Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 969
  • 742
  •   1
Отговори
# 330

mari_eta , това пандишпаново рулце ме плени, ако има рецепта - моля за линк Heart Eyes.

Наистина е съвсем простичко и лесно, когато ти се прияде сладко, а нямаш кой знае какви продукти или време  Blush...но пък е много вкусно...

Заповядай: Пандишпаново руло с конфитюр
И аз ти благодаря. Утре го правя/но без грис - нямам/, че много изкушаващ десерт. Мерси.

# 331
От мен днес

картофени кюфтета по рецепта на Pety

бързите кифлички  на Max-mama-рецептата е великолепна  bouquet

Имам да преглеждам 5 стр. назад,но съм сигурна,че са пълни само с вкусни и красиви неща! Hug

# 332
Здравейте   Grinning.
Нямам време тези дни и затова влизам набързо ,само да кажа за джоланчетата.Пека джолана на фурна/може и да се купи готов опечен,ако бързате/ с подправки,нарязвам го на дебели парчета и го овалвам първо в яйце после в смес за панировка ,в която има и корнфлейкс.Запържвам ги ,леко ги напръсквам със сока от един лимон и ги сервирам топли... Peace

Не мога да не отбележа,че отново сте направили страхотии в кухнята...,поздравления за всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 333
  • Пазарджик/Лондон
mari_eta, благодаря ти за рецептата, наистина изглежда много вкусно, непременно ще го пробвам  bouquet!

# 334
великолепните Шоколадови трюфел сладки на Еси. Еси, фантастични са   bouquet

Денерис, много се радвам, че са ви допаднали сладките! Благодаря за доверието!  bouquet

# 335
  • София
Как ме запалихте да готвя и да снимам не е истина... много вдъхновяващо... Ето я и вечерята ни:

Рецептата е Патладжан с кълцано телешко месо

# 336
Felicidad много приятно изглеждат тези ребърца, ще ги препоръчам на мъжа ми Flutter

esy много я обичам тази спаначена супичка! Кумкуатчетата са ти се получили страхотно:)

tracy_t ще я кача утре, че едва гледам вече. Много добре са ти станали буритоса. Аз нещо все немога да ги докарам питките Confused

Лоис, незнам до кога ще се лее олиото, ама това жълтичкото как му пасна за фон на огретена ти, а Mr. Green

# 337
  • varna
Lilian,изглежда страхотно този патладжанец.Искам да те попитам не става ли малко сухичко с телешкото .Може ли да се замени с друго месо.Поздравления за хубавото ястие!  bouquet

# 338
  • Ispania
Мммм направо признавам си потекоха ми лиги Embarassed Laughing като гледам какви неща сте измайсторили Grinning

Ето и от мен няколко опита Rolling Eyes от последните дни.Снимките са лоши,но продьлжавам да нямам апарат Confused.

Шоколадови мьфини

Супа топ4ета/пьрвата в живота ми Laughing

Пьлнен патладжан

Нещо между омлет и бьркани яйца hahaha по Дюкан с риба тон

Мьфини сьс спанак по Дюкан

Мьфини Баклава

Мерлуза с ориз и брюкселско зеле за малкото мишле

Бисквитена торта с нишесте на Меридит Hug Hug

Хайде сега отивам да плагиятствам някоя и друга рецепта от по назад Embarassed Laughing

# 339
Трейси, ето рецептата за сладките  Grinning

Еси, възхитена съм от сайта ти наистина. И други неща ще пробвам  Grinning

# 340
  • София
Lilian,изглежда страхотно този патладжанец.Искам да те попитам не става ли малко сухичко с телешкото .Може ли да се замени с друго месо.Поздравления за хубавото ястие!  bouquet

Благодаря ти!   bouquet  Не, не е сухо... много беше вкусно... то сосчето допълва и не го усетих сухо...

# 341
  • Варна
Тази сутрин направих кифлички

И нещо от вчера:шишчета и пиперки бюрек:

Много бавно ми качва снимките Радикала. Rolling Eyes
Днес ще правя торта и други неща ,че майка ми утре става на 75 год.
Та нямама много време да ви разглеждам.
Но на бърз поглед видях,  че всички много са се постарали и само вкусотиииии #Crazy

# 342
Ммм....апетитно и вкусно е отново тук  Hug
tracy_t, Денерис, esy,лулу,поздравления  Heart Eyes
Едно предложение  от мен

Овесени сладки със сусамов тахан и ябълка

Според мен са много подходящи за бърза засищаща закуска.

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 10:13 от nordina

# 343
  • ВАРНА
Понеже съм болна на семейството приготвих един енергиен и лесен "коктейл" с пушена риба

# 344

от мен една турска баклава с домашни кори и мн силен сироп, директно от тавата е снимката
преди питах в темата за тази баклава и никои не можа да ми каже точно как е, та комибинирах една две рецепти и почти се получи вкуса които си спомням
ако някои сега като види снимката се сети как се казва точнио това и как се прави да ми пише Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт