90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №85

• 21 018
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Оп и аз съм тук  Hug и аз благодаря за новата темичка,направо не мога да ви смогна днес   bouquet много сте активни.Добре дошли на новите  Peace

# 16
Единствено съм спазвала плодови диети, ама те са чист глад. Ядях сутрин плод, на обяд от разрешените храни и на вечеря не половината, а почти толкова колкото обяда! Може би там е бил проблемът. Сега ще поогранича храната и дано има ефект! Имам толкова много за сваляне...

# 17
запис и от мен,че докато се помотая и хоп изписали дамите и тази тема Peace
Жани- благодарности  bouquet
Северно сияние-добре дощла и успех в борбата,не се отказвай на първа страница пише ако първите 10 дни нищо не свалим да не се притесняваме след това се свалят наведнъж около 4-5кг,при мен в началото беше точно така Peaceсмело напред и никакво отказване Peaceще цитирам една по-стара фиданка -грам по грам става цял килограм Hug

# 18
И аз благодаря за новата тема! Simple Smile
Имам въпрос-нали във въглехидратния мога да ползвам готово тесто,то предполагам няма яйца,мляко?
Аз вече 5 дена съм напълно режимна и съм мн горда,а преди не минаваше и ден без да изям един чипс докато гледам филм. Grinning

# 19
Пети, благодаря за рецептата. Hug
п.п. Алегра, готовото тесто си е режимно.А чипса,ако можеш го забрави завинаги. Hug

# 20
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Момичета картофите са невероятни(онези на които дадох линк на първа страница),опитайте ги няма да съжалявате.

# 21
alegra аз ползвам готово тесто.Мога да меся но не ми се занимава.Аз съм сама мъжът ми вечер се прибира и просто не е оправдано.Така като си взема готово  правя си пица и мекици.За утре съм въглехидрати и мисля да си направя постните квадрати и баница с халва .Не!!!Няма да ям всичкто едно  и то вечерта ще е сладкото моя пак ще намаже.за обяд съм решила макарони със гъбки.Който има воля ще отслабне.Днес прегреших хапнах от "Мезето на баба"ами и аз имам прегрешения,ама не такива големи че да се нахвърлям да ям сладко!Лека вечер ви желая! luvbed

# 22
Ехооо, момичетаа Hug...какво сте направили вие брее...изписали предната тема, че и нова имаме (благодаря, Жани   bouquet), че и на втора страница вече Crazy....
Зеленчуковия ми ден приключи. Отчет - два домата, една краставица, една голяма зелена салата с репички и 4 фурми. Не в този ред, и не заедно, разбира се!  Laughing Peace
Утре - вода и кафе...по-лесно ми е пълен глад, отколкото зеленчуков ден, а плодов ми е напълно невъзможно ooooh!.
Лунния ден СЪВПАДА по една случайност с нашия воден (няколко сме утре)..., иначе тук правим 90-дневна, а не лунна диета  Wink. Който е на въглехидрати примерно утре - да си кара на въглехидрати...и аз съм на мнение да не се обърква режима  Peace.
Чуствам се олекнала и нервна newsm78, но съм твърдо решена да си го изкарам по план  Peace...
Пак не разбрах кога да се премеря, въпреки че благодаря на всички за мненията...работата е там, че ако изчакам МЦ да мине (а той още не е напълно дошъл дори), няма да е резултат след водния ден, а след първи плодов от втори цикъл. Така че, ще има едно мерене във вторник сутрин, пък дано част от тогавашното тегло да е задържана течност по повод МЦ. Иска ми се да си отчета първи цикъл на режима както си му е реда.  Peace

Хот Ели, благодаря за комплимента   bouquet....
Пети, стискам ти палци за водния!    Peace
Голям номер си спретнах с линка, дето си го дала преди малко  ooooh!!...дори не подозирах, че има такава тема тук  Crazy, а между плодов и воден ден си е чист мазохизъм да влезеш там  ooooh! Joy...

Отивам да гледам едно филмче и лягам...ще утрепя 10 гладни часа в сън!  Crazy
Хубава вечер на всички  Hug

# 23
Утре като ми е воден ден , има ли ограничение в изпитото количество вода , защото предполагам , че ще пийна повечко от обикновено  Embarassed ?

# 24
Жане, благодаря за темичката.
Успех на водните утре.Мисля, че бяха голяма група. Hug
Пети, ще ми дадеш ли рецептата за твоя лучник?

Галя винаги си използвам ето това тесто(то ми е универсално) ,

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg98286.html#msg98286

Плънката я направих по идея на Ужасийка.В малко зехтин задуших две глави лук,два сръка праз(само бялото),3-4 зелени лука,около две чаени чаши нарязани гъби и два моркова.Подправих само с черен пипер и чубрица.Като оформих питката ,намазах я отгоре с малко зехтин и така я оставих пак да втаса.След това я опекох на 200 градуса.
Петя , като гледам твоите вкусотии направо ми потичат ....Не е честно !!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Можеше да редактирам предният пост , ама не се сетих , сори  newsm78

# 25
  Ах, че сте писарушки!Аз докато се разходя...и нова тема има.

Браво на водните днес, успех на утрешните желая!

