Отговори
# 660
някои да знае нещо за Видин?
днес на обяд проверих.пиб-няма нищо

# 661
antoaneta honda За пореден път ще ни се подсмихват под мустак и ще ни обещават хиляди неща.Но ние сме си виновни ето пари почти всички имат и темата опустя .Това ще е до 15 когато пак ще има 50 човека в темата и пак ще се караме помежду си и резултат нулев ние не си търсим правата до край затова ще ни мачкат както си искат и никои няма да ни има за нищо защото не  се броим за правата си.На   пръсти се броят майките  които продължаваме независимо дали имаме пари.или не

# 662
mila 84 аз мисля ,че просто се подготвят за протеста както аз днес .Дано да е така.

# 663
antoaneta honda За пореден път ще ни се подсмихват под мустак и ще ни обещават хиляди неща.Но ние сме си виновни ето пари почти всички имат и темата опустя .Това ще е до 15 когато пак ще има 50 човека в темата и пак ще се караме помежду си и резултат нулев ние не си търсим правата до край затова ще ни мачкат както си искат и никои няма да ни има за нищо защото не  се броим за правата си.На   пръсти се броят майките  които продължаваме независимо дали имаме пари.или не
Аз съм на същото мнение!
Аз бях тази която каза тези думи, няколко дни по рано!

# 664
мила 84,подготовката върви успешно.Ще се видим  утре в 11 часа пред Общината.Успех на всички родители!

# 665
прочете ли Екип 7? мила 84

# 666
МАЙКИ ОТ БУРГАС всички общини ще стачкуват в един и същи час-четвъртък в 11 пред общините.Така че ние също трябва да ги подкрепим в този час а не в 13,00.Пишете съгласни ли сте.
аз съм съгласна само времето да е хубаво че съм с детето ако вали не мога ,но виждам че никой друг не пише да не останем само броени хора

# 667
# 668
Момичета завиждам ви че сте се организирали за протеста,в Димитровград няма желаещи,все пак ви подкрепям и дано успеете поне вие да направите нещо.

# 669
  • София
някои да знае нещо за Видин?
днес на обяд проверих.пиб-няма нищо
Преди малко, когато излязох да пазарувам, проверих - няма (ПИБ, Видин)! Чудя се защо изобщо продължавам да проверявам, но явно изпитвам някакво мазохистично задоволство като видя нулата  ooooh!

# 670
Мили момичета,не сте сами!Аз ги получих вчера след обяд.В града,където живея не съм чула да има желаещи за протест, но въпреки че още два месеца ще ги получавам бих отишла.Синът ми е роден '91г.,все е било лошо, все криза  но като последните месеци не е било.Направо ми е жал за дечицата.Кураж скъпи МАЙКИ!

# 671
Кристина 23,разочарована съм от това ,което пишеш,че няма желаещи.Проявете малко воля!

# 672
  • Русе
 Какво от това, че са ми преведени, щом има дори поне една майка и дете, които не са ги получили? То така не може и не бива. Дянков живее във въображаема реалност. До кога? Аз не харесвам, не искам такъв живот

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 21:08 от елани

# 673
Мили майки,ако някоя от вас утре снима протест( няма значение от града).Качете го във форума.

# 674
Да четох статията аз ще съм със сина си малката ще я оставя на някои баба и ще дойда.Крайно време е да ни обърнат внимание много се надявам поне 5 града да има майки  пред общините.

Общи условия

Активация на акаунт