Февруари не остана, ха дано не ме преноси много мама!

• 18 807
  • 605
  •   1
Отговори
# 75
Аааааа! 1 час ми вися на циците, уж задрема после и като усети, че я е изпуснал и рев до небесата! Е, до следващото хранене ли да се кърмим?
Мяу, ако можеш дай съвет какво да правя, моля  Hug Значи ли това, че не му стига или?!? Не искам да преминаваме основно на АМ, ама само тогава е спокоен и спи след ядене  Sad. Сега след 1 час активно сукане имам още кърма като се стисна. Изчитам редовно всичко, което пускате като инфо с Шаманката, но вече не знам какво да мисля...

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 16:47 от Ralipo

# 76
  • София

Мами да ви питам понеже Елена все по често е будна и кокори очи,но без да плаче-как ги забавлявате мъниците през това време и също някакви играчки давате ли или е рано още.Офф може и тъп да ви се стори въпроса ама като си нямам идея  ooooh! То толкова играчки гледах още като бях бременна и все пише 0+ на тях но мъничка ми се вижда още Ели.А дрънкалки от кога им се дават?

Точно тогава я мляскам до побъркване...  Crazy...от някъде се появява и каката, която естествено не остава по назад в гнявенето... Mr. Green ...те така я забавляваме...  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНЧЕТО...   bouquet

# 77
  • София
Аз Ясен го забавлявам с баба му Mr. Green Двамата могат да седят и да се гледат с часове Stop Да не говорим, че всяка негова физиономия се снима Crazy Иначе той много обича да го разхождам из апартамента и да разглежда. Особено в кухнята! на играчки не рейгира, но има една музикална крава/дракон ...абе някакво животно. Много се успокоява като му пусна мелодията.

Аз както се забелязва имам много свободно време днес Mr. Green Сигурно се чудите каква е тайната. Просто зарязах всичко  ooooh! Айде отивам да пера, гладя и оправям кочинката

# 78
Да ни е честита последната бременна тема!
Танче честит рожден ден,мила!много здраве,щастие и късмет ти желая.Нека всичко лошо е зад гърба ви и вече ви очакват само хубави моменти!  bouquet
Да са ни живи и здрави новите бебчета!
S.newa ще ви чакам с малката Деа да ходим по разходки!
Мяуче благодаря ти за отговора. Hug

Вчера ходихме на първата ни консултация.Доки я измери с дрешките Confused и не можахме да разберем точно колко е наддала,но направихме пробно кърмене и както беше заспала и яла вкъщи за 10-тина минутки изсука 30мл.
Понеже лекарката ни е хомеопат и ни даде някакви такива хапченца да разтварям във вода за коликите.Сега се чудя дали да заменя какпите с тях?Какво ви е мнението за този вид лечение?
Танче и моята кукла като заспи вечер прави по 5-6 часа сън между храненията,заспа в 9-събуди се чак в 2,после чак в 8.И на мен ми е голяма чуденка дали е нормално?От 6:30 седя и се чудя дали да я будя.

# 79
gotinoof, не се шашкай мила.
Малко вероятно е да има гной, по скоро е коричка от раничките или кожичка или мляко  Peace
Аз преди бях стигнала до там,че дъщеря ми повръщаше кръв и използвах дефламол и сега при първото разраняване в болницата ми предложиха ... Много старо лекарство е , но пък облекчава наистина бързо... Подходящо е за кърмачки, аз го почиствах преди цедене със свинска маз... Самата свинска маз пък ползвах до окончателното заздравяване...
Имам роднина със сцепени зърна от кърмене  Sick, тя ме насочи към това мазило...
Но според мен не е зле да си отидеш при акушер-гинеколога ти да погледне  newsm78 тъпото е че повечето нищо не разбират обаче Sad

# 80
...моята кукла като заспи вечер прави по 5-6 часа сън между храненията,заспа в 9-събуди се чак в 2,после чак в 8.И на мен ми е голяма чуденка дали е нормално?От 6:30 седя и се чудя дали да я будя.

Йони и той спи по 6 часа нощно време - от 24 до 5,6ч. Не си и помислям да го будя. След като спи значи си е добре отвсякъде  Wink. За коликите редувам Инфакол с хомеопатичните Ентерокинд и ги овладяхме, пу пу.

