90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №85

• 21 018
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен!
Честита Баба Марта на всички! Бъдете бели и червени, здрави и засмени!
От днес съм с вас...отново! Hug

# 61
Честита Баба Марта !!!

Дикси, ти шоколадова ли беше взела с кокос?Ще чакам да споделиш как е.

Кашарел, аз си бях взела шоколадова с кокос и на мен много ми хареса.... Добре започвам сутрин с разговори за сладко, а днес съм на вода и утре ще отчета резултат от първия цикъл  ..Лек ден на всички  Hug

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 09:02 от missy8008

# 62
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Добро утро на всички
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Бъдете живи и здрави и много щастливи.
На всички фиданки много  минуси днес,а на Водните девойки -кураж и сили да издържат.
Връщам се да ви изчитам,че много пишете
Забравих да кажа-вчера изцяло режимна.
З-вода и кафе
О-ориз със маслини
В-малко от ориза и божествени картофи на фурна,
и въпреки,че още снощи пекох кекса с черешки за днес,все още е цял-направо да не повярваш newsm78

# 63
Иринче прочетох те внимателнои и искам да кажа моето мнение.Ели е е права,по време на диетата едва ли ще качиш кг,защото се придържаш към този начин на хранене.Въпроса е после.Значи тялото има памет и то се стреми да възвърне на ново ония кг с които е свикнал и е бил доста време.Това се отнася също така и за кожата на човека.Значи вариянтите са два.Или продължаваш да не смесваш белтъци със въглехидрати и да бъдеш режимна на първа стр.го пише,или се възвръщаш на стария начин на хранене и започваш да пълнееш.Това е !Много просто ,ако продължим да бъдем режимни няма да се напълнява плюс 1 или минус 1 не са проблем.Нека да си разсесняваме такива въпроси тука за да ни е по лесно,а не днес точно по отчет какво ще ядем.Нека и др.да си кажат мнението по този въпрос много ще ми лъде интересно да ги прочета!Аз познавам от Дюкян хора,които не са напълняли,защото си продължават както го пише в книгата,а не като мен!Но поне това ще ми е за урок,но пък отказах цигарите и тази диета ми позволява,като тръгна на работа,а аз работя на полето да си нося храна,а не там само едни белтъчини и т.н.Хайде пишете и вий какво мислите по въпроса за напълняването после!!!

# 64
Приемате ли нови попълнения  Flutter

Честита Баба Марта, живи и здрави!

Аз кърмя, та ще ми е интересен споделен опит, съвети...

# 65
  • София
Здравейте, мога ли да се присъединя към вас? Клеми и Слънчогледите ме поканиха! Хахахаха, Клеми и Слънчогледите звучи като рок банда от 60-те... Laughing

Мисля от днес да започна. Колко килограма се очаква да сваля за 90 дена?

# 66
  • София
Аз кърмя, та ще ми е интересен споделен опит, съвети...

Мила, не ти препоръчвам да правиш диета, докато кърмиш. Аз пробвах ЕДИН ден и се отказах, защото му докарах такова разстройство на човечето, че жал ми стана... По време на диета се отделят токсини и те тровят бебето... Cry

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 09:18 от autumnsphere

# 67
Честита Баба Марта да сте живи и здрави
Днес съм плодова а утре на ВОДАААА
След вчерашния рожден ден на брат ми съм качила 1 кг така че дано малко се изчисти след двата дни
Тали оздравяваи за утре че иначе е тежко
успех на водните днес

# 68
Мен също ме е много страх от връщането на кг после и съм почти сигурна че ще има връщане защото сега съдя по това имам 2 издънки този месец и след само една вечеря като преди с вино салати мезета и основно и десерт аз качих1-2 кг на другия ден.А не е нормално от едно ядене да качиш 2 кг и наистина съм в чуденка как да се храня след диетата.Ще се радвам ако споделите мнения

# 69
  • София
Добро утро и Честита баба Марта на всички.

Аз днес съм на белтъчен и ще си хапна и месце и сиренце.

# 70
Добро утро и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ И С КИЛОГРАМИ СВАЛЕНИ!
Момичета по-бавно пишете .. отне ми отчно 1 час, до като изчета какво сте писали от вчера наобяд.
Да не говорим, че нали съм си старичка вече и обърках кой какво е писал.
Иринчица , права си да се притесняваш за връщането на кг. Тази диетка има 2 цели - първо организма да се освободи от излишните мазнини и второ да привикне към по-здравословен начин на хранене. Ако по-време на диета се ограничаваш по-вече, смъкваш по-бързо, но след приключване и връщане на нормални порции - кг.ще се вдигнат. По-добрият вариант е нормални порции по-време на диета и по-бавно сваляне, т.е. организма да не може да разбере, че вече не е на диета. Има момичета, които и след 90-дни свалят още по1-2 кг. Има и които вдигат кг. Всичко е в твои ръце!
Добре дошли на новите фиданчици!  
Аз днес използвам пълнолунието, за да си направя воден и изчистващ ден! Съгласна съм напълно, че не е хубаво да лунува повреме на диетата. За мене си съм решила, че няма да правя воден на 29 ден - вижда ми се много стресиращо за организма, пък и миналата година като правих  диетка много зле се чувствах  след воден.    Мисля отвреме на време да включвам воден ден, когато видя, че организма ми има нужда от това, като използвам лунните цикли. Не променям поредността на дните, само вмъквам малко вътрешно прочистване.
Иначе, и вчера беше стриктен белтъчен ден.  Laughing Днес кантарчо дори ми показа  63,8 кг.  Laughing, днес водичка и сокче, утре варива.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 10:15 от ЧЕРВЕНА РОЗА - 5

# 71
  • варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА - Бавно, Бавно слабеене - но за 15 дни 1 кг. ми се струва много малко, не мислите ли... Simple Smile

# 72
  • София
Джижи , много добре си го написала. Напълно съм съгласна с теб и ти благодаря за изчерпателното мнение.   bouquet
Между другото, може да се окаже, че съм бързала да се отчайвам.  Wink Днес, в предпоследния ден на МЦ, точно 7 дни след началото на диетата (т.е. само с един плодов дотук) - така, както досега не мърдаше въобще, кантарът отчете минус 1,200 кг. в сравнение с ден 1. Минусите в талията са цели 4 см.!
Ами можело значи.  Mr. Green
Ей, страхотни сте.  Hug
Значи тялото има памет и то се стреми да възвърне на ново ония кг с които е свикнал и е бил доста време.
Между другото, в темата на Дюкан има страхотен калкулатор. Взима под внимание възрастта, кг. на които си бил най-често, предишни режими, брой раждания и др. фактори и ти смята т.нар. точно тегло лично за теб. При мен то излиза 60 кг. И наистина, с минимални усилия мога да го постигна и задържа. Оттам-надолу вече....ами...режимче.  Hug
ЧЕРВЕНА РОЗА - 5, именно тази формула избрах. Умерени (не минимални) порции и цел - бавно и надявам се трайно сваляне на кг.   bouquet

# 73
  • София
Честита Баба Марта!

Днес и аз съм плодова Peace

# 74
Здравейте, мога ли да се присъединя към вас? Клеми и Слънчогледите ме поканиха! Хахахаха, Клеми и Слънчогледите звучи като рок банда от 60-те... Laughing

Joy  Joy  Joy

Добре дошла при нас!!!  Hug
Разгледай лентичките на мацките, имаме пълни отличнички със свалени 10-12 кг за два месеца  Peace
Някои свалят повече на килограми, други повече на сантиметри (като мен  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт