Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 120 457
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
dannyny, в тая черна чинийка изглежда супер! Heart Eyes  bouquet Като последно, 20-те мл стигнаха ли или се наложи да слагаш повече?

# 616
Здравейте и аз се записвам при вас Simple Smile

Днес сготвих Славянски гювеч, а вчера млечни пържоли Simple Smile

# 617
Много Ви благодаря за пожеланията мили момичета .  Hug Hug Hug

sisi fashion , veni mh - рецептата за тортата взех от блога на Дани ( Espa ) която днес също е рожденничка .   bouquet  Heart Eyes
http://vkuhniata.wordpress.com/2010/01/30/birthday-cake-for-my-love/

# 618
  • Велико Търново
dannyny, в тая черна чинийка изглежда супер! Heart Eyes  bouquet Като последно, 20-те мл стигнаха ли или се наложи да слагаш повече?
Lаbrex, стигат напълно, но аз все пак сложих повечко, защото обичам сметанка въпреки високия си холестерол newsm78, а и оризчето стана по течничко.  Simple Smile

# 619
  • забравих си мисълта...
Леля Ог  Hug, много то благодаря за милите думи и поздрави към майка ми.
Истина е че вечер никак не е да влиза човек в тази тема, че си е жив мазохизъм, като няма абсолютно нищо за хапване до себе си, но пък от друга старана може и да се окажа солидно каляване на волята Simple Smile. Бих искала да ти кажа, че продължаваш да омагьосваш и творческата ти фантазия е наистина неизчерпаема   bouquet.

Val  Hug, много ти благодаря и теб за милите поздрави към майка ми.
Тортата е от рецептите на Dr. Ötker Аз съм дала линк към темата, в която я публикувах тогава, но сега го прибавих още веднаж и към рецептата, иначе не зная кое е това списание, за което говориш ти. Аз я правих за първи път през 1998 год. и тъй като ползвах готови блатове и крем за торти на Dr. Ötker стана много бързо и много вкусна. Към крема може да се прибавят разбира се ядки или различни аромати и всеки път да е различна. Също и крема може всеки път да е различен. Ако имаш въпроси можеш да ми пишеш, ще ти отговоря с удоволствие.

# 620

Venetta, да ти е живо и здраво майчето!  bouquet Пропуснала съм нещо явно....... Embarassed Надявам се, че и ти си добре!  bouquet

bliznacite2004, честит рожден ден! Тортата е страхотна!  bouquet

Вкъщи пиле с ориз

и чеснови картофки.

# 621
Привет на всички.Аз сега ще прохождам във темата ,затова нищо няма да показвам.Нека ви поразглеждам още малко.На всички здраве, любов и късмет.

# 622
Привет на всички.Аз сега ще прохождам във темата ,затова нищо няма да показвам.Нека ви поразглеждам още малко.На всички здраве, любов и късмет.

ваня 62 ,заразно е, погледаш, погледаш и току започнеш! Grinning Ще чакаме и твои снимки!  bouquet

# 623
  • сред люляците
Lаbrex, току-що направих твоите фантастични пирожки. Смятам, че водят до пристрастяване, да знаеш  bouquet Много ми харесаха. И гевреците са на дневен ред Flutter
Благодаря, че си споделила тези рецепти Hug

# 624
Lаbrex, току-що направих твоите фантастични пирожки. Смятам, че водят до пристрастяване, да знаеш  bouquet Много ми харесаха. И гевреците са на дневен ред Flutter
Благодаря, че си споделила тези рецепти Hug

ilrai78, макар, че не мога да позная точно кои си правила, за пристрастяването си много права, само като ги видях на снимката ти  Heart Eyesи ми се прииска да ги забъркам. Много ги обичаме вкъщи, пък и бързо стават. Радвам се, че си ги харесала!  bouquet Пробвай и гевречетата, и те не са хич лоши. Heart Eyes Grinning

# 625
labrex, благодаря за посрещането.Аз хич не съм за тук , защото у дома всички сме пухкави .Много е интересно и красиво при вас.По късно ще споделя и моите кулинарни творения .

# 626
  • сред люляците
Ще пробвам. Задължително. Ако знаеш откога ме карат да направя вкъщи...
А пирожките са тези     bouquet

# 627
А пирожките са тези     bouquet

Понеже има още едни, от икономично тесто за пирожки, затова питах. То вече е от руски сайт и също стават хубави пирожчици. Grinning

# 628
  • сред люляците
А пирожките са тези     bouquet

Понеже има още едни, от икономично тесто за пирожки, затова питах. То вече е от руски сайт и също стават хубави пирожчици. Grinning

Ах, какъв подстрекател си Simple Smile

bliznacite2004, Честит Рожден ден!

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 17:19 от ilrai78

# 629
Момичета, днес нямам повече снимки, но се включвам да честитя  на bliznacite2004

bliznacite2004, честит рожден ден! Желая ти много здраве, любов, късмет и непресъхващо кулинарно (и не само) вдъхновение!    bouquet  Hug Тортата ти е възхитителна и много ми се иска да си хапна от нея!
Диянче, вярваш или не, преди почти не готвех, хранехме се и доста по заведения. А някои продукти, като броколи, синьо сирене, сушени домати и др. дори не ги бяхме опитвали. Купувах винаги едно и също, предимно лесни за готвене неща, почти без подправки (а сега да ми видиш шкафа- моя гордост!). Сьомга още не съм опитвала.  Радвам се, че ти е харесало съдържанието на чинийките, а една ракийка ти сипвам веднага!  Hug
Трейси, благодаря за рецептата и за комплимента!   bouquet
Цецето, ще бъде изпробвано! Отново благодаря!   bouquet
Rumya, ще станат чудни великденски сладки! Нямам търпение да вида как ще ги украсиш!
esy, много вкусни неща показваш! И това бяло сладко направо ме разбива! Да поздравиш свекървата-производителка!
dannyny, отдавна съм се заканила да правя риба тон с ориз, но да видим кога ще му дойде времето! Много вкусно изглежда!
Венета, стискай зъби още малко и после като почнеш да месиш и да твориш.... Чакам с нетърпение да видя какво ще измайсториш!  Hug
labrex, невероятни картофки! И гъбките от ориз не остават незабелязани!
ilrai78, чудесно изглеждат пирожките, а за гевреците мога да кажа от личен опит, че са вълшебни!

Приятна вечер на всички! bliznacite2004, весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт