранки Hug
Мотонетиии честит ти юбилей миличка   bouquetБъди здрава и обичана жена.А деня със сигурност ще е слънчев та ти си такова слънчево момиче  Hug newsm51
Такива вкусотии на тази страница  а да не говоря за предната за която Ники се е погрижила,не бях виждала скоро Laughing особено онова фондюююю мммммммм Mr. Green newsm53
Струни ти как си мила Hug
До колкото разбирам Ники и Цеци са в процедура..или греша.Момичета много успех ви желая и се надявам това да е вашия момент  Praynig Praynig Praynig
Усмихнат ден ви желая   Nature Sun With Face

# 124
Добро утро момичета  Hug
Честит Рожден Ден Мотонети !
Пожелавам ти да си здрава и много щастлива!
Хубав празник!

А аз да ви кажа колко добре ми се отразява престоя в София  Laughing,снощи моите приятели ме водиха на рибен ресторант и останах мнооооого доволна,страхотна кухня и перфектно обслужване  Peace
Снощи в 11ч моето мишленце пристигна  Laughing поприказвахме си пийнаха си всички винце с изключение на мен и така откарахме до 3ч  Shocked
Тази сутрин не мога да отлепя от леглото ,сутринта ходих до клиниката да дам кръв за хормони  Sick
Сега всички спят , а аз кукувам и се чудя какво да правя  newsm78
Хубав слънчев ден ви желая  Hug Hug Hug

# 125
добро утро и от мен Hug
Честит празник на Мотонети   bouquet Пожелавам ти каквото ти е на сърце, да ти е в ръце! Бъди щастлива и обичана! Много усмивки и весел празник!  bouquet
На Цеци Ники пожелавам успешен финал на процедурите  Praynig
На всички останали много положителни емоции и сбъднати мечти - навън вече е прекрасно и аз съм хепи  Laughing Laughing Laughing
Струни благородна ти завеждам, че се в близост до морето  Wink, аз го обожавам но в Бг вече не ми предлагат свестни съотношения цена качество и в последно време си ходя в Турско  Mr. Green. там поне те обгрижват  Joy, мъжо също е доволен от вниманието и се чувствам бял човек, докато тук е сноб до сноба Whistling, или чалгата на черешата  #Cussing out и така. Но в случай, че се наканим да посетим и нашето черноморие ще се радвам да се видим и да пием по кафе  Heart Eyes

# 126
  • София
Добро утро и от мен.
Мотонети, честит 30-и рожден ден, пожелавам ти всичкто щастие на света и сбъдване на мечтите ти
Аз днес едва се надигнах, че вчера имах много тежка програма- беше ден по женски, първо кънки в зимния дворец, после боулинг, следва пицария и накрая ретро бар. Прибрах се кум 3 сутринта. Отдавна не се бях забавлявала така  Simple Smile
Ники, Цеци да знаете ,че ви мислиме и аз лично съм сигурна ,че резултата ще е  baby_neutral

# 127
Мотонети, 4естит рожден ден.
Слон4е, като не ти харесва там ела по Средиземното, без майтап, у нас е Хан4ето на Ан4ето, който иска да заповяда. за предпо4итане йуни или септември, йули и август не е за хора...

Криси ,страхотно збавление си имала. Кънки на лед, как се кара това 4удо,... аз Ще се претрепя, сигурно.

Мъжо си е тука, и с ку4ана сме много доволни, еле па я.
Разо4арован е от БГ,  за съжаление... Видял се с близките, извадил си нов паспорт и на летиЩето не му ка4или багажа в самолета, заЩото закъснял 5 мин за на4алото на 4екирането..... Сега 4акаме куфара да ни го пратят по автобуса... Нямам думи просто...

Сега се залавяме с боядисването.
Лек ден, а на празнуваЩите, приятен празник.

# 128
Нети, честит юбилей
Много здраве и скоро на щастливо майчинство да се радваш! Времето днес е прекрасно, още по-прекрасна и слънчева да ти е цялата година!
Ние ходихме за втори път на кучешко училище и аз се чувствам като една горда майка на послушна кучанка, много съм доволна от момичето Simple Smile)))

# 129
                                                         МОТОНЕЛИ -ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА

Много здраве,щастие и скоро едно тлъсто ЧХГ  bouquet

Гери-нищо ново   ooooh! така си е в Бг ,все се правят на интересни Peace

Криси-мале как искам и аз Laughing

Днес Нина-пиколина се губи newsm78

Пожелавам ви един прекрасен ден и утре е 1ви МАРТ Heart Eyes /само дето нашите мартенички пак закъсняват и няма да си ги сложим на време #Cussing out/

# 130
Здравейте мацки,
Мотонети честита ти годишнина.Пожелавам ти най-вече здраве, всичко друго и с работа ще си го купим Wink
Алекс щом така стоят нещата значи ще си изкарате добре,то с такова обгрижване и цени и аз бих избрала друго място не Б-я
Гери добре звучиш,почваш да се сьвземаш и да имаш стимул Hug Все си е друго мьжо да си е вкьщи
Криси все си е друго човек да се позабавлява и да поотпусне малко.Аз от кога не сьм ходила никьде,че не се и очертава Sad
Елси много ми е драго мила.Добре сьм си аз,имам да зубря сумати теми.Не сьм  в никакви процедури.Правя само ову тестове и чета.До изпитите ще е така,пьк после ще видим.Ти как си ходищ ли на работа още,кога ще ме изведеш на едно кафе? Party
Приятен ден мацки,почивайте си бьрзо че не остана от уикенда.Аз отивам да решавам задачи и да зубря Hug ви приятен следобед

# 131
излъгах, не боядисваме, ... поне не и аз. Цял ден спя, не знам какво ми става, явно съм се преуморила , а и ме мъ4и един ПМС.....от 5 дни ве4е, голям зор, реултат никакъв.

Струни,така си е , друго си е като мъжа ми си е у нас. Ние така сме си свикнали да сме си само двамката, 4е наистина се 4увствам като изгубена него като го няма, а това ни беШе първата раздяла когато той из4езва а аз оставам сама. Хубаво 4е се занимавах  с идиотските врати, та поне нямах време да мисля .
Днес Ще ме извеждат в цивилизацията, на кафе....Въх, да не поверваШ брат...

# 132
Здравейте дружина!
Тук съм,чета ви по диагонал,откакто се е стоплило навън ,не сядам на компютъра,а и имаме дворче,та все чопля нещо.
Ники,Цецито,силно ви стискам палци,много късмет и успех ви желая от сърце fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
За всички момичета много силно гуш от мен и целувки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Маринекс,Кали,леко раждане и щастлива среща с малките бебоци,чакам темичките ви Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Мотонети,честит юбилей,много здраве ти пожелавам и скорошно сбъдване на мечтите ти,весел празник!

Лека вечер на всички!

# 133
  • близо до София
Мотонети, честит рожден ден, миличка! Желая ти най-много да бъдеш здрава и скоро да постигнеш всичко онова , за което най-много мечтаеш!  bouquet  bouquet  bouquet
На Ники, желая успех! Този път всичко ще бъде наред, ще видиш!
Цецито, и на теб ти желая успех!
Маринексче, Кали леко раждане! Леле, кога мина това време!
Слонче, радвам се, че си в настроение. То хубавото време действа така и на мен!
Поздрави на всички и много хубави емоции в предстоящата седмица!

# 134
ето ме и мен след цял ден въртене в кръг на едно место  Mr. Green
избрах си много почивки, но е ясно, че в кризата ще има само една  Embarassed
радвам де да виждам стари муцинки от една страна, но не пишат добри новини. дай боже следващия месец щъркелите да са добри и да прелетят над всички ни  Praynig
от мен лека вечер и до скоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт