90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №85

• 21 018
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Иринка, радвам се, че продължаваш! Peace
Мисля, че те разбрах, какво те притеснява и ще се опитам да ти дам мнение...Ако смяташ, че може да качиш, вместо да свалиш килограми с този режим - не мисля, че е възможно!!! Ако пък се опасяваш, че след края на режима ще си върнеш сваленото, също мисля, че не бива да се притесняваш, защото това е смисъла на 90-дневната...Какво имам предвид - реално, теглото се намалява най-често само в плодовия ден, като другите три дни служат на тялото да "удържи" сваленото и да е "склонно" да свали още в следващия плодов. Според мен е така и често това се потвърждава от резултатите на момичетата, които се мерят след всеки вид ден. Съвсем НЕслучайно са включени ВСИЧКИ хранителни групи - да може организма да получава от всичко и все пак да топи мазнинки Peace....Оттам-нататък многото вода и разделния принцип на хранене, ПРАВЯТ режима това, което е - най-успешната "диета" според мен! Peace Иначе, аз също не ограничавам количествата... Peace, но вида на храната и начина, по който е приготвена са, за мен лично, гаранциите за липса на йо-йо ефект после...
И наистина...колкото и да свалим, все ще ни добре дошли, барабар с ефекта на изчистване на организма, който идва от многото плодове (при мен - зеленчуци) и водата! Peace
Успех, мила... Peace  bouquet

п.п. Аз, уж щях да си лягам, а то кво станаааа ooooh!....ама финала на хокейния турнир на Олимпиадата не е за изпускане! Crazy(сори за спама)...
Лека..

# 46
  • София
Записвам се в новата темичка и бягам да пия вода, че съм все назад с нея.  Embarassed

Добре дошли на новите момичета и успех!  Hug

# 47
  • София
Да, Ели, разбрала си ме. Аз също много разчитам на ефекта на прочистването на организма (говорили сме по този въпрос) и дори и само заради това бих продължила. Ако има и бонус - още по-добре.  Wink На въпроса ти. Не се опасявам, че ще кача по време на режима. Това ми се вижда изключено. За некачване след режима на сваленото (ако има такова) ще мисля, когато приключа. Не ме притеснява и, ако не сваля. (както казахме, и другите плюсове на режима са достатъчно ценни). Притеснява ме само варианта, ако не сваля, а после кача заради сегашните ограничения.
Много ти благодаря за ценното мнение.   bouquet

# 48
Жанет, благодаря за темата  bouquet - добре дошли на новите и много минуси на всички!

Днес правихме картофените кюфтета за обяд, но без яйце нещо не ми харесаха. Утре ще са пърленките и лучник - т.е. преяждане! Момичета, пърленките като ги печете на оребрен тиган намазнявате ли го или не?

Браво, Принцеска, както винаги отличник на групата!   bouquet Ти повлече крак, аз съм плътно след теб - имам последен плодов на 02/03 и на 03 март (белтъчен) ще отчета втори цикъл.  Grinning

Петя и Веси, успех и чакаме резултати! Hug

# 49
добро утро и честит 1-ви март  Peace

добре дошли на новите фиданки и успех  Hug
лек и минусов ден желая Peace

# 50
Добро утро днес ми е първи ден (белтъчен). Честита баба Марта!! Пожелавам ви много здраве и да продължавате в същият дух.

Добър апетит!

Весел и усмихнат ден!   bouquet    bouquet    bouquet 

# 51
Честита баба марта!!!

Цветомира добре дошла и успех с килограмите.
Ние тук закусваме само плодове и пием кафе.Какви са тези мъфини и кроасани??? Wink
Моя воден ден мина супер.Издържах само на вода и не ми е било гладно. Grinning Сега си лягам и утре ще се отчета дали имам минуси. Simple Smile

# 52
Честита Баба Марта! Пожелавам ви много здраве и щастие!  Hug  Няма да слагам кртинка да не товаря темата. Ще гледате тези от предните постове  Sunglasses
Пети, кроасаните и мъфините за другата част от семейството  Mr. Green
Днес съм плодова, а утре водна. На всичко отгоре съм болна  Whistling
Хубав ден  Hug

# 53
Добро утро момичета Hug Hug HugЧестита Баба Марта!!!Да сте ми живи и здрави,весели и засмяни!!! smile3525 smile3525 smile3525
Аз пропуснах уикенда да влизам във форума,нямах физическата възможност Weary,доста сте изписали,дори имаме нова темичка,за което благодаря newsm51
Да направя сега и моят отчет,въпреки ,че съботата ми бе бобово-алкохолен ден/имах другарска среща/,вчера сутрин се притеглих и сам свалила още 1 килограм за последната седмица.Така,че до тук за 27 дни:-4,5 килограма.Надявам се сега след плодовия и водния/ако успея да го направя такъв/,да паднат и още 500 грама. Praynig Praynig Praynig
Желая много хубава и успешна нова седмица на всички нови и старши фиданки!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 54
  • Панагюрище
Честита Баба Марта,на цялото фиданско царство.Пожелавам ви здраве,щастие и късмет.
Момичета вчера в нашият град облякоха едно дърво с бял и червен плат и е толкова красиво,че ти става много приятно като го гледаш,днес ще го снимам и ще ви го покажа.
Жанетка мерси за темичката,с много минуси да я напълним.

# 55
Добро утро сладур4ета Simple Smile.Честита Баба Марта
http://www.animacii.net/images/stories/pictures/praznici/marteni … etq_animirani.gif          и едно кафенце от мен
http://www.animacii.net/images/stories/pictures/hrani_napitki/hr … tki_08/koffie.gif    записвам се и аз в новата темичка с надежда да карам диетката без прегрешения и с достигане на желаните кг Praynig.много сте активни и големи сладурани Hug.да си призная днес като за първи ден ми е доста притеснително Rolling Eyes  благодаря ви моми4ета за топлото посре6тане Party.приятна отлабва6та седмица ви желая и многго усмивки.                 

# 56
   Добро утро!

Честита баба Марта!

Днес съм на плодове.Имам си киви и помело. Mr. Green
  Добре дошли на новите момичета!

Евита, няма ограничение за водата.

Пети, браво на теб!Чакаме и резултатите  bouquet

Тали, бързо оздравяване!

Вили, чудесен резултат  bouquet

Роси72, прекрасно.Чакаме снимка!

# 57
Честита Баба Марта фиданки сладуранки.Да сте здрави,весели и щастливи.Лека и успешна седмица и много минуси в новата тема. Hug Hug Hug

# 58
Честита Баба Марта!!! Бъдете живи и здрави,бели и червени!!!
Здравейте момичета! Жани, мерси за темичката   bouquet Добре дошли на новичките! Успех на водните,ще ви подкрепям Simple Smile

Мерси за кафенцето и закуската Simple Smile

Вчера бях напълно режимна  Hug , един пропуск,че хапнах в 9 защото пазарувахме в кауфланд и така съм се пренесла и ....
Днес ми е варива, някакви картофки ще ям Simple Smile
Дават времето да е супер и евентуално ще се върнем по обяд с дечко, не пишете много да ви насмогна Simple Smile
Сега си пия топлата водичка Simple Smile

Хубав ден на всички и без прегрешения,че този месец е особено изкушение  Hug

# 59
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  ! Да сте живи,здрави ,весели и засмяни!Пожежелавам Ви много щастие и успехи!На новодшлите успех!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт