кога отминават коликите

• 23 464
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
При нас- края на втори месец

# 46
При нас бяха спрели за около две седмици и тъкмо се успокоих, че сме приключили и от три седмици пак се започна.

# 47
При нас коликите спряха към средата на третия месец. Просто изведнъж бебето ми спря да плаче.  Peace

# 48
  • София
При нас не са отминавали, защото не са започвали  Wink

# 49
  • Пловдив
При нас не са отминавали, защото не са започвали  Wink
Само мога да ти завиждам. Grinning

При нас бяха спрели за около две седмици и тъкмо се успокоих, че сме приключили и от три седмици пак се започна.
Да не би да си започнала да даваш сок на бебето?

# 50
При всяко дете е индивидуално. На Томи коликите започнаха към 12-я ден и изчезнаха в края на 1-я месец. След това при захранването не е получавал отново, но и сок не е пил.

# 51
При нас коликите отминаха в началото на четвъртия месец. По какво познах? Ами спря да се събужда нощем и да плаче.

# 52
Изведнъж на 39 ден.

# 53
Да не би да си започнала да даваш сок на бебето?

Не, разбира се, имам достатъчно мозък в главата  Laughing.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 12:39 от ku[d]ku[d]yaka

# 54
  • Пловдив
Не, разбира се, имам достатъчно мозък в главата  Laughing.

Е радвам се че си от тези майки  bouquet, но има и от другия тип, затова питам.

# 55
коликите ни приключиха благополучно в 5-я или 6-я месец.Стана постепенно, бяха много силни, много плачеше, не спеше, винаги беше нервна, трудно се хранеше- с непрекъснато оригване, разнасяне...хранехме се с часове... ooooh!Милсех, че поне зъбите ще ни подминат, но уви, и те излизат много болезнено! ooooh!

# 56
  • Пловдив
От края на първия до втория месец имахме колики, но бяха слаби и не даваха много зор на дъщеря ми.

# 57
Началото на третият месец

# 58
а как разбирате кога са спрели ?
дали да пробвам да спра да давам капки и чай да видя какво ще стане

# 59
Най-сигурно е с тестване. Да не даваш преди/след хранене и да видиш дали има проблем.
Аз случайно го открих, като пропуснах да й дам "арсенала", че нейните бяха кратки, но много силни. И така като се замисля, май съм й давала известно врмеме без нужда.

Общи условия

Активация на акаунт