Дайте съвет,какво да правя с кучето на съседите?

• 32 054
  • 73
  •   1
Отговори
# 15
Не съм много сигурна, но по едно време не се ли обсъждаше проект, който задължаваше хората , които гледат животни да събират подписани съгласия от съседите си?

# 16
  • София
   Подари им това!

# 17
Горкото куче, за да лае така истерично значи тия въобще не се грижат за него. Нашият (и той е от гигантските породи) лае единствено и само, ако чужд човек доближи вратата. А това не се случва често.
Стопанина е длъжен да обърне внимание на кучето, не само заради шума, а и защото явно кучето е агресивно и изнервено.
Никакъв съвет не мога да ти дам, тъй като просто не ми се е случвало. Rolling Eyes
Винаги се намират такива - горкото куче.
Бебето на авторката - кучета го яли. То да не е куче, та да се съобразяваме и с него.

# 18
Може и да не е кокалче, а някое кюфте...вътре с изненада...като Киндер Сюрприз!
А сега сериозно...мисля че е нелепо да се мъчат големи кучета в малки апартаментчета. Голямото куче иска свобода, двор да тича. Нормално е да лае. То иска свобода. Пък ние като искаме куче...кеф ти пинчер, кеф ти пекинез...може и коте!

# 19
skoksi , Чете! Едно на хиляда , но не доучних коклчето , за да не скачат
Все още има хора , които четат! Peace

# 20
И все пак има светлина в тунела,вижте какво намерих:
(3) При отглеждане на домашни животни в сгради с етажна собственост се изисква протоколирано съгласие от общото събрание на етажните собственици.
Глоба: 50 – 500 лв.
Е,аз такова съгласие не съм давала,да ги видим сега! Crossing Arms

# 21
  • София
И все пак има светлина в тунела,вижте какво намерих:
(3) При отглеждане на домашни животни в сгради с етажна собственост се изисква протоколирано съгласие от общото събрание на етажните собственици.
Глоба: 50 – 500 лв.
Е,аз такова съгласие не съм давала,да ги видим сега! Crossing Arms
Кучето от кога го имат? Това е от скоро, не важи при заварено положение.

# 22
Горкото куче, за да лае така истерично значи тия въобще не се грижат за него. Нашият (и той е от гигантските породи) лае единствено и само, ако чужд човек доближи вратата. А това не се случва често.
Стопанина е длъжен да обърне внимание на кучето, не само заради шума, а и защото явно кучето е агресивно и изнервено.
Никакъв съвет не мога да ти дам, тъй като просто не ми се е случвало. Rolling Eyes
Винаги се намират такива - горкото куче.
Бебето на авторката - кучета го яли. То да не е куче, та да се съобразяваме и с него.

Вълк, преди да коментираш се постарай да осмислиш написаното. Проблема е кучето, не бебето. Просто обяснявам защо лае така истерично. Нормалните кучета не вдигат блока на ура. А неистов кучешки лай побърква както бебетата, така и възрастните.
Та, ако имаш нещо да кажеш по същество, го направи. Недей да реагираш кат баба Гицка на мегдана. Laughing

# 23
Та, ако имаш нещо да кажеш по същество, го направи. Недей да реагираш кат баба Гицка на мегдана. Laughing

Ето нещо от мен по същество - принципа при разправията с кучета е следния: "Има куче - има проблем, няма куче - няма проблем"

# 24
По същество, има телефони на които можем да се обаждаме при домашно насилие. Има и глоби за това.
Та щом гъкне кучето, звъниш, и казваш, че съседите си бият кучето и то квичи жално. Горкото кученце.

# 25
ако кучето лае в забранените часове за вдигане на шум направо се обади в полицията, във входа ни имаше подобен проблем,не съм била потърпевша защото живеем през много етажи, но близките  съседи бяха луднали, мисля ,че се обадиха 2 пъти и кучето изчезна

# 26
Ох, и аз това си мислех Тайна!Не е отскоро кучето,но пък ще направя всичко възможно друго да нямат!
А вчера такъв скандал им дръпнах,че замалко и кютека (както беше писал някой по-горе) щяха да отнесат и сега поне е в друга стая.Пак се чува,но не толкова силно!
Като не става с добро, с лошо,но защо трябва да е така?
Нали в крайна сметка човек до човек опира!

# 27
  • Costa Rica
skoksi , Чете! Едно на хиляда , но не доучних коклчето , за да не скачат
Все още има хора , които четат! Peace
О, и аз чета. Но не виждам защо да коментирам тъпи идеи. Mr. Green

# 28

Ето нещо от мен по същество - принципа при разправията с кучета е следния: "Има куче - има проблем, няма куче - няма проблем"

Хаха и аз тва викам. обаче - Има дете има проблем, няма дете няма проблем. Например над мене има една майка с дете и детето цял ден тича на ляво и дяно, майката само му вика и детето през 10 минути плаче, ха кажете ми аз какво да направя.  Докато нямаше дете беше спокойно  а сега е кушмар.... идва ми да се кача горе и да му залепя устата със скоч, особено когато се опитвам да спя.
Така че на собственичката на тази тема: знам как се чувстваш  ooooh!

# 29
Здравейте! Ние имаме подобен проблем.Комшиите ми имат куче,което постоянно лае и го избива на вой.Живеем в панелки и кошмарът към 3-4 часа сутринта да те събуди кучешки вой е ужасен.

Общи условия

Активация на акаунт