Имате ли нещо против.........?

• 7 991
  • 207
  •   1
Отговори
# 15
И аз бих била против.На племенника ми му бяха сложили вместо неговите гащички, пликчета с барби.

# 16
И аз бих била против.На племенника ми му бяха сложили вместо неговите гащички, пликчета с барби.

ooooh! ooooh!
Определено бих имала много против! Това да не са кукли, та да им разменят дрехите.

# 17
ShockedИ само като се замисля...и да не са с барби,с каквото и да са...Вие(всички във темата) бихте ли обули нечии гащи и то мъжки/женски(ако има и татковци,които пишат),защото вашите са се нацапали???!Лошо ми стана!Или те дечицата не разбират,следователно може да правят с тях каквото си поискат?!

# 18
  • София
Да, имам против. Няма да ми е приятно нито синът ми да е облечен с чужди дрешки, нито да взимат неговите. Не мисля и че може да се случи при нас - всяко детенце си има резервни дрехи.

# 19
Не. Нямам против.

# 20

Наистина ли нямаш против детето ти да е облечено с бельото на друго дете?

# 21
Отговорих на първия пост. Не съм чела темата. Там питат за дрешки - блуза, панталони и т.н.

За бельо - прибирала се е с чуждо. Хвана ентеровирус, докато стигнем (няма и 30 мин.), всичките й дрешки бяха за пране. Може би трябваше да я оставят гола? Изпрах вкъщи дрехите, минах на сушилня с висока Т и върнах.

В подобни извънредни случаи и за бельо нямам нищо против.

# 22
Изводът,който си направих е,че трябва да се ходи с 2 комплекта резервни дрехи - един за моето дете и един ако на лелките им хрумне нещо или ако някой не си носи.

# 23
  • София
Не, не бих имала против. Само, като си представя, че някое детенце трябва да стои мокро или голо цял ден и през ум не ми минава да не се отнеса с разбиране.
Говорим за инцидентен случай, разбира се  Peace

# 24
  • София
Въпреки че съм много крайно относно размяната на дрехи, наистина ще е грехота, ако някое детенце стои мокро цял ден, заради това, че няма собствени дрешки за подмяна. Но дори и в този случай предпочитам да се явя като спонсор на градината и да купя няколко комплекта дрешки, за да има за подобни инциденти. В крайна сметка какво наистина пречи да се купуват 3-4 анцуга или нещо подобно за подобни ситуации...

# 25
И стигаме до това, че на много дечица не им слагат резервни дрешки. Особено в по-горните групи.
Когато детето ми започна ясла, имаше толкова убедени и сигурни в децата си майки, че няма да има инциденти като разлята супа или напишкани гащи например. За това и не слагаха комплект допълнителни дрешки и бельо в раничката, макар че, това е изискване на всяко ОДЗ. Съответно и децата им биваха обличани с дрехите на други деца.
Въртяха се и едни оборотни анцунг, блузка и гащички, но те бяха сигурно от 80-те години в градината.
Та, ако всеки родител съвестно приготвя резервни дрехи няма да има подобни инциденти.

И все пак, предпочитам да стои облечена с пижамата си, отколкото да носи чужди неща.

# 26
Въпреки че съм много крайно относно размяната на дрехи, наистина ще е грехота, ако някое детенце стои мокро цял ден, заради това, че няма собствени дрешки за подмяна. Но дори и в този случай предпочитам да се явя като спонсор на градината и да купя няколко комплекта дрешки, за да има за подобни инциденти. В крайна сметка какво наистина пречи да се купуват 3-4 анцуга или нещо подобно за подобни ситуации...
Подкрепям,обаче за гащите ще ме извините,но не съм съгласна.Крайно несъгласна!!!

# 27
При нас всички носят резервни. И не остават там, вечер си взимаме раничките, вкъщи проверяваме дали са носени, ако са - подменяме за следващия ден. Не е имало досега дете без дрехи. Но определено се случва често да се намокри, нацапа или да се случи нещо друго с резервния комплект (не говоря само за моето дете, а по принцип за всички), тогава се взимат от дрешките на другите деца.

# 28
Изобщо не бих позволила да обличат дрехите на детето ми на други деца. Не би ми било приятно, още повече, че съм маниачка на тема дрехи и тяхната чистота  Peace Също не искам и да обличат детето ми с чужди дрехи. Живот и здраве, ако ни приемат на ясла, ще й нося достатъчно дрехи за преобличане, които да се позват по предназначение от самата нея.
П.П. Също така не давам дори на бабите да перат дрехите на малката, за да не й ги съсипват (защото имахме такъв случай).
Дано да не звуча като някакво чудовище, просто по някои въпроси имам железни принципи. И сега, когато знам, че явно има подобна практика, това ще е от първите неща, за които ще предупредя, при евентуален прием в яслата. Ако се налага и 5 комплекта дрехи ще нося, за да има за детето ми  Peace
Абсолюто на същото мнение съм,ще се носят и по 4 комплекта пълни за да се избегне тази история!Ужас,как ще облекат чуждо бельо на дете ??? Sick
А иначе с майките от групата на детето ни ще се опитаме да се споразумеем да съберем пари за няколко комплекта дрешки резерви да се закупят ако нещо такова се случи!Дано се случат разбрани и лелки и майки и всички!Ако ли не ,сама ще им ги занеса!

# 29
  • София
Нито ще се разтопя от възторг, нито ще си разплета чорапите. Сигурно ще ми бъде криво, ако някоя дрешка се изгуби - особено ако е част от комплект или свързана с някакъв спомен - но от това, че е била облечена на друго дете определено няма да се разстроя.

Общи условия

Активация на акаунт