Февруари си отива ,но ти недей тъжи,а теста с две чертички бързо покажи!(22.02-2

• 8 695
  • 138
  •   1
Отговори
# 15
И от мен спорна седмица и много късмет ви пожелавам.
Около мен ниЩо ново, освен 4е къЩата се обърна среЩу мен. Избухна ми едната прхосму4ка, с4упи ми се "ку4ето " за миене на под , вратите, дето ги боядисвах толкова време по4наха да се луЩят, та сега пак давай сна4ала Ваня, и като капак ми се скъса  марку4а на дуШа, то4но като се бях намокрила, и ми изгоря круШката в банята..... За сега това са пораженията, отивам да закърпвам положението, до колкото мога сама....

Иглика, 4естит рожден ден на твоето мом4енце. Мног да терадва и да те прави много, много Щасатлива.

# 16
  • София
Здравейте и от мен, чак сега сколасах да се запиша в темичката, толкова работа не се е струпвала скоро, направо ми иде да избягам с крясъци.
Гери, при теб май злините се изсипват накуп, точно в най- неподходящия момент Sad
Иглика, да ти е живо и здраво слънчицето, голям сладур е   bouquet
Ники, подкрепям идеята за нова среща, дайте да видим за кой кога е удобно
Крюмелхен, то при теб не останло вече време до раждането, погали коремчето от мен Hug

# 17
Иглика и тук да ти е жив и здрав порастналия юнак Hug  bouquet
Гери, те бедите никога не идват сами, ами обикновено на куп се стоварват, ама на теб доста ти се е събрало, дано успееш да закърпиш положението Peace Hug а след буря идва слънце, дано повече няма такива случки около теб и започне хубав период Hug

# 18
Мерси, момичета, да ви се връща на всички!

След бронхита и рождения ден днес съм като парцал и отпускам. Имам чувството, че не мога и да гледам.

# 19
  • близо до София
iglikalika ,честит рожден ден на малкия сладур! Да расте жив и здрави много, много да радва мама и тате!
Гери, то и на нас бойлера протече, пералнята от време на време ми спретва номера и подвижния душ от банята тече Всичко това в един-два дена Но важното е да сме живи и здрави, другото се оправя

# 20
Добьр вечер,мацки
Много слабичко тази вечер.
Хаиде да сложа по едно питие на тези които скучаят

Гери аз правилно сьм се ориентирала че само по белята си ходиш.Какво си сгрешила в технологията че се лющят от сега тия врати?Ти уж трябваше да оправиш,а май мьжа ти ще оправя като си дойде (ако си дойде). LaughingАз на твое място няма да му кажа че може и да не се прибере като разбере какво го чака - това на шега.Надявам се да нямаш повече главоболия,ти си силна ще се оправиш Wink Hug
Ники аз само някоя и друга коремна преса правя , малко се раздвижвам и така.Карам между 40мин. и 1 час на ден,гледам да поддьржам 40км. и така.Понамалих тестото и шоколада(много трудно), и ще видим какьв е ефекта и най вече кога ще има ефект.Трябва това лято да си вляза в банския,ама да видим.Приемам сьвети така че ако ти дойде нещо наум-сподели.А, междудругото висока сьм 160см и сьм 64 кг.Обьрни внимание инструктора ти какво ще посьветва другите такива толумбички в залата Mr. Green
Приятна вечер на всички , дано ви хареса коктейла Wink

# 21
Боже Гери-ама при теб всеки ден е нещо ново  hahaha няма никаква скука Joy

Честита  1ва годинка на юнака на мама Иглика    bouquet  bouquet  bouquet

krisi1812 -не се притоварвай толкова много от работа Naughty няма никой да ти кажа БРАВО Laughing

Ники-ама вие много зачестихте с тези срещи,само така момичета -разпускайте   lalalala,че после  pregnant baby

Хайде лека от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 22
Добро утро,

кафе няма, закуска няма....леле, много мързеливи сме станали  Joy

Струни  - ако искаш ще ти изготвя една лека програма за стегнат корем!!!!

# 23
Lek i  sporen den wi pozhelawam ,momicheta
Moja se ochertawa shiban, kakto obiknowen. Maj njama na sweta po gadno neshto ot towa da raborish wuw familna firma, wseki si misli che ti si tam za da mu razreshish problemite i da si izmiwa rucete s teb. Ide mi takwa p... maj... da teglq na wsichki ,ama ne moga , da mu ....
Aj che stanah mnogo necenzurna po rosata oshte, koi znae koi shte go otnese zwerski do kraja na denja.

Celuwam wi

# 24
Игликалика, да ти е здраво порасналото момченце, само радост в семейството ви да има!
Гери, ама не ти е скучно поне, душко! То някой беше казал тук, че битовите проблеми край нямат, затова стъпка по стъпка, чакай мъжа да дойде и да се захване той Simple Smile))
8 март ми се струва супер повод за женска среща Simple Smile))

# 25
Привет и от мен
Аз си взимам закуска и кафенце,че тази сутрин ми е много сънено Close

Ники- може ли да се присъеденя към леката програма за отслабване на Струни  Peace ще ми е от голяма пилза, че имам да моря и бедра ooooh! абе от тези хормони дано не се пръсна #2gunfire само ефекта да е положотелен.

Хайде хубав ден от мен

# 26
  • София
Добър ден и от мен , нещо няма много раздвижване в темата днес. Ники, ще се възползвам от закуската, че и аз днес гладна се събудих.
Цецито не е писала нищо, дано всичко е наред и скоро да се похвали с положителен тест
Днес сутринта се поразходих пеша до работата и ми замириса на пролет вече :

# 27
Здравейте момичета  Hug
Знам че много отдавна не съм ви писала но ви чета да знаете.Просто незнам дали е уместно  Embarassed
Искам да ви пожелая хубава седмица и път осеян с прекрасни лалета каквито Криси  е поднесла  Hug
Прегръщам ви всички и съм с вас да знаете  Hug

# 28
Oooo, Elsi, neumestno bilo
Kakwo po hubawo ot towa da widim che uspeha e realnost, a ne mirazh
Ya si ni nawestqwaj/ ako iskahs de.... Heart Eyes /

Denja mi se ochertawa po gaden ot kolkoto si go misleh.

# 29
  • София
Оппппааа  Joy
Здравейте и от мен  Heart Eyes
Иглика да ти  е живо и здраво порасналото момче   bouquet
Гери мило не с лошо, и гадния ден ще свърши  Hug
Криси много хубави лалета и лентичката ти е много хубава  Hug
И аз се присъединявам към разтоварващия режим на Ники и ще се постарая да го спазвам  Mr. Green
За срещата не искате ли 7 или 9 да не е баш на празника  Joy иначе аз съм много навита да пиинем пак от хубавото винце  Mr. Green
Ники закуската много хубава ама аз вече за обяд мисля  ooooh!

Елси погал по коремчето  Heart Eyes

Спорен ден от мен и само половжителни емоции  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт