Имате ли нещо против.........?

• 7 993
  • 207
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добре де...с този дерматит...как ще си дадете тогава детето да спи на чаршафи и във завивки прани на общи основания в градината и кой знае къе купувани шити, с какви бои използвани, за да им напляскат мечетата или там с каквито са детски картинчици и т.н. Simple Smile

# 196
  • София
Добре де...с този дерматит...как ще си дадете тогава детето да спи на чаршафи и във завивки прани на общи основания в градината и кой знае къе купувани шити, с какви бои използвани, за да им напляскат мечетата или там с каквито са детски картинчици и т.н. Simple Smile

Това е несериозно и повърхностно...

# 197
Интересно,че от чаршафчетата не се изприщваше(така ли се пише Confused),но и не сме ходили редовно на градина ,само когато има тържества 1,2 седмици

# 198
  • София
Кое му е несериозното по-точно?
mama 123 - колкото и нередовно да е...както сама пишеш - от блузките от едно  обличане е станало...

# 199
Именно,кое е чудно,проявява се от определени неща.Но който е нямал такъв проблем ,не може и да разбере.

# 200
  • София
мда не съм имала такъв проблем, при все , че детето ми е с АД. за това и ми седи леко пресилено.
Но и честно казано, не съм видяла в нашата детска някой да носи дрехи от полиестъри или нещо такова, което наистина може да е кофти. А и се съмнявам, че ако на някой детето се обрине от дреха, ще продължат да си я ползват така или иначе...
Виж може да има проблеми от различните прахове и препарати, но този риск го има и при чершафите, защото надали в  градините ползват специални  хипоалергични прахове....

Виж обаче  не веднъж се е връщал обринат по лицето защото са го избърсали с някакви  мокри кърпички...накрая индивидуално почнах да си му слагам в шкафа от неговите си просто.

# 201
При нас не е АД,просто му излизаха пъпки от някои храни,лекарства и тъкани.За няколко дена изчезваха,но откакто се лекуваме с хомеопатия,изчезнаха тези проблеми.

# 202
  • София
ами след като си познаваш детето, че лесно прави обриви и има много чувствителна кожа - просто се говори с учителките и лелята и се предупреждават и те почват да си имат едно наум и да имат по-индивидуално отношение към детето.

# 203
точно така правя Hug
пп.спирам със спама ,че го обърнахме на чат Laughing

# 204
  • софия
Видях го по-горе срещу изказванията на някои майки.Както и да е дано това да се дължи на това,че си мн."запалена" по проблема.И малката ми дъщеря беше с Атоп.дерматит,но успяхме да го преодолеем с антиб.прах и същия омекотител.Разбирам какво е положението,но най-логичното би било да предупредите в групата и съм сигурна ,че при вас този проблем няма да стои.Но пък има майки,които предпочитаме при нужда да се възползваме от възможността,хлапетата ни да не стоят мокри.А между другото съм чувала (лекар го е казал),че атоп.дерматит изчезва след третата година.Поне при нас вече го няма.Успех Peace

# 205
  • София
В повечето случаи, но не винаги, някои си го носят и цял живот.
Моят зимата е зле, лятото не, като обаче някои неща могат да събудят и обриви - като например различни мокри кърпи, също и лятото има странни неопределено от какво  алергични обриви....най-вероятно към треви...но не сме тествали...
Мъжът ми също е с атопична кожа пък е на трийсет и кусур Wink

# 206
  • Русе/София
Виждам,че Рокси е коментирала мой пост.Знам,че е много краен на беше казан във връзка с няколко поста по-рано,че сменяли памперса на детето с такъв който е по-евтин от техния и това ни било цитирам:"класно".Точно заради това се изказах и така крайно.Да купувам на детето си специално дрешки за градината,защото 90%от дрешките му са обезцветени от белината,с която чистят в градината.Съгласете се ,че с такива дрешки няма как да го изведа на разходка.Понеже и моето гардже е с някаква алергия,която още не можем да разберем и го пера с антибак.прах,но виждам от постовете по горе,че има и такива омекотители ще помоля да ми напишете на лични каква марка са.За мене лично няма значение дали детето ходи в държавна или частна градина.Имам приятелка,която си прехвърли от реномирана частна в държавна градина,точно защото не е доволно от възпитателите.Разни хора-разни идеали.

# 207
  • софия
И нашите обриви бяха повече зимата,тя го получи към годинка и половина(вече минахме 3),казаха,че е от омекотителя(преди изпозвах различни)Но пък тази зима вече няма нищо,като естествено почнах да пера с друго.Извинявайте,че се отплеснах от темата.

Общи условия

Активация на акаунт