Хубава българска традиция ли е абитуриентския бал....

• 58 931
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 150
ПП: Снимката на трите ти дъщери е просто прекрасна.

най-малкатга ми е племенница. Аз имам две дъщери и син. Simple Smile

# 151
С пълното съзнание, че ще има обидени- има огромна разлика между завършващите различните училища. Съвсем нормално е, и ще става още по голяма.

# 152
С пълното съзнание, че ще има обидени- има огромна разлика между завършващите различните училища. Съвсем нормално е, и ще става още по голяма.

Няма как да не се съглася. То е логично да е така, все пак  Wink Не че няма изключения...но, като цяло, има драстична разлика.

# 153
Защо смятате така, Рокси и Елиас? Аз пък мисля, че кичът и елегантността са в зависимост от човека, а не от училището. Виждала съм елегантни момичета и в селското училище и в немската гимназия в Бургас(като пример за по-елитна). И обратното поп-фолк тупалки има и на село и в Немската....

И отново смятам, че не парите, а усета на човек го прави елегантен/кичозен!

ЕДИТ: Дайте да изнамерим снимки от различни училища - елитни и "пропаднали" и да сравним! На мен ще ми е интересно!  Thinking

# 154
Разкошни абитуриентки са дъщерите на Монда и Калин@!   bouquet
Но, бих помолила за снимки на някой стилен абитуриент, че и мен това ме чака след две години...  Blush

# 155
Разкошни абитуриентки са дъщерите на Монда и Калин@!   bouquet
Но, бих помолила за снимки на някой стилен абитуриент, че и мен това ме чака след две години...  Blush
како, и аз след 2 години ще съм с абитуриент:-)

# 156
И ще пуснеш снимки, нали?  Joy

# 157
Лично се заех да убеждавам родата, че брат ми не трябва да е с костюм, защото той не се чувстваше добре. Беше с много бледо розова риза, хубав блейзър, купи си два чифта дънки в много тъмен, индигов цвят, хубав колан, хубав часовник, класически черни обувки - според мен беше достатъчно стилен, чувстваше се удобно така облечен, дънките си ги носи и сега  Peace

# 158
Защо смятате така, Рокси и Елиас? Аз пък мисля, че кичът и елегантността са в зависимост от човека, а не от училището. Виждала съм елегантни момичета и в селското училище и в немската гимназия в Бургас(като пример за по-елитна). И обратното поп-фолк тупалки има и на село и в Немската....

Аз казах, че има изключения, но като цяло има зависимост, поне по мои наблюдения. Обяснявам си го с това, че доброто образование (би трябвало да) изгражда и добър вкус, а добрият вкус май няма много допирни точки с момичетата от линковете на предните страници.

# 159

Аз казах, че има изключения, но като цяло има зависимост, поне по мои наблюдения. Обяснявам си го с това, че доброто образование изгражда и добър вкус, а добрият вкус май няма много допирни точки с момичетата от линковете на предните страници.

Най-кичозните абитуриентки - 90% "торти" видях в 1 АЕГ - София на бала на най-добрата ми приятелка. Беше някакъв адски кич, адски!

# 160
И ще пуснеш снимки, нали?  Joy
на лични само на теб:-)
 Joy Joy Joy :
Нана такава популярност придоби  с тези снимки от абитуриентската, че и  казвали непознати моничета- майка ти не пише ли в бг мамма? виждала съм те там като абитуриентка:-))

# 161
Лично се заех да убеждавам родата, че брат ми не трябва да е с костюм, защото той не се чувстваше добре.

И аз на мен ми се върти някаква такава идея...  Thinking
Но все пак, той ще е човекът с последната дума.

# 162
Възпитаниците на езиковите гимназии винаги са се славели с извращения в стила на обличане  Laughingдано не ми се разсърди някой, и аз завърших такава  Embarassed[/size]

# 163
Хайде, всички , които любопитстваха, я видяха...свалям линнка

# 164
Обяснявам си го с това, че доброто образование /би трябвало/ да изгражда и добър вкус, а добрият вкус май няма много допирни точки с момичетата от линковете на предните страници.

Да, на теория е така! Но пък по-назад бях дала линк със снимка на полу-голи момичета. Забелязала съм, че масово, завършващите елитните езикови гимназии, изглеждат така. А нали уж (пак на теория) това са добри училища? Просто целия ни мироглед е тотално объркан и сбъркан!  ooooh!

едит: хаха Елиас, сега видях какво си написала за езиковите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт