90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №85

• 21 018
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • България
хрумна ми гениална идея-да сготвя сега на малката,че утре глада ще е още по голям!
чесно казано се съмнявам да издържа до краи втория плодов.правила съм го няколко  пъти.освен да увелича повече плодовете?!
фиданки да ви питам нещо-като си копувате големи количества сурови ядки не пакетирани как ги съхраняватя? Hug
ох как започна да ухае това ядене....ВОЛЯ,ВОЛЯ....

# 31

Петка, смееш се , ама знаеш ли кви бяха сухи? Mr. Green Трябваше да ги мажа с течен шоколад, но ме домързя. Crazy

За застоя и намалянето на порциите съм съгласна с Петка. Peace

Утре съм на въглехидрати и не мисля, да си развалям хубавия ден с лунуване  Joy
Joy Joy Joy Ей, тва ме изкефи! Hug

Роси, аз така правих с готвенето че ми се падаха събота и неделя воден и плодов.За ядките не купувам големи пакети и не мога да ти кажа.Взимам си пресни насипно от един супермаркет до нас.

# 32
  Махнах само краищата. Mr. Green
Благодаря ти! Ще последвам примера ти, хареса ми  Laughing

# 33
  • София
Ох стигнах до темата. Много сте изписали докато аз се мерех  hahaha В крайна сметка разликата между чуждия и на брат ми кантар е 0,5 кг т.е от началото съм свалила 7,5 кг.
Утре съм на белтъчен и съм замислила вкусни неща.

# 34
   Нана, супер си!

Дикси, ти шоколадова ли беше взела с кокос?Ще чакам да споделиш как е.

Аз май ще лягам, направо съм гроги днес..с тия разходки.Лека ви нощ!

# 35
  • Бургас
Привет на всички! Успешно слабеене ви пожелавам! Надявам се да има малко местенце и за мен тук! Simple Smile
Имам да свалям един чувал килца и си сложих дата 01,03 за започване на 90 дневната диета. Стори ми се най-подходяща заради възможността да се консумират плодове. Обожавам сладко, без значение от къде ще си го набавя (плод, шоколад, вафли и т.н), та по тази причина с Пиер Дюкан шанс нямам никакъв а и по моя преценка не е безобидно да бъдеш с месеци на този режим.
Моля момичетата, които са по-добре запознати да ми помогнат. Hug Интересува ме в какви количества мога да пия кафе, защото съм с доста ниско кръвно и направо не мога да се събудя сутрин, а също така мога ли да ползвам растителна неподсладена сметана към него. Захарта не е проблем принципно не пия сладки и газирани напитки.
ББлагодаря ви! И се надявам с вашата подкрепа да изкарам диетата до край с добър резултат разбира се!
Успех на всички с воден ден утре!

# 36
  • София

Мерси, мерси.
Много ми се ще в последния 90-ти ден кантарът да отчете минус 25 кг поне  Mr. Green

# 37
Kашарел, сега ги погледнах - взела съм с лешников и карамелов крем. Много се чудих за ваниловия със стафиди, но другия път. Шоколадова не мисля да купувам, защото не съм много по шоколадовите десерти и да не се прецакам нещо, да не ми хареса  Laughing

DeeDee76, аз си пия минимум по две кафета. Сметана не слагам. Разрешена е само в белтъчния ден.
Добре дошла и много минуси!

# 38
Kашарел, сега ги погледнах - взела съм с лешников и карамелов крем.
   Ще чакам отзиви за карамелената, лешниковата ми е фаворит!Уникална е.

# 39
Здравейте момичета, Жани, благодаря за новата темичка - с много минуси и повече положителни емоции да я напълним.
Добре дошли на новите попълнения!
Днес съм плодова и режимна( като изключим едно бонбонче към 17.30ч) , май май това ми е най-режимния ден от началото  Mr. Green...такаааааааааа утре сме на линия с Миси, Ели, Евита 1717 и Пухинка, ама тя нещо се загуби някъде newsm78
Ееееееее момичета, къде са ви хубавите аватари - за Кашарел, Нана77 и Дикси става дума Joy
Нещо и мен ме гони нервата от предстоящия, по-точно настоящия вече воден ден, дано го устискам  Praynig. От утре малката пак е на ясла и мисля да се отдам на усилено чистене, че да не мисля за хапване...дано да помогне newsm45

# 40
  • София
Момичета, какви са тея плитки? Нещо не можах да разбера newsm78

# 41
  • Пловдив
Здравейте фиданки  Simple Smile
И аз благодаря за новата темичка   bouquet
Равносметката на плодовия ден е следната: 1 фреш от грейпфрут и портокал, 3 малки банана, 1 голяма ябълка, 1 портокал, сурови бадеми и орехи/по-малко от 100 гр/, 4 сушени сини сливи. Така изброено изглежда много, но аз мисля, че е добре.
Сега лееееекинко поогладнях и това е знак да си лягам  Mr. Green
Успешен воден ден на всички, които ще водуват утре.
За закуска утре съм замислила кивита за след това ще му мисля.

# 42
леееелее, момичета, много бързо сте запълнили 50-те страници на предишната, на обяд бяха 44, сега вече нова тема с няколко страници.... тази вече дано да успея да и хвана края  Embarassed От утре и аз съм с вас, нали знаете? Подготвила съм лентичката, само трябва да видя как да я боцна да излиза под коментарите и почваме с минусите  Wink Wink Wink Wink

# 43
  • София
Здравейте, момичета.  Hug
Утре като ми е воден ден , има ли ограничение в изпитото количество вода , защото предполагам , че ще пийна повечко от обикновено  Embarassed ?
Ако бъркам, моля някой да ме поправи. Не мисля, че има ограничение за количествоо вода. Даже мисля, че колкото повече - толкова по-добре. Все пак едва ли ще изпиеш 10-20 литра.  Mr. Green
Принцесса, Хот Ели, Нана, Гале, браво за чудесните резултати.  Hug
Благодаря за подкрепата на Харизанова, Галя, Хексина, Петка, Джиди, Нана и Ели.   bouquet Само да вметна за Нана. Прекрасно съзнавам, че не спазвам на 100 % диетата. Но толкова мога или толкова искам (все едно), поне на този етап. Та въпросът ми беше дали при това положение да продължавам (все пак се храня здравословно и по-малко от обикновено) или има опасност да постигна обратен ефект? Що се отнася до резултатите, не съм се отчаяла, че ще дочакам някакви. Мен и 10 г. сумарно за 3-те месеца ме устройват перфектно, така че и без зверско ограничаване има вероятност да го постигна. т.е. не бих се отказала заради липса на резултат на този етап, а само защото ме е страх да не кача след нея. Май не се изразих много правилно. Дано да сте ме разбрали.  Embarassed Всъщност мненията, които получих, ми бяха страшно полезни и ми помогнаха да взема решение. Продължавам. Само ще спра да отчитам какво и по колко съм яла.  Mr. Green

# 44
Да се запиша последно за февруари.Wink

Общи условия

Активация на акаунт