Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 817
  • 727
  •   1
Отговори
# 555

не знам, какво са искали да постигнат феновете на Б,но изглежда сякаш е изпила някому душата за закуска! hahaha

# 556
благодаря на labrex нещо не мога да качвам изображения за което се извинявам Embarassed

# 557
Kenan İmirzalıoğlu е, хубавец е, но Мурат, като ми е завзел сърцето........ Embarassed

# 558
Еееее,Мурат е един ,няма спор!

Aхххх този Мурат...накара и феновете на 1001 нощ да го гледат.....,но още им е трудно да осъзнаят,че без Томрис и "Аси" Сабанджъ нямаше и да е чувал за Мурат.Истината е ,че на нас не ни е трудно да приемем,че Мурат играе в ЛиН без Туба,но на някои хора им е много трудно да приемат,че Мурат -главният актьор от "Аси" ,стана главен актьор в сериал на Сабанджъ.....Усещам ,че Томрис има още проекти за Мурат,все пак той е нейното откритие....очаквам изненади....а до тогава ще се наслаждаваме на играта на Мурат в ролята на Саваш,па макар и с не толкова магнетична партньорка,Мурат е напълно достатъчен да направи ЛиН качествен сериал!

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 12:38 от magityyy

# 559
Това е трейлър с английски субтитри на новия филм на Туба "Yoregine sor", чиято премиера е следващата седмица на 12 март.
На Туба и се струпаха две премиери за кратко време . Да и пожелаем успех!

http://www.youtube.com/watch?v=wU57rsbdFNU&NR=1

а това е интервю на Туба за същия филм

http://www.youtube.com/watch?v=aka48AKztWU&feature=related

ако вече са поствани - извинявам се  за повторението!

# 560
Мурат и Кенан/от Езел/ са много различен тип мъже.
Мурат е по-скоро чувствен и чаровен мъж с много изразителни очи, но не е спортен тип.
Кенан е със страхотна физика, направо е изваян, но няма тази разтапяща очарователност в лицето.
П.П. Момичето с черната туника е сладко, но нослето и е малко орлово, което не личи на снимката.
Главната актриса, любовта на Езел е тази с карираната рокля.Има нещо в захапката, което не ми харесва много.
Иначе в тяло явно и двете са манекенки, защото по бански са перфектни и много високи.

# 561
Мурат и Кенан/от Езел/ са много различен тип мъже.
Мурат е по-скоро чувствен и чаровен мъж с много изразителни очи, но не е спортен тип.
Кенан е със страхотна физика, направо е изваян, но няма тази разтапяща очарователност в лицето.

newsm10

# 562
Главната актриса, любовта на Езел е тази с карираната рокля.Има нещо в захапката, което не ми харесва много.

Тази актриса не игра ли в "Изгубени години"? Представяше се за Езел?  newsm78 newsm78

може и да греша ....

# 563
Mежду другото актрисата с черната туника от по-горе-посочената снимка много би отивала на Мурат в ЛиН-нежна, чаровна,млада,но е късно вече..... Joy

# 564
Мисля,че момичето с карираната рокля беше сред гостите на свадбата на Берг и Халит. Там беше с черна рокля, много слаба.

# 565
# 566
Мисля,че момичето с карираната рокля беше сред гостите на свадбата на Берг и Халит. Там беше с черна рокля, много слаба.
Казва се Cansu Dere
Май правилно съм  предположила, че е манекенка

# 567
Момичета, ето я Бурчи в този анонс на Езел - държи пушка и заплашва да стреля. Simple Smile
Ще видите и още един стар познайник от Аси.
http://www.youtube.com/watch?v=4XGE5bZpDvA

# 568
# 569

Селма Ергенч.Актьора зад нея май играе с Туба във новият филм,чиято премиера предстои.

Общи условия

Активация на акаунт