Пети, страхотен ти е лучника.Записах си рецептата за тестото.  bouquet

Голяма разходка направихме и нямам сили да пиша...супер си прекарахме.

Отчета за днес: закуска - две кивита, обяд - плитка с лешников крем, вечеря в 16.30 филия с лютеница и маслинки и редче от любимия Линд с портокалови корички.
   По време на пълнолуние много добре свалям затова вечерях доста раничко.Утре плодове. Laughing

# 26
Кашарел, какво количество от плитката изяде на обяд? Питам, защото утре и аз това ще обядвам, да не взема да я изям цялата  Mr. Green

# 27
  Махнах само краищата. Mr. Green

# 28
Привет, хубавици!  Hug
Да се отчета за днес - ябълка за закуска и после пълнени чушки с ориз за обяд и вечеря. Плюс салатка, разбира се.  Peace Доста ми е гладно от тази постна манджичка, но пък беше мнооого вкусно.
Сиси сега ми даде идея за следващия бобов - грах! Мммм.  Grinning Може ли наистина с картофи? Ако е ОК, тази комбинация ми е още по-любима!  Heart Eyes
И сега е моментът да кажа и аз на Ирина да не се отчайва и отказва толкова скоро. Аз съм гладна всяка божа вечер!!!  Rolling Eyes Тази вечеря до 8 най-късно просто ме убива, защото си лягам доста късно, но съм решила, че искам резултати и търпя. Нана добре ти го е казала - воля се иска. И мотивация. Аз примерно си мисля за това как ако имам успех, лятото най-сетне няма да се срамувам да отида на море с приятели (а не само с мъжа ми) и да се съблека на плажа. Както и че аз самата най-сетне ще мога да се чувствам добре в кожата си, да си нося хубавите дрехи (прибрани в гардероба вече трета година), да си върна самоуважението, ако щеш! Всичко това си струва гладните вечери! Стискам ти много палци и не се отказвай така лесно!  Hug

Утре съм на плодов да се възползвам от пълнолунието. Ще пробвам да издържа без ядки и банани, белким устискам.  Flutter

# 29
 Махнах само краищата. Mr. Green
Joy hahaha

Ей, днес уж ви четя редовно и пак сте успели в бързината нова тема да почнете. Мержи Жане   bouquet

Ох аз най-накрая изкарах един изцяло режимен ден  #Crazy Последните два се чудех защот така налитам на сладко, а то взе че ми дойде. ПО принцип още преди седмица трябваше да ми дойде, ама чак сега се появи. Мен още нещо не ми е е натроил цикъла след ражадането и все се чудя кога ще ме изненада. Преди да родя все на 28 дена ми идваше, сега май ще е по-радко  newsm78 Но това е друга тема.

Днес бях на варива и на обед хапнах задушен грах, а вечерта картофи задушени на тиган, който тук са по-извесни като "залтните картфоки на Лео", ама аз си ги знам от мама и все така си ги правя.

Утре съм на въглехидрати и не мисля, да си развалям хубавия ден с лунуване  Joy

Вчера или онзи ден четох един пост, в който се казваше, че ако се зацикли трябва да се намали количеството на храната (не поня на кой беше  Embarassed) Мое лично мнение е, че най-голямата грешка при зацикляне със свалянето да се намали храната. Организмът спира да гори мазнини, защото минава в режим на съммосъхранени и му трябва известно време да свикне с новите килограми и количество храна. КОгато се почне още по-малко храна да му се дава и той още повече се "барикадира" и не иска да се раздели със сланинките. Така че, според мен пир такива моменти трябва спокойствие, продължавате да се храните по режима в нормални количества, ако можете включвате спорт и след известно време ще почнат да се топят мазнините, никакво отчаяние.

Ирина горе главата, нормално е в началото да ти е по-трудно. Ако искаш хапвай си на обед докато се заситиш, след време ще намалеят порциите. Можеш втъв водата да си изцедиш лимон, това доста убива апетита според мен. Като си следобед гладна си хапни спокойно плод без да ти тежи на съвеста, ама по възможност не банан. Морковите и те не са май много подходящи за диета, но са пак по-дорбе от един шоколад или нещо тестяно. Не се отчайвай, че нямаш още резултат, сигурна съм, че скоро ще забележиш разликата  Hug

Хайде стига толкова морал от мен, отивам да поскачам малко на трамплина и ще си лягам. спокойна нощ

Общи условия

Активация на акаунт