Къде във Варна - 8

• 85 966
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Момичета помагайте, търся си шкаф за баня с мивка,но не се сещам за други магазини освен Сима и Керамик маркет?

# 661
  • София
Момичета помагайте, търся си шкаф за баня с мивка,но не се сещам за други магазини освен Сима и Керамик маркет?

ние си взехме шкафове от една русенска фирма, офисът й беше в Aqua с/у Метро в приземния етаж. Много сме доволни и цените бяха изгодни.

# 662
  • Варна

в Практикер, Бриколаж, Алати...

# 663
За шкафовете за баня, тези в Аква центъра срещу Метро са добри наистина и ние сме много доволни.

# 664
  • София
За шкафовете за баня, тези в Аква центъра срещу Метро са добри наистина и ние сме много доволни.

как се казваха немога да се сетя  newsm78 дали не бяха ****пласт някакъв незнам  newsm78 трябва да видя гаранционната карта  newsm78

# 665
  • Варна

как се казваха немога да се сетя  newsm78 дали не бяха ****пласт някакъв незнам  newsm78 трябва да видя гаранционната карта  newsm78

Да не говорите за Сима? Постоянно въртят тяхна реклама по радиото, нещо от рода на "Сима - цалата баня"...  newsm78

# 666
Не е Сима, долу в приземния етаж е, да мъжо подсказа- Сторгозия пласт.

# 667
Или "Пит".Добро качество на ПВЦ,но на 2 година ми се появиха петна по огледалото .
Ако са същите,имаха преди магазин в Спортна зала.
http://www.pit-2002.com/index.php?page=prod-bath-bg

# 668
  • София

точно те  Peace
Vali Simple Smile, да магазинът им беше в Спортната зала  Peace

# 669
Къде може да се намери качествена термо чанта за бурканчетата от ДК?

# 670
Термо чанти има доста видове в Метро, а и сега им наближава сезона и сигурно ще има промоции

# 671
Здравейте, търся магазин за хубави кухненски сервизи във Варна. Имам в предвид чаши, чинии, купи за салати и т.н.
Търся го спешно за поръчан подарък. Помагайте ако знаете такъв магазин във Варна.

# 672
хубави сервизи има по Мария Луиза от Орбита надолу, не знам как се казва магазина

# 673
  • Варна
Здравейте, търся магазин за хубави кухненски сервизи във Варна. Имам в предвид чаши, чинии, купи за салати и т.н.
Търся го спешно за поръчан подарък. Помагайте ако знаете такъв магазин във Варна.
В Моловете има голям избор, ако цената не е решаваща.

# 674
  • Варна
хубави сервизи има по Мария Луиза от Орбита надолу, не знам как се казва магазина

Едно време беше "Домашен рай".

Общи условия

Активация на акаунт