Къде във Варна - 8

• 85 957
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
светкавица, панталон и риза  Peace

# 721
светкавица, панталон и риза  Peace

Точно!Но какво? Върти ми се в съзнанието ленен панталон и риза в спортно елегантен стил,  бежово-кафяво-карамелово, нещо такова...къде да го намеря?в "Двата жирафа " има ли подходящо?

П.С. Синът ми е рус ,с кафяви  очи.

# 722
  • Deutschland/HE
в Двата жирафа са основно играчки и малко обувки на Beppi. Хубави дрешки има в магазин Биберон и в магазините, където продават на MC Baby - дрешки, които ще се носят и след това.

# 723
в магазините, където продават на MC Baby - дрешки, които ще се носят и след това.

Днес ходих там- прекалено спортни са ми.В биберон още не съм ходила.Мерси за идеите, давайте още, плиййз, малко време имам

# 724
  • Варна
Освен на гарата и в Камко, къде мога да намеря на разумна цена (под 200 лв например) елипса килим, тип мокетен, не дебел. Трябва ми за кухнята.

# 725
sea woman , Стъпка по Стъпка- до рибната борса на колхозния.
Имаме от там Килим 2,5/3,5м за 120лв
И за детската -ама за него нямам спомен  newsm78

# 726

Точно!Но какво? Върти ми се в съзнанието ленен панталон и риза в спортно елегантен стил,  бежово-кафяво-карамелово, нещо такова...къде да го намеря?

П.С. Синът ми е рус ,с кафяви  очи.
[/quote]

Такива панталончета има /поне преди половин месец имаше/  във" Фокс Кидс" в Мол Варна - на партера срещу входа е магазина.

# 727
  • София
Светкавица - ако шаферката е в бяла рокличка, не е ли по-готино и малкият да е в костюм? Дават под наем и за малки момченца. Защо не му ушиеш нещо, ако имате време?

# 728
  • София
хей, момичета, благодаря ви. Ще намина др седмица да проверя за питките и за грим, че много поводи се насъбраха  Wink

А, за опаковка какво ще кажете?

# 729
  • София
Хубави пити правят и във фурната срещу кметство Приморски - до механа Дядо Никола.

това ми е най-близо, но ще сравня  Peace

Цитат
За грим-Силвето на ул."Шипка", козметичния салон

как се казва козметичния салон?

# 730
Светкавица - ако шаферката е в бяла рокличка, не е ли по-готино и малкият да е в костюм? Дават под наем и за малки момченца. Защо не му ушиеш нещо, ако имате време?

Исках костюмче, мъжът ми е против.И приятелките ми казаха, че няма да му е добре с костюмче и аз се разубедих.

Цитат
За грим-Силвето на ул."Шипка", козметичния салон

как се казва козметичния салон?

Мисля, че беше Силкозметик или нещо подобно.От първото и име идваше името на салона, точно с-у книжарница "Жар"

# 731
  • София
Светкавица   bouquet

# 732
  • Варна
Момичета, помагайте!
Трябва бързо да намеря бели панделки, но нямам идея къде да търся. Групата от градината на щерката ще играят народни танци на Раковината в събота и искат момичетата да са на две опашки и с бели панделки. Дайте, моля, идеи къде да търся!

# 733
Момичета, помагайте!
Трябва бързо да намеря бели панделки, но нямам идея къде да търся. Групата от градината на щерката ще играят народни танци на Раковината в събота и искат момичетата да са на две опашки и с бели панделки. Дайте, моля, идеи къде да търся!

Например от цветарските магазини, кинкалерия или опаковачните магазини. Има един магазин за опаковане на подаръци до Детският Куклен Театър.

Някой който знае да пусне нова тема , че аз хич не ги владея тези неща  Blush Joy Embarassed

# 734
  • София
Във всеки магазин за прежди и шивашки материали има и панделки. Ако не е направено на панделка и ти не можеш - всяка цветарка ще ти го направи.

Общи условия

Активация на акаунт