Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 120 457
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • сред люляците
При нас заек с картофи  Simple Smile

# 601
Да се отчета на Labrex с кексчетата,които правих снощи.
Овесени кексчета с орехи и ябълки

nordina, благодаря ти за идейката, ще ги пробвам и аз с ябълки, варианта със сините сливи ми хареса. И твоите с ябълка изглеждат чудесно на снимката!  bouquet

# 602
Зайка Байка, как го правиш това пиле? По принцип се досещам, ама какво е това с пилето? Някакви зеленчуци ли?  Peace

Леля Ог, abet ето рецептата

# 603
Здравейте, момичета!

Pety, благодаря за рецептата за бисквитената торта! Ще я направя за събота и неделя.
***Ади***, опитай салатката, дано ти хареса! Аз продължавам да експериментирам Laughing
esy, благодаря за комплимента! А от къде изкопа тия бели череши!?! Страхотни мъфинки!
Lindita, искам и аз рецептата за пиле с броколи, изглежда много вкусно!
delicate, много вкусно и изкушаващо охлювче! Облизвам се всеки път като „прелиствам” по страничките!
Трейси, аз проявявам интерес за пилето с ананас, давай рецептата! А Медовика е прелест!  Селма, вчера в тортената го бяха похвалили! А сладкиша с ананас и орехи изглежда божествено!
Венета, скривай по две филийки за под възглавницата! То с тази наркоманска тема друг начин няма  Mr. Green Радвам се, че ти е харесало менюто ми! Тортата ти е абсолютно професионална!    chef Още веднъж да кажа: Честит рожден ден на майка ти! Да ти е жива, здрава и щастлива!   bouquet
Леле, Пепика! Отворих  линка от подписа ти, като си мислех, че там има рецепта за пилешките късчета и направо полудях! Страхотни неща видях, направо станах разногледа  #Crazy   bouquet
пеп-4o, днешната салатка ще ти хареса повече, защото е със синьо сиренце! При теб чудесни филенца, чудесна салатка!
merydit, жестоко меню!
didnik, браво, изглежда чудесно сладкиша!
zaika baika, много благодаря за рецептата!   bouquet

Ето и вчерашната ни вечеря:
Нов вариант на салатка с грейпфрут - със синьо сиренце и орехи:

И влюбена в брускетките на Цецето, направих и аз франзелки на фурна със зехтин. На половината сложих салатка от домат, сирене, лук, зехтин и босилек, а на другата половина- пастет от риба тон, жълтъци, лютеница, масло и маслини. Стана мноооого вкусно. Цеце, благодаря ти за идеята!   bouquet

А мъжо като седна, сипа си една ракийка, хапна от филийките, хапна от салатката с любимото му синьо сирене и каза "Момичета, да сте живи и здрави!" (имаше предвид вас, защото преди да се пристрастя към темата, ядеше само сурови кремвирши и наденица  Laughing).
Приятен ден на всички!

# 604
  • Варна
Лели Оги ами то и на мен ми се прищя да си сипя една ракийка на тези мезенченца  Grinning
Аз адски много обичам риба и този грейпфрут как ми прилича само на сьомга  Crazy А пастетчето в най-скоро време ще бъде направено по същата причина  Wink
Абе да знаеш, че съм бръкнала във всичките чинийки де  Laughing

Пък това за кренвиршите и надениците да знаеш, че хич ама ХиииииииЧ и не го вярвам  Naughty Hug

# 605
Добър ден кулинарни вълшебници  Hug
Тук отново е многооооо вкусно и красиво . Heart Eyes
Поздравления за всички , невероятни сте   bouquet

Аз днес съм рожденничка  Simple Smile и идвам да ви почерпя с тортичката която направих .

Шоколадова торта с дулсе де лече и бананов мус  Flutter

# 606
bliznacite2004 - Първо честит рожден ден, жива, здрава и много щастие да блика около теб. Асега да споделиш рецептата за тази невероятно изкусителнна торта  Crazy

# 607
bliznacite2004 честит рожден ден!Да си жива , здрава и много щастлива!

Аз днес за обяд приготвих манджичка с грах ,картофки и пилешко месо...,но не я снимах...вкусничка стана Grinning

# 608
Здравейте момичета,
Ето рецептата за Пиле с ананас. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448384.msg14469490#msg14469490

Близнаците, честит рожден ден, желая ти много щастие, любов и усмивки   bouquet
Леля Ог, незнам как успяваш винаги да измислиш такива невероятни неща  Hug

Вчера правих уличните мекици на Танита, невероятни са наистина, точно като тези, които помня купените. Не съм вярвала, че ще мога да направя домашни такива.
Танита, благодаря много за рецептата.

# 609
  • София
Леля Ог, много се радвам, че имам пръст в гастрономическото ви изживяване! Hug Като стана дума за риба тон, бих ти предложила следващия път да изпробваш това с брускетите. У нас е №1! Peace

Не знам какво си готвила досега, но бъди сигурна, че си вдъхновение за всички момичета от темичката!     bouquet

Да се отчета и аз със снощната вечеря за малката ми балеринка -

Каша от коприва

Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 13:55 от Цецето

# 610
  • София
Близанците, ЧРД с най-хубави пожелания и от мен! Тртата ти изглежда много вкусна!!!

Аз си пробвах великденските формички с велидненксите кокосови сладки:

# 611
Здравейте!

Цеце, нищо не направихме със щарусовия дроб, нищо  Wink Кашата изглежда невероятно! Peace

От мен днес:

Червена леща

Грах с агнешко

Сладко от бели череши Simple Smile Леля ог, свекърва ми е производителка на това сладко, много хубаво, много!

bliznacite2004, честит рожден ден!  bouquet

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 14:41 от esy

# 612
  • Разград
bliznacite2004 Честит рожден ден!Много здраве, късмет и усмивки  bouquet Тортата изглежда умопомрачително, страшно ми хареса Peace Ще помоля за рецептичката...хубав празник на теб!

# 613
  • Ispania
Венета,твоята торта ветрило е от едно БГ списание нали Party,не помня оба4е името му ooooh!(онзи ден я гледах в старите тефтери Laughing),4е аз от мнооого време се канех да я правя но все не се усмелявах.Оба4е твоята е станала страхотна Peace Peace.Сега ще се пробвам по твоето описание Hug,пьк ако имам вьпроси ще питам Embarassed
Да ти е жива и здрава мам4ето Hug Hug Hug,още много години да те посреща ,а ти мноооого години да я радваш   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

bliznacite2004,да си жива и здрава Hug,бьди много оби4ана,желана и най/ве4е здрава !
Нека от домьт ти не излиза щастието и разбирателството.4естит празник!

# 614
  • Велико Търново
Цоп, да се запиша и аз тук  Simple Smile
Ето моето ястие с риба тон и ориз по идея на labrex  и стана страхотно. От мен сложих малко копър и сух чесън  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт