кога отминават коликите

• 23 465
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
Мисля че при всяко бебе е различно.С каката беше ужас-почти до 5-тия месец , а сега  беба изобщо не  е имала.

# 61
    При първото ми дете коликите бяха отминали след 40-я ден.В интерес на истината  нямаше ги толкова изразени. Peace

# 62
Края на 3-ти спряха, но и не бяха силно изразени при нас! Peace

# 63
При нас спряха след 40,спрях да и давам капки и така разбрах че вече няма

# 64
Края на 3-ти спряха. Бяха силно изразени при нас! 

# 65
Пълни 4 месеца бяха при нас,но не страшни.

# 66
6м.Направо беше ад ooooh!

# 67
Около 3 месеца бяха Peace

# 68
  • Mediterraneo
Каката нямаше силно изразени колики и отминаха бързо, за около месец. Сега с нетърпение чакам да минат коликите на бебето, понеже са доста по- силни и съм направо изморена.

# 69
  • UK/София

Големият син имаше около 4 месеца и мислих, че е било много.Но брат му ги кара точно 9 месеца и това беше ужасно.

# 70
  • Някъде по Дунава
При Ели минаха около 3-я месец.Първия месец бяха много силни и начесто,а после по рядко и по слаби.

# 71
  • София
нашите минаха бързо - в началото на 2ри месец вече ги нямаше, но и започнаха рано, още в деня на изписването  #2gunfire

# 72
Ако ми позволите шегата през сълзи на една приятелка - точно преди да започнат зъбките......

# 73
  • София
Ако ми позволите шегата през сълзи на една приятелка - точно преди да започнат зъбките......
хаха  Laughing нашите продължават вече трети месец.Излязоха ми мазоли на ушите от рев. И аз си викам да почват направо и зъбите после, че тъкмо съм набрала скорост и съм свикнала на това напрежение и шум. После ще ми е пак депресиращо ако има пауза.  newsm47

# 74
дъщеря ми имаше колики до 4,5мес. почти денонощен рев-викаме лекар и вс.път като сложи слушалка на коремчето казва -колики.Майчетата с новородени бебчета с колики да имат търпение-и това минава.

Общи условия

Активация на акаунт