Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава ОМСК?
Какво е витамин D и как се нарича в Русия?
Колко струва билет за влак от България до Москва и какъв е ЖП транспортът в Русия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава ОМСК?
-
Какво е витамин D и как се нарича в Русия?
-
Колко струва билет за влак от България до Москва и какъв е ЖП транспортът в Русия?
-
Как мога да получа руска виза и за колко дълго е валидна?
-
Как мога да получа разрешение за временно пребиваване (РВП) в Русия?
Как ти се струва Русия? Аз да се похваля: от 10 дни съм си вкъщи, във Варна и ще останем тук, с детето чак до октомври. От една страна съм много щастлива, но от друга всеки път като си дойда изпитвам културен шок (в началото, после се свиква). След спретнатите и чисти тревни площи и градинки с цветя в Петербург, обраслите с треволяци и пълни с боклуци градинки във Варна определено създават неприятно усещане.
Освен това забелязах, че във Варна няма нито една нормална площадка за най-малките дечица. Пиша това, защото може би сте забелязали, че имам склоността да плюя Русия (отдавам го на носталгията), но осъзнавам,че често не съм права. Определено има доста неща, които са по-уредени, отколкото в България( за жалост).
,но пък виж детето няма никакъв проблем,ходи си при децата,играе си и хич не му пука на човека,но ми прави впечатление,че русначетата като чуят че е чужденец и по дръпнато се държат
.
.