Хубава българска традиция ли е абитуриентския бал....

• 57 224
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 795
# 796
Разбира се, че са прилично. Дори леките стилови залитания, са си в нормата.
Пускам линка, като контраст на онова, което аргун е пуснала, скалъпено, за да предизвиква смях. ...

Чак скалъпено не е. Доста от снимките са на едно и също място - някаква розова пътека на паркинг, т.е. това е завършването на едно и също училище.
Просто другарката ксения се беше твърде разпенила в посока какви простаци са българите, че пускат така дъщерите си по улиците, пък видите ли нейното чедо в напредничавия сащ и т.н. Да се види, че и в напредничавите капиталистически страни по улиците ходят абитуренти с пера по гъзовете.

# 797
Чак скалъпено не е. Доста от снимките са на едно и също място - някаква розова пътека на паркинг, т.е. това е завършването на едно и също училище.
Просто другарката ксения се беше твърде разпенила в посока какви простаци са българите, че пускат така дъщерите си по улиците, пък видите ли нейното чедо в напредничавия сащ и т.н. Да се види, че и в напредничавите капиталистически страни по улиците ходят абитуренти с пера по гъзовете.

Другарката ти лази по нервите по някакви други поводи май и си търсиш под вола теле.

Това което си пуснала въобще не е факт че е абитуриентски празник.

# 798
Разбира се, че са прилично. Дори леките стилови залитания, са си в нормата.
Пускам линка, като контраст на онова, което аргун е пуснала, скалъпено, за да предизвиква смях. ...

Да и нищо чудно да е в квартал, в който да не смееш да замръкнеш...
Сложно е за обяснение, а и не се опитвам да докажа нищо, просто показвам настоящите модни тенденции при абитуриенти 2010 в моя край.
Даже и рокли намерих, не знаех, че са толкова евтини.
http://www.news-press.com/apps/pbcs.dll/gallery?Avis=DN&Dato … 240803&Ref=PH

# 799
Роклите са евтини, друг е въпроса за коя се мисли дизайнерката Жени с цени като на Армани...и какво демонстрира българина като харчи хиляди за тоалети. Ако наистина харчи де...а не лъже само за хвалба.

# 800

Другарката ти лази по нервите по някакви други поводи май и си търсиш под вола теле.

Това което си пуснала въобще не е факт че е абитуриентски празник.

А, не, ти по принцип си ниска топка, няма как да ме подразниш чак толкова. Но ако ще ти помогне, продължавай да практикуваш wishful thinking, не е проблем. Хората се забавляват с теб - не по-най-достойния за теб начин, но все пак е забавление.

...
Да и нищо чудно да е в квартал, в който да не смееш да замръкнеш...
...

Аз всъщност съм съгласна с теб. Не ми допадат генерализациите на отделни потребители, затова си направих труда да пусна линка, иначе едва ли щях да се разпиша в темата.

# 801
Цитат
А, не, ти по принцип си ниска топка, няма как да ме подразниш чак толкова.

Странно тогава как намираш толкова време да ме преследваш по всички форуми и теми. Приятно забавление!

# 802
# 803
Ох и на мен току що ми пратиха една под наслов.  Simple Smile

Вещиците от Истуик

# 804
Млади девойки, но всички са с едни мазни бедра, коленца, ръчища... Като селски тетки са ми, ни в клин, ни в ръкав, в тоалети ала Силвия Кацарова през 90-те.

# 805
Млади девойки, но всички са с едни мазни бедра, коленца, ръчища...
Мда, аз като започна да плюскам много, така се стопирам - че ако продължавам в същия дух, ще заприличам на 18-годишна.

# 806
# 807
# 808
Мерси,вече я преглеждам. Laughing
Има наистина недоразумения. Tired

# 809
  • София

Е, не, направо ме разби  Joy
Най-странни са ми комбинациите от ситни къдрици на главата и  къдрици и воалчета по роклята. Същи овчици  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт