Чужбински манджи

• 71 440
  • 956
  •   1
Отговори
# 540
Май не е съвсем сигурно и доказано, че е вредна (микрото).  Thinking

# 541
Уау, ама то още по-зле даже - яйце било, че и сос оландез! Горката сьомга Mr. Green

# 542
  • Boston, MA
Безобразно вкусно е, като ти се разтече яйцето. Но и на препечена филийка с масло не отказвам. Леле, ще трябва да закусвам сега, заради вас.  Laughing

# 543
  • The QC to be!!!
А може ли някой да обясни защо микровълновата фурна е вредна? Как се отразява на храната, която е била вътре? Thinking Все още не ми е ясно това нещо.
тук малко инфо. Не претендират, че са прави във всичко, но щом става на ? за физика...

# 544
 Grinning Айде сега, Агентката ви е виновна!
Може да е мазно и калорично, но това е най-добрата диета за борба с бръчки, може и малко зелено да му сложите за украса, ако много държите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Блонди, да те науча за кафето и сьомгата  Wink Изпиваш на 3 глътки едно късо, истинско италианско еспресо, глътка минерална вода, после поръчваш на келнера шампанското и оназ-там-ти-ми закуска или брънч със сьомга и се наслаждаваш!
(студено пушените риби са пресолени, топло пушените - не... а дори соленият паламуд може да се изплакне от солта преди консумация и става като безсолно масло в устата, боже!)
(веднъж в хотела ни имаше твърде много рускини - ерго бяха изпили шампанското - ерго поръчах малка водка в 10 сутринта - всички келнери ме гледаха с уважение до края)  Embarassed

Но ако трябва да съм искрена до край ако бях богата щях да ям сашими за закуска/обяд и вечеря всеки ден - сьомга, тон, и пак така + салата от водорасли заради Др. Периконе!

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 03:54 от Agent Provocateur

# 545
Аз отказах рибата тон, защото в морето тон вече почти няма. Въобще отказвам да купувам дива риба, защото океаните са опоскани.

# 546
Не ям риба или месо.  А ако слушаме Др. Перикоун, мечките ще трябва да имат най-хубава кожа на неговата диета: боровинки и сьомга Simple Smile    Ако този хайп работеше, всички пластични хирурзи и дерматолози, които продават инжекции  и други услуги, да са разорени досега  Peace  

Някой горе спомена Тай храна, която е любимата ми. Тази вечер правих пед тай с тофу вместо с месо, с броколи, и зелени лукчета. За дамите в Щатите, ето нудълите, които използвам, но без соса в кутията (само нудъли + сос е в кутията; всичко друго се добавя както искате).  Тай босилек дори си отглеждам у дома, и има много деликатен аромат.

П.П.  Ако сте вегетарианци, не използвайте соса, защото в него има рибен продукт.

# 547
  • usa
Аз отказах рибата тон, защото в морето тон вече почти няма. Въобще отказвам да купувам дива риба, защото океаните са опоскани.

а отглежданата във ферми я хранят с боклуци и не става за ядене от здравословна гледна точка. как да си набавяме омегата тогава? май трябва да минем на диета от хапчета...

# 548
Миз, аз започнах да купувам яйца от кокошки, хранени с ленено семе (Омега 3 се казват при нас). Нутришънист ми даде тази идея. Иначе лекар ми е казвал че и хапчетата не вършат работа.

# 549
Тай босилек дори си отглеждам у дома, и има много деликатен аромат.

Дай още малко инфо, моля Praynig Сефте чувам... Blush

# 550
  • usa
Миз, аз започнах да купувам яйца от кокошки, хранени с ленено семе (Омега 3 се казват при нас). Нутришънист ми даде тази идея. Иначе лекар ми е казвал че и хапчетата не вършат работа.

аз тия яйца ги купувам от години, кой знае и те колко са омега, но поне ни дават увереност, че нещо ни е в контрола... а въпросът ми беше риторичен Simple Smile.

# 551
Количествата омега-3 в яйцата са нищожни, според мен. "Хапчетата" са чисто рибено масло в желатинова обвивка с контролирано съдържание на мазнини и примеси. Има една тема за омега-3 в здравния, ако се интересувате прегледайте я.

# 552
И тук ги има тия яйца, ама ако трябва да си набавям омегата от тях ще се гътна от холестерол  Laughing
Аз взимам също на хапчета, от северни риби, изчистен продукт (от Германия), не мисля, че не вършат работа.  Thinking То си е самото масло в тези капсули, не е като синтетичен витамин например.  Simple Smile

Agent Provocateur, харесаха ми обясненията за закуска, особено частта с шампанското  Drunk

# 553
Мис Нели, нали си виждала този босилек който използват в Тай ресторантите? За него говоря.   В тукашния Home Depot напролет продават различни видове подправки. Босилек имат Италиански (този с големите листа, к' се използва в БГ), "spicy" с по-малки листа, и Thai basil (също с по-малки листа).  Аз купувам всички подправки от Home Depot защото нямам време да търся на друго място.

# 554
Въобще не знаех че има различни видове босилек Blush Мерси Пикси!

И в тон с темата, наскоро установих че не харесвам американския corn bread(царевичен хляб) просто защото е сладък, а се сервира с основното...амми не ми харесва да ям кекс с пържолата Sick

Другото царевично, което не понасям е corn dogs. Кренвирш, увит в сладък кекс, и завършено с горчица. Мне, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт