Февруари си отива ,но ти недей тъжи,а теста с две чертички бързо покажи!(22.02-2

• 8 688
  • 138
  •   1
Отговори
# 30
Елси, колко ти е напреднала лентичката Simple Smile) Помня как беше тъжна, а вече слънцето изгря за теб! На всеки му такъв късмет!
Вярно, че Цеци не пише, изобщо всеки в процедура се "покрива", оправдано е, ако човек така се чувства по-спокоен.
Около мен няма нищо ново, само спам по темите Simple Smile)) Лайла, и аз мисля около 8-ми да е направим събирането.
Криси, разкошни са тези лалета. Изобщо предстои пролет, слънце, красота, на вилата ще стане хубаво за ходене, ще нъцяфтят лалета, ех, размечтах се направо ! Сега зимата е едно пусто и голо там, чак не ми се ходи.

# 31
Ооо Елси - губиш се бе душко! как ще е неудобно - напротив така се мотивираме, че успеха и нас ще споходи Hug

Гери - ти с твойте преживявания, то у вас си е направо чудо Mr. Green

Иглика - хайде честит първи рожден ден на Дамян! Да ти е жив и здрав и много да те слушка, че сега се почва едно търчане напред назад Laughing Кога ни каза, че си родила, кога вече духате първата свещичка! Ехх колко бързо времето лети.

Ники - гуш за малката душичка Алекс! Сигурна съм, че март ще бъде твоят месец и Алекс ще се върне при теб. Онази вечер те сънувах, имаше си момиченце и се казваше Снежинка newsm78 Шантава работа е в моя акъл newsm78

По морето - топло време и пусти улици. Много е тъжно през зимата, направо ми стана гадно! Нищо не работи, няма къде да изпиеш едно кафе, празно навсякъде! Само морето си е все така красиво и необятно...

Аз вчера направо се деперсирах, отидох на преглед при Владимиров, чаках 5 часа, беше една лудница, около 30 жени в процедури, направо откачих. Накрая минах на преглед, задържала съм киста, пак Оргаметрил - докога така? Омръзна ми вече! После се прибрах и се наревах...Явно вече доста са ми опънати нервите и се разстройвам от най-дребни неща

# 32
Здравейте сладурки в този слънчев зимен ден!
Нямам много време за компа и затова набързо минавам.
Иглика да ти е жив и здрав Дамян,много щастливи мигове на цялото семейство и прекрасно детство! smile3525
Сунар,не се ядосвай,ще отмине и тази гадост,не се депресирай излишно,просто няма смисъл Hug Hug Hug
Криси,страхотни лаленца,като цъфнат моите ще ви ги покажа.
Елси,да ни навестяваш по-честичко,толкова се радваме на бременилките,погал по коремчето Hug
и по този повод да ви кажа нещо,дано само не разсърдя съфорумката,но тя си е сложила лентичка и така разбрах-момичета,които помните Щица е бременна в 11 седмица,да и върви лека бременноста и пожелавам Hug
и друго,Маринекс,не се сърди,но воайорствах в темата за бременни от проблемната и видях,че си писала,че първи март е твоята дата,момичета да стискаме палци на този ден за нашата героиня Praynig
айде,че много се отплеснох и нещо друго щях да пиша,ама после
сега един обяд:

Много гуш за всички Hug Hug Hug Hug Hug

# 33
mimeto26, аз не бях забелязала, но много е радвам за Щица Hug
Сунарче, мило, ще мине и тази гадост Hug,иначе наистина е малко тъжно на морето през зимата, но е и едно такова спокойно, миналата година по това време и аз бях по морето и ми се отрази доста добре Hug
Геринко,, дано бързо се решат проблемите и нямаш повече поводи за ядосване Hug

# 34
Мен ме пленява зимното море, едно меланхолично, леко тъжно, красиво, ама аз съм си имам афинитет към меланхолията Simple Smile))
Сунар, разбирам те, всичко е свързано с толкова много чаканеееее. На моменти все дотежава. Не говоря за чакане пред кабинети, а за месеците на изследвания.
Аз попрочитам по темите, вихя лентичката на Щица и се зарадвах и аз, те обаче май нямаха проблем...
Мен ме е обзела невъобразима лакомия, такова нещо не помня, явно от нерви. Дори го правя с някакво чувство на самоунищожение, тъпча се нарочно, ще трябва да го преосмисля това състояние, че в скоро време ще се пръсна буквално!
Чета и някои други теми, понякога си мисля, че не съм съвсем в ред, има двойки с нашите проблеми, директно ИКСИ почват...а пък аз все съм непоправим опитимст, хайде, без меланхолични коментари. На никого не пожелавам твърда глава като моята Simple Smile)))
Ники, да си пазиш бебетата пълни 9 месеца!

