Тренировки в домашни условия-8

• 54 405
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета,
Отдавна ви чета, но досега не съм писала. Исках да споделя с вас няколко видеа, на които попаднах тези дни. По принцип харесвам аеробика или някакви подобни високоинтензивни кардио клипчета. Insanity , Tae bo и подобни ми харесват като натоварване, но проблема е, че нямат музика тоест имат , но тя е просто за фон. Та по тази причина исках да споделя тези филмчета с вас , защото според мен всичките са с много готина музика , но в същото време достатъчно интензивни. Досега не съм видяла някой да ги споменава във форума. Ако се бъркам и вече ги знаете , нищо да си ги припомним  Party
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2836072 Body Attack  
http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=1544 Pump it up      - всичките клипчета са със строхотна дискотечна музика
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2797317 BODY combat    - това е като kick power или tae bo  пак на принципа на бойно изкуство
http://rutracker.org/forum/tracker.php Rockin body       - това е пак с този Saun T, който е на insanity, но с музика и мисля,че далеч не е толкова убийствено натоварващо като инсанитито.
 Heart Eyes
Еми това е от мен, надявам се да съм била полезна на някого.
Чудесен ден на всички Grinning

# 676
  • В сънния Люлин, прибулен...
Като говорите за гърди, цици, бюстове и мъжа до вас, и се сещам за следния виц
... Жената се омъжва и посвещава живота си на това да ПРОМЕНИ съпруга си. И не успява.
... Мъжът се жени и се надява жена му да си остане същата... Но тя... се променя...

Не съм тренирала днес, поне в общоприетия смисъл. Ама пък изобщо не съм се спряла. Търчах като гламава с една тежка раница на гърба и сега съм като бита с чук по главата.
И утре няма да тренирам... пък  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms (ще пътувам)

Горгона, ако искаш, сподели къде е това чудно местенце на мечтите... ако имаш нужда от съмишленици... тези дни си мечтая за един свински ден  Mr. Green

# 677
Добро утро  Simple Smile
Отчитам се с 40 минути кростренажор.

# 678
Разкошен е тоя Били Бланкс!  Страхотно стимулира - "Work it...!  Good job! "  Grinning  И от време на време сякаш гледа само мен от екрана с една широка бяла усмивка  Grinning
Много хубава тренировка си правя с него, изоставих Идеалния ханш.

Само дето от време на време ми причернява по време на упражненията. Незнам защо ми става така... Случвало ли ви се е? На какво се дължи това според вас?

# 679
Само дето от време на време ми причернява по време на упражненията. Незнам защо ми става така... Случвало ли ви се е? На какво се дължи това според вас?
ниска кръвна захар може би...? хапвай 2-3 блокчета НАТУРАЛЕН шоколад преди тренировка и виж дали ще има ефект  Peace

# 680
Ще пробвам. Благодаря  Peace

# 681
Аз ще пропусна тренировките днес, че сме много, ама много хремави. Особено на малката много й пречи и постоянно иска да бъде гушкана.

И аз съм от тези дето хапват реванета и кексчета за закуска. Правя си ги с голям кеф сама и сама си ги ям (мъжът ми не обича сладко и не яде). Чат-пат се поозорвам малко, но това хич не ме спира. Мъжът ми каза, че ми се чуди - един час се потя да изгоря някоя калория и после тичам в кухнята да ям сладкиши  и да наваксвам Laughing След което, като  ми остане свободно време ровя из кулинраните блогове за ново вдъхновение  Laughing

# 682
*Alli*  кажи повече - от къде го свали Били Бланкс и какво представлява?

# 683
*Alli*  кажи повече - от къде го свали Били Бланкс и какво представлява?

Ето това е http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=110669&hit=1. Превода на заглавието е малко смешен  Grinning
Имаш ли акаунт в Замунда? Ако нямаш, мога да ти го кача в dox.

# 684
 Margherita09 трудно се съчетава готварството с отслабването Crazy,аз затова гледам да не припарвам до готварския форум,въпреки че обичам и аз да се занимавам с разни рецепти Grinning
Аз си правя тренировките иначе-вчера кардио,днес упражненията +кардио.Разбрахме с е с Любо да махна интервалната тренировка и да правя само стандартно кардио,а упражненията да ги изпълнявам по плавно за да нямам пак инциденти.Раждането си оказва влияние върху вените на краката Confused

# 685
Как имате воля за кардио не знам...Аз бях почнала някакво, бях що-годе редовна в продължение на 3 седмици, през ден-два, но нещо не ми е много присърце  Sad Сега си правя само коремните преси и за ръце упражнения, свалила съм около 4 кила също, но аз и нямах нужда от повече. Сега ще гледам да си ги задържа и да не качвам. Иначе да се похваля-чакам си металният обръч за въртене от Молдова  Crazy На съквартирантката една приятелка и го праща да върти, но и аз ще се възползвам.  Grinning Каза, че бил адски тежък!

# 686
Как имате воля за кардио не знам...

Много трудно ми беше в началото, а сега ми е приятно.
Преди съм почвала кардио, но след първите 1-2 тренировки се отказах - страшно се изморявах и го правех с неудоволствие.
Сега реших да си впрегна волята и да тренирам. Знам, че от него най-ефективно се топят сланинки, а на мен това ми трябва.

# 687
*Alli*   bouquet имам акаунт  Hug
отчет за днес - сидни 2 диск -1 час
имам в къщи лежанка , но само я заобикалям и детето я ползва за игра
 Laughing

п.п. уф ама много грозни всичките

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 14:51 от yasmina

# 688
Да се отчета и аз за днес - първа част Синди от първия диск  Grinning
Вчера почивах. Пък и бях доста недоспала и ем болеше главата  Tired
Утре мисля да пробвам някоя тренировка от тези на първа страница  Grinning На мен нещо не иска да ми се отворят руските торенти  Rolling Eyes А исках там да проверя дали има степ-аеробика.

Понякога и на мен ми причернява по време на тренировка. Твата, когато правя упражнения с по-бързо изправяне. Но аз съм си склонна към ниско кръвно и има някои упражнения, които или не ги правя, или ги променям.

Кардиото мен ме кефи. Но да е направено хубаво. То всъщност аз за кардио ги водя аеробните упражнения, което не знам дали е точно  newsm78 Аз за това обичам степ-аеробиката и тае-бото на Били Бланкс  Grinning
Но пък примелно двата диска на Селф с бялата треньрка не ми харесват особено. И в двата диска упражненията са подобни и много еднообразни  Rolling Eyes Рядко си ги пускам, защото ми става скучно. Иначе са ефективни, доста се поизпотявам с тях  Peace

# 689
п.п. уф ама много грозни всичките

Laughing Ама как са нахъсани... Особено русата мацка. Тя и страшно тяло има.

Общи условия

Активация на акаунт