Танче, да си много здрава, все така чаровна и лъчезарна, да имаш най-прекрасните моменти със семейството си и да си най-обичаната съпруга и майка!

З

# 81
  • York
Ех, кога мина времето  Cry

Таничка, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, късмет, любов и усмивки!  Hug

Сега чак намирам малко време да ви пиша как сме у дома. Малката буболина през деня си спи, яде и пълни памперси. Направи си сама режим на около три часа и половина да надава вой за цица  Mr. Green. Стане ли 3:30ч вечерта се събужда и започва да реве до към 6. През това време се забавляваме с хранене и дондурене.   #Crazy
Относно кърмата..........Мога да нахраня половината китайски пеленачета  Mr. Green
Докато се учехме в болницата как да се храним Анета успя да ми разрани лявото зърно, та сега ограничавам храненето от нея гърда и я цедя редовно, докато зарасне. Все още има моменти, в които трудно се нагласяме да си хапваме спокойно, но и това ще се изчисти с времето.

# 82
Здравейте, момичета

Аз набързо наминавам да ви видя. При мен е пълна лудница. Първата седмица след раждането ми беше трудна, защото имах проблеми с кърмата, после майчето я оперираха. Вече си е вкъщи, но и нея гледам. Дано се оправи милата!!!
Алекс иначе е добре, малко гурлички има на едното оче, но му слагам кърма и много помага. От няколко дни и той има по лицето едни ситни пъпчици, дано минат скоро. Вече го извеждам на терасата по малко и другата седмица при добро време ще направим първата разходка навън.

Целувки от нас!   :
bouquet:

# 83
Хайде и аз да се разпиша на термин... Grinning

Шоколадче, мерси за темата! Hug
Заглавието е страхотно! Heart Eyes

Честити бебчета на Райче, Злати мама и Балеринка!   bouquet

Танче, на теб честитки за рождения ден!   bouquet

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 14:53 от Xcat

# 84
  • София
Аз да се оплача, нас ни оставиха още един ден в болницатаааа  #Cussing out  #2gunfire ще откача вече  newsm45

Ха Xcat, сега като каза и на мен днес ми е термин

# 85
За сега само запис.

# 86
Танче,стискай зъби още малко,дано бързо мине този ден   Praynig Помня и аз колко исках да се махна от тази болница

Мяу,Шаманич аз пак да питам,все нещо имам да питам  Crazy може ли да не успява за изсуче едната гърда 2-3 хранения? Яде на 2часа,2 часа и малко и то не повече от 7-8 мин.Омеква гърдата, но ако пробвам да изцедя има още, а нали е важно да я изпразни хубаво за да получи и крайното мляко което е най-хранително ? Или да сменям гърдата на всяко хранене?  newsm78

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 16:26 от silvery

# 87
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА РАЙЧЕ,БАЛЕРИНА И ЗЛАТИ.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНЧЕТО.МНОГО ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!  bouquet
НИЕ НЯМАМЕ ПРОБЛЕМ С КЪРМЕНЕТО СЛАВА БОГУ,НО ИМАМЕ ПРОБЛЕМ С ДУПЕТО.МИСЛЯ ЧЕ Е ПОДСЯКАНО.БЕШЕ МАЛКО КАТО РАНИЧКА В СГЪВКАТА НА КРАЧЕТО ,НО С ВРЕМЕТО СЕ УВЕЛИЧИ И СЕ ПОЯВИ И В СГЪВКАТА НА ДРУГОТО КРАЧЕ.МАЖА СЪС СУДОКРЕМ.
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ КАКВО ДА ПРАВЯ?

# 88
  • Бургас
Ника, весело изкарване днес и чакаме снимки !  Hug

# 89
Айде сега да си призная, че пускането на темата и ВАШИТЕ пожелания явно дадоха ефект, защото в 11.45 тази сутрин родих втората си дъщеря с маркучестите размери 3450 гр. и 55 санта.  Heart Eyes
Както можете да се сетите, чакаме да стане предучилищна, за да решим за името.  Joy

Може ли някой да ми каже как се казва Балеринка, за да я потърся по стаите?

Успех и палчета на всички необебени мами! Hug

Общи условия

Активация на акаунт