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 14:00 от Alexiana

# 35
Много сте се разписали докато ме е нямало.
Днес си говорих със слонче и решихме предвид предстоящи процедури, че е по-добре да се видим в седмицата след 22 март (моя рож ден  Joy) ако не ви е много далеч.
Иначе около 9-10 март, живот и здраве, мисля да си пазя бебета у нас и да си чета романтични книжки.

На мен днес ми е много хубав, слънчев ден. Обзела ме е една пролетна треска и хич няма да изшадам в някаква си дупка преди рож. ми ден....не, не и неееееееееееее

Та, за който иска, ще ви кажа аз как за 1,5 мес свалих 5кг без много зор!!!

Цунки по муцунки.

# 36
Здравейте милички Hug
Извинявайте,че толкова време ме нямаше на хоризонта,но имах малко здравословни проблеми ,та полежах малко и в болница.сега чакам прегледа др.седмица при лекаря да видим ще ни даде ли вече зелена светлина или още трябва да поизчакаме.
Липсвахте ми всички,виждам,че слънчицето и предстоящата пролет се отразяват на всички ни много добре- така и трябва милички с усмивки напред.
Ники,нашите рожденни дниса близки- моя е 31 март и аз искам да го послещна с много усмивки и радостни новини:)
Прегръщаааааааам ви много всички и пак ще пиша Simple Smile))))

# 37
  • София
Охххх  ooooh! аз пак не съм разбрала май  Tired Ники ти да не почна процедура на този цикъл  Embarassed
Диме да оздравяваш бързо  Hug
Аз за Щица знам ама ... глава празна, безпроблемнна да й е бременноста  Simple Smile
Алекс не си непоправима оптимиска, ако знаеш аз как си мисля че въпреки запушените тръби може някои ден да забременея естествено  Crazy нищо че и овулация нямам  Joy

За срещата когато можете момичета ама да е скоро  Hug

# 38
То е ясно, че не съм сама в бедата! Joy  Joy Joy
Моята най-близка приятелка ми се обажда днес и ме подпита дали не съм бременна, сигурно ме е сънувала нещо, ама де такъв късмет!

# 39
В унисон с хубавото време навън ...фирмата се оказа пред фалит.
Да видим сега накъде...

# 40
Уф, Гери, аман от тази криза! И в Испания не е розово положението, нали и сестра ми е там, и тя сега няма поръчки.
И моя мъж беше във фирма, която се биеш в гърдите как е най-велика, пък закъсаха набързо...

# 41
Dime, миличка, много се радвам да те видя, и съжалявам, че не си била добре, но се надявам вече да ви дадат зелена светлина и от тук насетне само хубави неща да ви се случват.

На мен много ми се спи, сега пия кафе и нямам търпение да си ходя вече. А пък аз се разходих с една приятелка и сина й, Божидар, някои я познават Arwen, с която стартирахме 2008 заедно и .н. След неуспеха с близнаците, сега се радва на 3 месечния си син. Вярвайте и ще стане. Та тя ме зареди с много енергия и позитивизъм.

# 42
Много се радвам за Арвен, помня историята на нейните близначета, но не знаех как е завършила! Не знам толкова смелост откъде идва.

# 43
Lailah,благодаря ти много Hug
Гери, и аз съм в подобна ситуация,заради кризата ме съкращават,съпруга ми и той е без работа,дано всичко се нареди за всички в нашето положение-бързо и с добър резултат Peace Praynig Hug
Ники, Heart Eyes благодаря ти от сърце,аз същото ти желая и съм сигурна че ще стане,миличка Hug Praynig Grinning
Претърпях едно голямо възпаление на десен яйчник и маточна тръба,която беше доста уголемена.бургаскит елекари все ме тъпчеха с антибиотици през устата с думите- ще ти мине.Но нещата се усложниха,бях на гости в пазарджик,вдигнах температура и ме приеха по спешност в болницата с неудомението- как в бургас не са искали да ми приемат за да ме лекуват.после бях и на нагревки 10 дни.Остановиха ми и кървяща раничка с резултат от цитонамазка IIIБ група,сега се надявам се нещата вече да са добре и новият резултат от цитонамазката да е с друг добър резултат за да имаме вече зелената светлина за действие към сбъдване на мечтата ни.
Да и е живо и здраво синчето на Arwen- много да ги радва Hug
Така е момичета,ще стане- нека вярваме Praynig

# 44
Dime , през какво си минала, ужас.

Аз много се стреснах като чета за тови СДИ тест и как спират стимулации заради лоши резултати. Утре нямам търпение док да види спермограмата и аман вече от такива неща. Защо все нещо трябва да изкача и всичко да върви наопаки.

Хайде милички, аз ще бягам след малко. Хубава вечер на всички и до скороооооооо

Общи условия

Активация на акаунт