Машина за хляб-28 част

• 54 329
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Хайде и аз в кюпа  Grinning
От 3 месеца си имам машинка Severin - с двете бъркалки.
За сега върши работа , като се има впредвид, че до момента никога не съм правил хляб.
Да не се хваля,но до сега не съм имал провал с хляба - винаги става. Може и някоя снимка да метна , но незнам как става това тук. Не виждам разрешение за вмъкване на снимки.

Ето как се публикуват снимки тук.

Здравейте момичета и дядо Хаджия, да ви питам само аз ли не мога да вляза в темата и да я преглеждам след 31 страница или има някакъв друг проблем. Стигам до 31 страница и не мога да продължа да разглеждам по-нататък, а не вярвам че сте спрели да пишете на 5 март. Сега като пиша ми показва че има публикувани 95 нови отговора докато съм преглеждала темата, но аз не ги виждам  newsm78

Изчистете си кеша на браузера или следвашия път като влезнете в темата дайте няколко пъти рефреш на страницата.

...
Дядо Хаджия, картофеният хляб до кой хляб от книжката на Мулинекс е най-близък? Белким пък го пусна на най-подходящата програма  newsm78

Не мога да ви кажа, но си мисля, че имаше рецепта за хляб с картофи. За всеки случай процедирайте като нормален хляб.

# 556
Еликсирче, забравих да ти похваля кифличките Hug! Аз все се каня като правя, да ги пробвам някой път и в тази форма. Защото си знам един начин, и все така Laughing. А това са си асъл кифли, дето се казва Peace.
Полинка,мерси,мила! Hug
Отначало изпрабвах варианта на кифличките на Марабу,после взех да ги навивам от триъгълници,ама нещо си викам не правя като хората newsm78.Та се присетих за видеоматериала на Джемма и аха,аха,докъм края на оформянето им хванах цаката! Laughing
Пък и за снимката,то се знае,са само отбраните екземпляри Joy.
Важното е,че се ометоха вече,дъщеря ми снощи ги подкара горещи от тавата ooooh!

# 557
Цитат
Някой спомена, че контейнера се води за аксесоар и не се покрива от гаранционните условия.
Тихо хаджия да не те чуят французите, че  е свършено с моята гаранция  Laughing контейнер – аксесоар ? newsm78 Тогава би трябвало да ги продават свободно – както бъркалките.

Цитат
Dina.K, съжалявам за мажинката ти , стискам палци да ти признаят гаранцията и скоро да ни зарадваш с нов домашен хляб 
kapri_z Благодаря  за съчвуствието  Hug  и при мен е същия отпечатък, аз съм с Мулинекс 5003. Интересно как е при дядо хаджия и той е мулинексар ?

# 558
  • София
Цитат
Някой спомена, че контейнера се води за аксесоар и не се покрива от гаранционните условия.
Тихо хаджия да не те чуят французите, че  е свършено с моята гаранция  Laughing контейнер – аксесоар ? newsm78 Тогава би трябвало да ги продават свободно – както бъркалките.

Цитат
Dina.K, съжалявам за мажинката ти , стискам палци да ти признаят гаранцията и скоро да ни зарадваш с нов домашен хляб 
kapri_z Благодаря  за съчвуствието  Hug  и при мен е същия отпечатък, аз съм с Мулинекс 5003. Интересно как е при дядо хаджия и той е мулинексар ?

Ми тоооо дали ще ни чуят французите или не се тая. Просто помня, че в тази тема някой е ходил до сервиза и така са му отговорили. А че казанчета се продават, продават се.

Какво по точно да е при мен ? Работи си машинката и въобще не я заглеждам даже.

# 559
Цитат
Просто помня, че в тази тема някой е ходил до сервиза и така са му отговорили. А че казанчета се продават, продават се.
Не се учудвам, намират начини да се измъкнат, а когато купуваш  към аксесоари отбелязват само  книжка, четка и др. ако има такива. Mr. Green

# 560
румънските осморки - цък за по-голяма снимка
и като мъфини
пухчета

# 561
  • София
Здравейте на всички браво на вас за произведенията.
Дано Каприз ми види поста,говорих с колегите,разгледахме  внимателно снимките заедно и казаха че това не е нормално.Трябва да се обадиш на сервиза,а те от там за рекламация на самата машина във СЕБ Груп(това е официалния сайт и на Мулинекс,намира се в Пловдив).Първо иди до сервиза,там на място ще преценят какво да се направи.Ако те решат ще ти пратят машината в Пловдив и с констативен протокол ще ти я подменят,просто ще стане по бавно.Колегите казаха да не се ядосваш,че все пак е машина и се оправя.Дадоха и тел. за контакт 0700 10 218 това е националния раб от 9.00 до 18.00 от Понеделник до Петък и мобилен 0899 141 868 .Ако имаш и други въпроси питай,ако мога да съм полезна няма проблем   bouquet

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 17:20 от didolinaa

# 562
Цитат
Просто помня, че в тази тема някой е ходил до сервиза и така са му отговорили. А че казанчета се продават, продават се.
Не се учудвам, намират начини да се измъкнат, а когато купуваш  към аксесоари отбелязват само  книжка, четка и др. ако има такива. Mr. Green
Според мен аксесоар е нещо без което дадена машина (в случая хлебопекарна) може да работи. Контейнер,бъркалки  и др. без които машината не може да изпълнява предназначението си , не би трябвало да е аксесоар. Ако машината е в гаранция въобще не се церемони !!! - отиди до сервиза, направи едно оплакване до комисията за зашита на потребителите - в края на крайщата на тях това им е работата. Не ги жали.Казваш си проблема и питаш за срок на изпълнение. Това е един от начините фирмите да започнат да предлагат качествени стоки и при проблем веднага да си решават проблема със стоката.До колкото знам в 14 дневен срок от покупката може да върнеш дадената стока в магазина от където е закупена без да даваш излишни обяснения. Мотиви : не работи както трябва,мирише,пуши,шуми,издава звуци и др. от този род.
Ако машината е с изтекла гаранция ???? - стискаш зъби да си намериш необходимата за ремонта част, проклинаш си късмета и т.н.
Общо-взето е това.

# 563
що не снимаш и покажеш дъното на казанчето ти и от външната и страна

Какво износване , тя пущината още нова - няма и месец  newsm78 Кажи къде да смажа с масло?
Това ми прилича като моята машина - Северин с 2 бъркалки. Ако е така .... при мен няма подобно нещо. Вече 3 месеца работи,но не съм виждал такова нещо. Определено това са прашинки от метал - то друго там няма Laughing .Или има триене , или може би пада покритието на метала - никелиране,кадмиране или друго от този род. Според мен не трябва да се смазва с масло защото при печене от миризмата му тестото ще добие необичаен аромат. Нали точно това се цели да се избегне когато машината се пуска за първи път - да поработи малко реотана на празно за да изгори промишленото омасляване ако има такова.

# 564
Каприз , ако обичаш дай си имейла  да ти изпратя снимка на моята машина.
Виждам нещо при мен,което при теб на твоята снимка не го виждам на дъното на машината.

# 565
Каприз , ако обичаш дай си имейла  да ти изпратя снимка на моята машина.
Виждам нещо при мен,което при теб на твоята снимка не го виждам на дъното на машината.

Пускай тук, ако е удобно Peace. И аз бих искала да видя.

# 566
  • София
Дина, страшно съжалявам, че имаш проблем. Дано да се реши бързо и без ядове, че като знам как ни гледат навсякъде нас - потребителите, като че ли сме някакви навлеци - направо ме втриса. така се панирах, че не смея да погледна под бъркалката на моята машина. Желая на всички приятна и спокойна неделна вечер, а от утре - само добри новини и успешни експерименти!   bouquet

# 567
  • София
На моя Мулинекс бъркалката блокира още първия месец и точно така ми отговориха, че контейнерът  не влиза в гаранцията, защото е "консуматив". Купих си нов срещу 25 лв. и един месец чакане за поръчката. Като е консуматив, защо няма в наличност а трябва да се поръчва? Това беше преди около 18 мес. и бях споделила тук.

# 568
  • София
и на моята има такъв прах, то бях и написала и ще се радвам да кажете, какво са отговорили от сервиза.  Praynig

# 569
bongo_2007 Споделям  мнението ти, но комичното днес в сервиза бе, че получих отрицателен отговор   "Мадам, това е аксесоар и не подлежи на ремонт" – съответно побеснях  Mr. Green и им  извадих гаранц. карта  – взеха и машина и контейнер  Laughing след две седмици, ще видим – дали ще го подменят с нов ?  newsm78 интересно ми е  след като съветват клиентите  си да купуват нови.

Бабче аз май те изпреварих със сервиза ?  Stop

P.S. Между другото не им направи впечатление фините прашинки  черен прах   на дъното, може би притесненията са излишни ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт